Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ :vahidrk: باز تو اومدی دخالت کردی لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ :vahidrk: باز تو اومدی دخالت کردی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ 1-یه نامرد زد و رفت 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته:sad0: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ هیچکدوم به گزینه ها اضافه کنین بابا لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ هیچکدوم به گزینه ها اضافه کنین بابا حالته ديگه اي وجود نداره تو قلب نداري مُردي خودت خبر نداري!! باي باي لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ 1 و 2..! گاهی وقتام 3..! بیخیال..بذار خودش خوش باشه...من با دردام کنار میام...یه عمره که دارم کنار میام... لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ 1-یه نامرد زد و رفت 2-هرچی یادم بره اینو دیگه یادم نمیره خیلی دلم شکسته 3-افسرده,غمگین,تنها,بیچاره,آ واره,بدبخت,به دادم برسید 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه 5-یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! پس خودت چی؟!.. لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ 5-یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ یه چی بین 2 و 3 و5 من كه نفهميدم چي شد 4-با افتخار هنوز کسی رو توش راه ندادم که برای بیرون رفتن بخواد بزنه داغونش کنه اولیولی نامرد نبود نه نبود لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ 1 و 2..!گاهی وقتام 3..! بیخیال..بذار خودش خوش باشه...من با دردام کنار میام...یه عمره که دارم کنار میام... پس خودت چی؟!.. من؟؟ من قبلا حالته 3 رو داشتم ولي الان بهبود پيدا كرده و توپه توپه!! 5-یه صاحب خوب و مهربون داره,هیچ راه خروجی هم نداره ! لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ حالته ديگه اي وجود نداره تو قلب نداري مُردي خودت خبر نداري!! باي باي الان حس نمیکنی خیلی لطیف گفتی؟ باور کن من امیدوار شدم به زندگی لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من؟؟ من قبلا حالته 3 رو داشتم ولي الان بهبود پيدا كرده و توپه توپه!! امیدوارم همیشه خنده رو لبات لونه کنه... خیلی وقته با لبخند بقیه میخندیم!.. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ گزینه های 2 ، 3 ، 4 بوده الان اصلا معلوم نیست چیه... لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ الان حس نمیکنی خیلی لطیف گفتی؟باور کن من امیدوار شدم به زندگی عيب نداره قلبه ديگه حساب كتاب نداره كه!! امیدوارم همیشه خنده رو لبات لونه کنه...خیلی وقته با لبخند بقیه میخندیم!.. گزینه های 2 ، 3 ، 4 بوده الان اصلا معلوم نیست چیه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده