hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان پیرو تاپیک قبلی که برای مسابقه زده شده بود،4 تا از دوستان لطف کردن و برای این مسابقه چشم انداز ارایه دادن. نتایج این چشم اندازها بعد از بررسی توسط داورهای مجرب به شرح زیر اعلام شد: چشم انداز هادی ناصح ------> تایید شد چشم انداز shadmehrbaz ------> تایید شد چشم انداز hamed_063 -------> متاسفانه تایید نشد چشم انداز patria -----> تایید شد دوستانی که چشم اندازشون توسط داورین تایید شده باید خیلی سریع مشاورین شهرساز خودشون رو از لیست مشاوران زیر انتخاب کنند. (برای اینکه مشکلی پیش نیاد حتما قبلش با مشاور مشورت کنید) morteza .zahra hamid_hisystem بهاررادصادقی نیا jozef gizmo mahsha pedram_urbanist arghavan city maker ela دوستان زود مشاور هاتون رو انتخاب کنید که بعدش سوالا خدمتتون داده بشه. 15 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ فقط 4 نفر :icon_pf (34): ؟ انقدر استقبال پر رونق بود ؟؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم ازین مشاورایی رو که معرفی کردی نمیشناسم حتی با کثریتشون حتی یه کلمه هم حرف نزدن تا حالا چطوری میتونم باهاشون همکاری کنم؟ 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ این همه ادم دعوت کردی حمید من که تو مسابقه شرکت کردم و دعوت نکردی حواست کجاست پسر؟ رفته بازی کنه؟ 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نمیشه تنها شرکت کنم؟بدون مشاور؟ 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ درود برای مشاور من قبلا با arghavan صحبت کرده بودم الانم ایشونو انتخاب میکنم میگم مشاورها خیلی تعدادشون از کاندیداها بیشتره ها میخواید نفری دو سه تا انتخاب کنیم؟! :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ ela نمیاد سایت؟میخوایم باهاش هماهنگ کنیم ولی نیست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ فقط شادمهر مشاورش رو انتخاب کرده. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ فقط شادمهر مشاورش رو انتخاب کرده. ماشاله مشاورای گذاشتین که سال تا سال نمیان انجمن جواب پیام ما رو بدن 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ماشاله مشاورای گذاشتین که سال تا سال نمیان انجمن جواب پیام ما رو بدن بابا همه فعال بوودن!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ماشاله مشاورای گذاشتین که سال تا سال نمیان انجمن جواب پیام ما رو بدن مگه به چند نفر گفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ مگه به چند نفر گفتی؟ والا اولش هماهنگ بودم که یهو ایشون شد داور به یکی دیگه گفتم که دیدم با شادمهر هماهنگ کرده به یکی دیگه گفتم همون روز امروز جواب دادن که با patira هماهنگ هستن رفتم به یکی دیگه بگم که دیدم 5 روزه نیومده انجمن به morteza گفتم منتظرم بیاد جواب بده بهم 3 لینک به دیدگاه
Patira 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سلام، الهه خانم (ela) لطف کردن قبول کردن بنده رو مشاوره بفرماین بلکه به راه راست هدایت شم... 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ آقا morteza هم گفته بود اسمشو حذف کنید که انگار یادتون رفته 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آقا من تنها مسابقه میدم خسته شدم از بس به این و اون رو زدم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ آقا morteza هم گفته بود اسمشو حذف کنید که انگار یادتون رفته پیامی در این رابطه دریافت نشده آقا من تنها مسابقه میدم خسته شدم از بس به این و اون رو زدم بابا این همه مشاور خوووب 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ تا الان ela و patria shadmehrbaz و arghavan هم گروهی شدن هادی ناصح عزیز عجله کن 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ پیامی در این رابطه دریافت نشده بابا این همه مشاور خوووب پیام به محمد عزیز فرستاده شده تا الان ela و patria shadmehrbaz و arghavan هم گروهی شدن هادی ناصح عزیز عجله کن یا خودتون واسم مشاور پیدا کنید:hapydancsmil: یا من تنها مسابقه میدم قول میدم ببرمیا اینکه من استعفا میدم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ پیامی در این رابطه دریافت نشده بابا این همه مشاور خوووب 2،3 روز پیش بهم گفتش که شرمنده تو مسابقه نمی تونم باشم. نمیدونستم قبلش اسم نوشته بوده پیام به محمد عزیز فرستاده شده یا خودتون واسم مشاور پیدا کنید:hapydancsmil: یا من تنها مسابقه میدم قول میدم ببرمیا اینکه من استعفا میدم این همه مشاور دیگه: .zahra hamid_hisystem بهاررادصادقی نیا jozef gizmo mahsha pedram_urbanist city maker 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده