Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همگی میام تو تالار برق حس خوبی برای فعالیت ندارم از بس خلوته وقتی توی تالار سرچ میکنم اسامی از کاربرهایی رو که قبلا فعال بودن میبینم در حالی که الان نیستن این تاپیک رو میزنم که هم به نوبه خودم تشکر کنم از بابت زحمتی که پپشتر کشیدن و مطالب مفیدی که در اختیار بقیه گذاشتن و هم اینکه ازشون دعوت کنم که دوباره فعالیتشون رو تو تالار از سر بگیرن حتی اگه شده با شرکت تو بحثها Z!ZA کهربا samyar samaneh66 CleMent mohsen 88 Glint من سعی کردم اسامی رو بیارم اما اگه جا انداختم لطفا اضافه کنید من عذر میخوام از دوستانی که غیر برقی هستن و دعوت کردم از یکی از تاپیکهایی که آقای عارف برای تالار برق دعوت گرفته بود اسامی روستان رو کپی کردم 21 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از توجهت سکرت عزیز . همه عزیزانی که نام بردی واقعا برای این تالار زحمت کشیدن . از زحمات تک تکشون ممنونم . حالا هر کدوم به دلایلی در کنارمون نیستن . برای فعالیت تو هر جایی هر کسی یه سری دلایل برای خودش داره . اوایلی که من اینجا اومده بودم به جز spow و امین کس دیگه ای فعالیت نمیکرد . من به دلایل خودم دوست داشتم فعالیت کنم .گاهی مطلبی میذاشتم چون دوست داشتم کمک کنمو بعدا با اینکه تو تالار کسی نبود ولی دوست داشتم فعالیت کنم چون دیدم اول از هر چیز به خودم کمک میکنه . بعدا دوستای دیگه بهمون اضافه شدن و در کنار هم پیش رفتیم . درسته که انرژی هر تالار خیلی مهم هست . ولی دلیل و هدف هر کسی برای فعالیت نمیتونه باشه . من برای فعالیت, خودم برای خودم انگیزه ایجاد میکنم یا سعی میکنم انگیزه دیگری باشم .منتظز نمیشم فعالیت دیگری بشه انگیزه من . فعالیت کردن با نکردن ربطی به سردی تالار یا خلوت بودن نداره . چون اکثر کسایی که ازشون نام برده شد زمانی فعالیت میکردن که تالار خیلی رونق نداشت .مخصوصا من و امین. در هر صورت امیدوارم همه در کنار هم دوباره بتونیم اون انرژی همیشگی تالار برق رو بهش برگردونیم . همه در کنار هم . 16 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون secret جان بخاطر زدن این تاپیک . به لیستت اسم 2نفر دیگه هم اضافه میکنم hosseinassar, رویای ماه یاداوری کسانیکه زمانی تو اینجا فعالیت داشتن و چیزهایی ازشون یاد گرفتیم واقعا لذت بخشه. بهرحال این تالار حاصل دسترنج همه این دوستان هست که کم و بیش برای اینجا زحمت کشیدند. امیدوارم هرجا که هستند موفق باشن. 15 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از توجهت سکرت عزیز . همه عزیزانی که نام بردی واقعا برای این تالار زحمت کشیدن . از زحمات تک تکشون ممنونم . حالا هر کدوم به دلایلی در کنارمون نیستن . برای فعالیت تو هر جایی هر کسی یه سری دلایل برای خودش داره . اوایلی که من اینجا اومده بودم به جز spow و امین کس دیگه ای فعالیت نمیکرد . من به دلایل خودم دوست داشتم فعالیت کنم .گاهی مطلبی میذاشتم چون دوست داشتم کمک کنمو بعدا با اینکه تو تالار کسی نبود ولی دوست داشتم فعالیت کنم چون دیدم اول از هر چیز به خودم کمک میکنه . بعدا دوستای دیگه بهمون اضافه شدن و در کنار هم پیش رفتیم . درسته که انرژی هر تالار خیلی مهم هست . ولی دلیل و هدف هر کسی برای فعالیت نمیتونه باشه . من برای فعالیت, خودم برای خودم انگیزه ایجاد میکنم یا سعی میکنم انگیزه دیگری باشم .منتظز نمیشم فعالیت دیگری بشه انگیزه من . فعالیت کردن با نکردن ربطی به سردی تالار یا خلوت بودن نداره . چون اکثر کسایی که ازشون نام برده شد زمانی فعالیت میکردن که تالار خیلی رونق نداشت .مخصوصا من و امین. در هر صورت امیدوارم همه در کنار هم دوباره بتونیم اون انرژی همیشگی تالار برق رو بهش برگردونیم . همه در کنار هم . مرسی سمن و همه صحبتهایی که کردی درسته اما این در صورتی هست که من فقط اینجا بخوام مطالب رو کپی پیست کنم و خوب یه عده عضو میشن و مطالب رو برمیدارن و میرن نه بحثی و نه یادگیری برای خودم آیا داشتن روابط عمومی برای هر تالار به این علت نیست که تالار باید کاربر فعال داشته باشه؟ چون در هر صورت هر کسی مطلب بخواد احتیاج به دعوت نداره. خوب الان لزوم کاربر فعال برای تالار چیه؟ تنها برای اینکه بیاد به تنهایی مطلب اینجا بزاره و بره؟ حق بدید به یک عده که مثل شما فکر نمیکنن و تنها بودن باعث دلسردیشون میشه 10 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی سمن و همه صحبتهایی که کردی درسته اما این در صورتی هست که من فقط اینجا بخوام مطالب رو کپی پیست کنم و خوب یه عده عضو میشن و مطالب رو برمیدارن و میرن نه بحثی و نه یادگیری برای خودم آیا داشتن روابط عمومی برای هر تالار به این علت نیست که تالار باید کاربر فعال داشته باشه؟ چون در هر صورت هر کسی مطلب بخواد احتیاج به دعوت نداره. خوب الان لزوم کاربر فعال برای تالار چیه؟ تنها برای اینکه بیاد به تنهایی مطلب اینجا بزاره و بره؟ حق بدید به یک عده که مثل شما فکر نمیکنن و تنها بودن باعث دلسردیشون میشه درسته . تا حدی موافقم . یعنی حتی همون مطالب کپی پیستی نمیتونه واسه ادم مفید باشه ؟ همون مطالبی که من اوایل اینجا کپی پیست میکردم . یه بار میخوندم و میذاشتم . این باعث شده تو اکثر بحث ها سر کلاسا یا انجمن دانشگاه در مورد مسائلی که بحث میشه یه اطلاعات کمی داشته باشم . کپی پیست هم میتونه واسه آدم مفید باشه اره درست میگی . یکی از وظایف مدیر روابط عمومی اسن هست و همینطور اطلاع رسانی تاپیک ها و مطالب تالار . من به شخصه به عنوان مدیر روابط عمومی اگر نتوستم اعضای ثابتی رو به انجمن بیارم . سعی کردم تو کارهای دیگه مشارکت داشته باشم (که البته دلیل موجهی نیست ) کاربر فعال یا ویژه واسه اینه که اولا متخصص داشته باشیم . که مثلا منی که تو خوزه قدرت اطلاعاتی ندارم کس دیگه ای بتونه پاسخگوی سوالات باشه . و همسنطور اینکه با وجود کاربران زیاد و فعال تالار میتونه پویا و پر انرژی باشه . آره درسته . کاملا درست میگی. امیدوارم بتونیم برای این مساله راه حل خوبی پیدا کنیم . 10 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ من هم از همه دوستانی که اینجا اسمشون اومد تشکر میکنم که تو بدترین وضعیت تالار برق و با مشغله فراوان تو این تالار فعالیت میکردند . دیگه مثل این کاربرا کم پیدا میشه..... اما دوست عزیز این عزیزانی که نام بردی همه روزی فعالیت میکردند و به علت مشکلات شخصی و مشغله های زندگی دیگه ما اونارو در بینمون نداریم و هیچ ربطی به رکود تالار و این بحثا نداره اصلا تالار به خاطر نبود چنین دوستانی ساکنه . من نمیتونم بیام اینجا تک تک بگم کی برا چی نمیاد .... اکثر این دوستان خودشون جزء هیئت مدیره بوده بودن زمانی............. 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی از کار خوبی که انجام دادی و از این دوستانی الان نیستن یادی کردی. 8 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ یاد آن یار سفر کرده بخیر. حرکت قشنگی بود . من هم از همه کسانی ک ب نحوه ب بالاتر بردن سطح علمی مجموعه و دوستانشون کمک کردن تشکر می کنم. پیروز و سلامت باشید 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ اینم یادت رفته setiya, آخی امین کجایی؟ خب شما میتونید بازم زنده کنید تالارو سکرت جون 8 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ آره درسته . کاملا درست میگی. امیدوارم بتونیم برای این مساله راه حل خوبی پیدا کنیم . بحث عوض نشه این تاپیک برای تشکر کردن و قدردانی از کاربران فعال قدیمه سمن من رفتار گرمتو با کاربرهای تازه وارد برق و همینطور خودم دیدم البته تشکر نمیکنم ازت اینجا چون برای تشکر از کاربرها و مدیرهای قدیمیه من هم از همه دوستانی که اینجا اسمشون اومد تشکر میکنم که تو بدترین وضعیت تالار برق و با مشغله فراوان تو این تالار فعالیت میکردند . دیگه مثل این کاربرا کم پیدا میشه..... اما دوست عزیز این عزیزانی که نام بردی همه روزی فعالیت میکردند و به علت مشکلات شخصی و مشغله های زندگی دیگه ما اونارو در بینمون نداریم و هیچ ربطی به رکود تالار و این بحثا نداره اصلا تالار به خاطر نبود چنین دوستانی ساکنه . من نمیتونم بیام اینجا تک تک بگم کی برا چی نمیاد .... اکثر این دوستان خودشون جزء هیئت مدیره بوده بودن زمانی............. برداشت شما اشتباهه از صحبتهای من نگفتم که چون تالار راکت بوده این کاربرها رفتن گفتم چون این کاربرهای فعال رفتن و جایگزین خوبی نداشتن تالار راکت شده بله میدونم تعدادی یه زمانی مدیر بودن و میدونم یه سری مشغله هایی دارن که نمیتونن بیان اما بقیه ای که هستن مثل کهربا، رحمان و z!za چه خوب که حضور فعالشون رو دوباره تو تالار داشته باشیم اینم یادت رفتهsetiya, آخی امین کجایی؟ خب شما میتونید بازم زنده کنید تالارو سکرت جون ما از مدیر جماعت تشکر نمی کنیم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا حرکت قشنگی انجام دادی سکرت جان منم از همه ی این دوستان و عزیزان تشکر می کنم به خاطر همه ی زحماتی که کشیدن امیدوارم که تالار به حالو هوای اولیه ای که میگید برگرده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده