خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه دیگه کار خودشو راحت کرده لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم از این کارتا مد شده .. همه دارن لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم از این کارتا مد شده .. همه دارن ااااا واقعا؟! جاي كارت ملي استفاده ميكنن؟! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم از این کارتا مد شده .. همه دارن تو دیدی واسه همه رو ؟ لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ااااا واقعا؟! جاي كارت ملي استفاده ميكنن؟! مگه شما نداری ؟ ترفند جدیده ... البته من بدون عکسشو دیدم ...نمیدونم شاید داشته و من توجه نکردم ولی کارتشون همین طرحو داشت یه حس خوبی بهت دست میده وقتی کارتو از دستشون میگیری بعد جلو چششون به هزار قسمت مساوی تقسیم میکنی بعد میریزی رو سرشون لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ تو دیدی واسه همه رو ؟ واسه همه که نه .. همه که باکلاس نیستن :دی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ آفرین به این خلاقیت!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اون قدیما یکی از دوستام درست کرده بود. ولی دیگه خدایی انقدر ضایع نبود. هم عکس خودشو زده اونم تو قلب هم یه بیت شعر نوشته. لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ از نظر من آخر جواد بازیه!! چه شعری ام نوشتن لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): بیبن چقدر ترشیده!!!!!!! لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم اگه این کلاسو از پسرا بگیرن دیگه چیزی واسشون میمونه یا نه!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده