Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ این نسکافه نی! مزه کوفت میده! هر وخ به بابام گفتم یه چی بخره همینجوری شده! نکنه چای کوهیه؟؟ کارای مامانمه دیگه...قیمه که توش لواشک انداخته بود رو که گفتم اینم احتمالا یه چی تو همون مایه هاست لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ جوووووووووووووووووووووونم اوخیییییییییییییییی...عجب بشه ی زرنگی داریمعمو مهندش فداش شه الهی نفسمییییییییییییییی آرههههههه بشمون زرنگههههه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ عمو مهندش کارای مهمتری داره تو از خودت مایه بذار فعلا :vahidrk: مهندددددددددددددددد این شکلکه چیه واسه ارپاکم گذاشتییییییییییییی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا میگه چایی هله...انگار من نمیدونم هل چه طعمی داره خون تکونی مزخرفه لوسه :icon_razz:من تن به این خفت نمیدم بیا جیگر بخور خسته نباشی به خدا اگه جای مامانت بودم میدونستم باید چی کارت کنم دستت درد نکنه جیگر مرسیییییییییی لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ عمو مهندش کارای مهمتری داره تو از خودت مایه بذار فعلا :vahidrk: فک کردی ما همینجوری الکی باسش عمو گرفتیم؟...نه عمو باسه اینجور موقع هاااا بود لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ کارای مامانمه دیگه...قیمه که توش لواشک انداخته بود رو که گفتماینم احتمالا یه چی تو همون مایه هاست اون خدا بود سپی میدونی چن روز یه سوال ازت دارم هی یادم میره؟ الان میام ازت میپرسم!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ به خدا اگه جای مامانت بودم میدونستم باید چی کارت کنم دستت درد نکنه جیگر مرسیییییییییی مامانم همه روش هارو امتحان کرده اثر نکرده :biggrin: باور کن یکیشو که بت گفتم اوهههه اون نمونه کوچیکش بود:biggrin: خواهش میشه عزیزم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ مهندددددددددددددددد این شکلکه چیه واسه ارپاکم گذاشتییییییییییییی؟؟؟ شکلک رفع خستگی ناشی خونه تکونی با خوردن چای کوهی که مزه علف میده لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ شکلک رفع خستگی ناشی خونه تکونی با خوردن چای کوهی که مزه علف میده نسکافه مزه کوفت من چی پ؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ کارای مامانمه دیگه...قیمه که توش لواشک انداخته بود رو که گفتماینم احتمالا یه چی تو همون مایه هاست مگه نیگم با مامانت درست صوبت کن؟ مهندددددددددددددددد این شکلکه چیه واسه ارپاکم گذاشتییییییییییییی؟؟؟ شکلک رفع خستگی ناشی خونه تکونی با خوردن چای کوهی که مزه علف میده الکی میگه نفسم من اصن خونه تکونی نکردم...دست به سیاه و سفیدم نزدم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ مگه نیگم با مامانت درست صوبت کن؟ الکی میگه نفسم من اصن خونه تکونی نکردم...دست به سیاه و سفیدم نزدم توام مثل خودمی نفس مهند محض شوخی گذاشت اون شکلکو من میدونم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ مگه نیگم با مامانت درست صوبت کن؟ درسته دیگه...چجوری مگه صوبت کردم حدس بزن این اسپمات حلال باشه لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ توام مثل خودمی نفس مهند محض شوخی گذاشت اون شکلکو من میدونم مگه میشه من با جیگرم فرق داشته باشم ااا...خب باجه..هر چی عجقم بگه درسته دیگه...چجوری مگه صوبت کردم حدس بزن این اسپمات حلال باشه هر چی میگه باس بگی چشمچاییم ک میده باس بخوری...انقد غر نزن مزه ش بده چرا فقط من باجه... محمد رضا؟به من شه شبیه دختراست خو لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ مگه میشه من با جیگرم فرق داشته باشمااا...خب باجه..هر چی عجقم بگه هر چی میگه باس بگی چشمچاییم ک میده باس بخوری...انقد غر نزن مزه ش بده چرا فقط من باجه... محمد رضا؟به من شه شبیه دختراست خو عمرا نمیشه اگه کسی این شکلکو جدی واسه عجقم بذاره من خونشو میریزم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ حالا سرتو نکوب زمینچشماتو ببند از ته دل آرزو کن شاید رخ نمایاندم بهتون(اعتماد به نفسو داریییییییییییییییی؟خدا رو میخواستی ببینی انقد ناز نمیکرد) همینی که خودت گفتی ... کی بود ؟ ونوس؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ حدس بزنین دههههههههه خاله کتایون خودمممممم.... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خاله کتایون خودمممممم.... ای جونمممممممم عزیز دلمممممم...خوبی خاله جون؟ کم و کسری نداری که؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ای جونمممممممم عزیز دلمممممم...خوبی خاله جون؟ کم و کسری نداری که؟ خوبم خاله جونی...:hapydancsmil: عسکه خالمه ها.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده