Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ شبیه مامانشه چه قد تورو من یه روزی قورت میدم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ عههههههه ... این چه وضعشه ... همه نگاری رو دیدن ... الا من ... عکست رو بزار اینجا منم ببینم ... بعدشم ... صاحب این عکس هم عکس بزرگیاشو بزاره ببینم اصلاً شباهتی داره یا نه ... پریسا هم منو ندیده باور کن اره بگین عکسشو بذاره بعد من میگم شبیهیم یا نه لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ عههههههه ... این چه وضعشه ... همه نگاری رو دیدن ... الا من ... عکست رو بزار اینجا منم ببینم ... بعدشم ... صاحب این عکس هم عکس بزرگیاشو بزاره ببینم اصلاً شباهتی داره یا نه ... من که ندیدمش زهرا با توجه به هوووش سرشارم فقط میدونستم چشماش رنگیه البته اگه میگی عکسشو بذاره خوب بذاره لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ تورو من یه روزی قورت میدم یعنی یه دونه ای سپید... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ همون پانیزا بچمه نگار حالا میخوای تشویش کنی دیگه مادریتو نبر زیر سوال پانیسا رو خودم حدسوندم محاله قیلفه اش یادم بره.جزو افتخارات زندگیمه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ همون پانیزا بچمه عجقمی مامییییییییییییییییییییییییییییی...:aghosh: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ پریسا هم منو ندیده باور کن اره بگین عکسشو بذاره بعد من میگم شبیهیم یا نه باش ...:gnugghender: من که ندیدمش زهرابا توجه به هوووش سرشارم فقط میدونستم چشماش رنگیه البته اگه میگی عکسشو بذاره خوب بذاره تو اینقدر باهوش بودی و من نمیدونستم ؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ تو اینقدر باهوش بودی و من نمیدونستم ؟ تو انقد بیهوش بودی که نمیدونستی من انقد باهوشم؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ تو اینقدر باهوش بودی و من نمیدونستم ؟ به پای من که نمیرسه. مهنننندس. :ws28: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نگار حالا میخوای تشویش کنی دیگه مادریتو نبر زیر سوالپانیسا رو خودم حدسوندم محاله قیلفه اش یادم بره.جزو افتخارات زندگیمه نه وقتی ندونمم کیه که تشویش نمیکنم که بچّم تازه بچّم شده این مسابقرو دوس داره راهنماییهام بش ای میاد پریسا رو هم حدس میزنم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ عجقمی مامییییییییییییییییییییییییییییی...:aghosh: جیگر گوشه مامیییییییییییییییی:aghosh: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ به پای من که نمیرسه.مهنننندس. :ws28: شوما اصن رنگ چشمای مامانتو میدونستی که ادعات میشه باهوشی؟ نه وقتی ندونمم کیه که تشویش نمیکنم که بچّم تازه بچّم شده این مسابقرو دوس داره راهنماییهام بش ای میاد پریسا رو هم حدس میزنم کوفتت بشه 20 امتیاز لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ تو انقد بیهوش بودی که نمیدونستی من انقد باهوشم؟ پریسا ... من شما رو هم ندیدما ... عکست رو بزار ببینم ... به پای من که نمیرسه.مهنننندس. :ws28: اعتماد به نفس هردوتون تو حلقم ... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ شوما اصن رنگ چشمای مامانتو میدونستی که ادعات میشه باهوشی؟ باه که میدونستم. چشم وا کردم باش چشم تو چشم شدم. مامیمه هاااااا... خاصه رنگ چشای مامییییم.:w36: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ اعتماد به نفس هردوتون تو حلقم ... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ پریسا ... من شما رو هم ندیدما ... عکست رو بزار ببینم ... اعتماد به نفس هردوتون تو حلقم ... دقیقا فک میکنی کی منو دیده که تو ندیدی؟ پری ها به آسانی رخ نمینمایند لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ شوما اصن رنگ چشمای مامانتو میدونستی که ادعات میشه باهوشی؟ کوفتت بشه 20 امتیاز من بیس امتیاز قبلو اصلا فک نکنم بم داده باشن اگه بم دادن میزارم کوفتم بشه بچمو اذیت نکن! مادر بالا سرشه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده