Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2012 این نسکافه نی! مزه کوفت میده! هر وخ به بابام گفتم یه چی بخره همینجوری شده! نکنه چای کوهیه؟؟ کارای مامانمه دیگه...قیمه که توش لواشک انداخته بود رو که گفتم اینم احتمالا یه چی تو همون مایه هاست
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 جوووووووووووووووووووووونم اوخیییییییییییییییی...عجب بشه ی زرنگی داریمعمو مهندش فداش شه الهی نفسمییییییییییییییی آرههههههه بشمون زرنگههههه
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 عمو مهندش کارای مهمتری داره تو از خودت مایه بذار فعلا :vahidrk: مهندددددددددددددددد این شکلکه چیه واسه ارپاکم گذاشتییییییییییییی؟؟؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 نه بابا میگه چایی هله...انگار من نمیدونم هل چه طعمی داره خون تکونی مزخرفه لوسه :icon_razz:من تن به این خفت نمیدم بیا جیگر بخور خسته نباشی به خدا اگه جای مامانت بودم میدونستم باید چی کارت کنم دستت درد نکنه جیگر مرسیییییییییی
Arpak 8511 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 عمو مهندش کارای مهمتری داره تو از خودت مایه بذار فعلا :vahidrk: فک کردی ما همینجوری الکی باسش عمو گرفتیم؟...نه عمو باسه اینجور موقع هاااا بود
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 کارای مامانمه دیگه...قیمه که توش لواشک انداخته بود رو که گفتماینم احتمالا یه چی تو همون مایه هاست اون خدا بود سپی میدونی چن روز یه سوال ازت دارم هی یادم میره؟ الان میام ازت میپرسم!!!
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 به خدا اگه جای مامانت بودم میدونستم باید چی کارت کنم دستت درد نکنه جیگر مرسیییییییییی مامانم همه روش هارو امتحان کرده اثر نکرده :biggrin: باور کن یکیشو که بت گفتم اوهههه اون نمونه کوچیکش بود:biggrin: خواهش میشه عزیزم
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 مهندددددددددددددددد این شکلکه چیه واسه ارپاکم گذاشتییییییییییییی؟؟؟ شکلک رفع خستگی ناشی خونه تکونی با خوردن چای کوهی که مزه علف میده
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 شکلک رفع خستگی ناشی خونه تکونی با خوردن چای کوهی که مزه علف میده نسکافه مزه کوفت من چی پ؟
Arpak 8511 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 کارای مامانمه دیگه...قیمه که توش لواشک انداخته بود رو که گفتماینم احتمالا یه چی تو همون مایه هاست مگه نیگم با مامانت درست صوبت کن؟ مهندددددددددددددددد این شکلکه چیه واسه ارپاکم گذاشتییییییییییییی؟؟؟ شکلک رفع خستگی ناشی خونه تکونی با خوردن چای کوهی که مزه علف میده الکی میگه نفسم من اصن خونه تکونی نکردم...دست به سیاه و سفیدم نزدم
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 مگه نیگم با مامانت درست صوبت کن؟ الکی میگه نفسم من اصن خونه تکونی نکردم...دست به سیاه و سفیدم نزدم توام مثل خودمی نفس مهند محض شوخی گذاشت اون شکلکو من میدونم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2012 مگه نیگم با مامانت درست صوبت کن؟ درسته دیگه...چجوری مگه صوبت کردم حدس بزن این اسپمات حلال باشه
Arpak 8511 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 توام مثل خودمی نفس مهند محض شوخی گذاشت اون شکلکو من میدونم مگه میشه من با جیگرم فرق داشته باشم ااا...خب باجه..هر چی عجقم بگه درسته دیگه...چجوری مگه صوبت کردم حدس بزن این اسپمات حلال باشه هر چی میگه باس بگی چشمچاییم ک میده باس بخوری...انقد غر نزن مزه ش بده چرا فقط من باجه... محمد رضا؟به من شه شبیه دختراست خو
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 مگه میشه من با جیگرم فرق داشته باشمااا...خب باجه..هر چی عجقم بگه هر چی میگه باس بگی چشمچاییم ک میده باس بخوری...انقد غر نزن مزه ش بده چرا فقط من باجه... محمد رضا؟به من شه شبیه دختراست خو عمرا نمیشه اگه کسی این شکلکو جدی واسه عجقم بذاره من خونشو میریزم
partow 25305 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 حالا سرتو نکوب زمینچشماتو ببند از ته دل آرزو کن شاید رخ نمایاندم بهتون(اعتماد به نفسو داریییییییییییییییی؟خدا رو میخواستی ببینی انقد ناز نمیکرد) همینی که خودت گفتی ... کی بود ؟ ونوس؟
کتایون 15176 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 خاله کتایون خودمممممم.... ای جونمممممممم عزیز دلمممممم...خوبی خاله جون؟ کم و کسری نداری که؟
panisa 12132 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 ای جونمممممممم عزیز دلمممممم...خوبی خاله جون؟ کم و کسری نداری که؟ خوبم خاله جونی...:hapydancsmil: عسکه خالمه ها....
ارسال های توصیه شده