Eavin 81 ارسال شده در 21 مهر، 2014 ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺵ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﮐﻦ ﺁﺏ ﻫﺎﯼ ﺯﻭﺩﮔﺬﺭ ﻫﯿﭻ ﻓﺼﻠﯽ ﺭﺍ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﯾﺪ … ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﻣﺎﻩ ﻭ ﮔﻔﺖ ﻭ ﮔﻮﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺍﺳﻢ ﺗﻮ ﺑﺴﻨﺪﻩ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﮐﺮﺩ … ﺣﺎﻻ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺵ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﺭﺳﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ … 3
Eavin 81 ارسال شده در 21 مهر، 2014 هزار بارهم که از این شانه به آن شانه بغلتی این شب صبح نمی شود وقتی دلتنگ باشی ! 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 دی، 2014 راستش را بخواهی یک روز پشت همین پرچین چشم های یک آهو را بوسیده ام .. بعد به من گفتند آهو نبود او ! دو سه کبوتر به لکنت زبانم خندیدند ولی مگر من از رو می روم ... 4
Shiva-M 8295 ارسال شده در 10 اسفند، 2014 ما را می گردند می گویند: همراهِ خود چه دارید؟ ما فقط رویاهایمان را با خود آورده ایم پنهان نمی کنیم چمدان های ما سنگین است اما فقط رویاهایمان را با خود آورده ایم... سیدعلی صالحی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 اسفند، 2014 "دلم به جا نیست پایم به راه نمی آید من هنوز چیزهای بسیاری هست که دوستشان دارم" 1
sam arch 55879 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 [h=1]پراکنده پراکنده[/h] برو! فعلا دارم به همین سنجاقکِ خفته بر چینِ پرده نگاه میکنم. برو! تو را نخواهم نوشت، دست از سَرَم بردار، برو! خرداد هم تمام شد، بچه ها دارند از آخرین امتحانِ سال به خانه برمیگردند. پایینِ کوچه زیرِ خنکایِ درختِ پیر خوابِ دوچرخه و بستنی میبیند کودکِ فالفروش. حالا هی بگو پرده بگو سنجاقک بگو کیمیا بگو کلمه! 2
Samira Naderi 386 ارسال شده در 31 دی، 2015 اشتباه میکنند بعضیها که اشتباه نمیکنند! بايد راه افتاد، مثل رودها که بعضی به دريا میرسند بعضی هم به دريا نمیرسند. رفتن، هيچ ربطی به رسيدن ندارد! علی صالحی 1
Samira Naderi 386 ارسال شده در 31 دی، 2015 سادگی را من از خوابِ يک پرنده در سايهی پرندهيی ديگر آموختم... علی صالحی 1
Samira Naderi 386 ارسال شده در 31 دی، 2015 تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی که به خوابم بیایی و من همچنان به یادت بیدار نشسته باشم ... ! "سیدعلی صالحی" 2
Samira Naderi 386 ارسال شده در 31 دی، 2015 گناهانم را دوست دارم! بیشتر از تمام کار های خوبی که کرده ام، می دانی چرا؟ آنها واقعی ترین انتخاب های من هستند. "سید علی صالحی"
Samira Naderi 386 ارسال شده در 31 دی، 2015 ﺧﺴﺘﻪ، ﺧﻮﺩﺧﻮﺍﻩ، ﺑﯽ ﺷﮑﯿﺐ.. ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺑﺎﻗﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻣﺪﺍﺭﺍ ﮐﻦ! ﺑﻌﺪﻫﺎ.. ﺩﻟﺖ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺗﻨﮓ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... "ﺳﯿﺪ ﻋﻠﯽ ﺻﺎﻟﺤﯽ"
ارسال های توصیه شده