Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ آرپاکه :wht: درووووووووووووووووووووووود بر تو مهندآخه چرا انقد تو باهوشی...آخه چرا؟چرا خرگوش نشدی من توش موندم لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خو من فک کردم لک لاکا آوردنش بگوو نفسسس نه خو...قشنگ بگو چی شد ک یهو اینجوری شد عزیزمتا من در جریان قرار بگیرم لک لکا تو کدوم تاپیک انداختنش تو بغل تو یهو عجقم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ نه خو...قشنگ بگو چی شد ک یهو اینجوری شد عزیزمتا من در جریان قرار بگیرملک لکا تو کدوم تاپیک انداختنش تو بغل تو یهو عجقم ارپاک تو همین تشخیص اینا بود پانیذا منو مامی خودش کرد! من واسش لالایی خوندم خوابش ببره بعد ازاون به بعد به من گفت مامی! به مهندم میگه عمو :biggrin: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چه خبر؟؟ غذایی خوراکی ای چیزی پیدا میشه اینجا؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چه خبر؟؟ غذایی خوراکی ای چیزی پیدا میشه اینجا؟؟ کم پیدااا تحویل نگیررررررررر چه عجبببببب مش رجبببببببب لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ کم پیدااا تحویل نگیررررررررر چه عجبببببب مش رجبببببببب به قول مونا لعنت به اون کسی که خونه تکونی رو اختراع کرد تازه خیرسرمون کار گر میگیریم خوراکی چی داری؟؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ :w58: چشات چرا چپ شده دقیقا؟؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ به قول مونا لعنت به اون کسی که خونه تکونی رو اختراع کرد تازه خیرسرمون کار گر میگیریم خوراکی چی داری؟؟ چرا مامان من امسال فقط به یکی گفت بیاد شیشه هارو بشوره!!!???? بقیهٔ خونرو درو نکرد مثل هر سال!!!! من هیچ نوع مشارکتی در این امر لوس خون تکونی ندارم!:icon_razz: یعنی چی؟ خب خونه رو هر وقت لازم بود تمیز میکنن! این رسم مزخرف.. ایششش نسکافه دارم ولی نمیدونم چرا مزش خوب نی!!!! میخوای؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چرا مامان من امسال فقط به یکی گفت بیاد شیشه هارو بشوره!!!???? بقیهٔ خونرو درو نکرد مثل هر سال!!!! من هیچ نوع مشارکتی در این امر لوس خون تکونی ندارم!:icon_razz: یعنی چی؟ خب خونه رو هر وقت لازم بود تمیز میکنن! این رسم مزخرف.. ایششش نسکافه دارم ولی نمیدونم چرا مزش خوب نی!!!! میخوای؟ اییییییییش لوس...بچه ای که تو کار خونه به مامانش کمک نکنه باید فلک شه!! اره بیار بده خستگیم در بره!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چشات چرا چپ شده دقیقا؟؟؟ تو کف موضوعات مورد بحث این تاپیکم :biggrin: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ارپاک تو همین تشخیص اینا بود پانیذا منو مامی خودش کرد! من واسش لالایی خوندم خوابش ببره بعد ازاون به بعد به من گفت مامی! به مهندم میگه عمو :biggrin: جوووووووووووووووووووووونم اوخیییییییییییییییی...عجب بشه ی زرنگی داریمعمو مهندش فداش شه الهی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چرا مامان من امسال فقط به یکی گفت بیاد شیشه هارو بشوره!!!???? بقیهٔ خونرو درو نکرد مثل هر سال!!!! من هیچ نوع مشارکتی در این امر لوس خون تکونی ندارم!:icon_razz: یعنی چی؟ خب خونه رو هر وقت لازم بود تمیز میکنن! این رسم مزخرف.. ایششش نسکافه دارم ولی نمیدونم چرا مزش خوب نی!!!! میخوای؟ یه چایی مامانم خریده مزه علفه دم کرده میده...اصرارم داره من سرما خوردم فکر میکنم بدمزه است لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ تو کف موضوعات مورد بحث این تاپیکم :biggrin: نکنه جدی جدی فک کردی ما اینجا میایم تشخیص هویت میکنیم!؟ یه چایی مامانم خریده مزه علفه دم کرده میده...اصرارم داره من سرما خوردم فکر میکنم بدمزه است نکنه چای کوهیه؟؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ جوووووووووووووووووووووونم اوخیییییییییییییییی...عجب بشه ی زرنگی داریمعمو مهندش فداش شه الهی عمو مهندش کارای مهمتری داره تو از خودت مایه بذار فعلا :vahidrk: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ نکنه چای کوهیه؟؟ نه بابا میگه چایی هله...انگار من نمیدونم هل چه طعمی داره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ اییییییییش لوس...بچه ای که تو کار خونه به مامانش کمک نکنه باید فلک شه!! اره بیار بده خستگیم در بره!! خون تکونی مزخرفه لوسه :icon_razz:من تن به این خفت نمیدم بیا جیگر بخور خسته نباشی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ یه چایی مامانم خریده مزه علفه دم کرده میده...اصرارم داره من سرما خوردم فکر میکنم بدمزه است این نسکافه نی! مزه کوفت میده! هر وخ به بابام گفتم یه چی بخره همینجوری شده! لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ یه چایی مامانم خریده مزه علفه دم کرده میده...اصرارم داره من سرما خوردم فکر میکنم بدمزه است مامانه تو هر چی میگه درست میگهحرفشو گوش کناااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده