ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ماشاله مشاورای گذاشتین که سال تا سال نمیان انجمن جواب پیام ما رو بدن شرمنده جناب! اون مدتی که شما برای بنده پیغام گذاشته بودی، مشغله ی زیادی داشتم، نتونسته بودم به انجمن سر بزنم... 8 لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ یا من تنها مسابقه میدم قول میدم ببرمیا اینکه من استعفا میدم در هر دو صورت فرقی نمی کنه جناب!!!!!! مـــــــا بــــــــــرنــــــــــــده ایـــــــــم Ela & Patira 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ در هر دو صورت فرقی نمی کنه جناب!!!!!!مـــــــا بــــــــــرنــــــــــــده ایـــــــــم Ela & Patira اییییییول اعتماد به نفس........................ 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ در هر دو صورت فرقی نمی کنه جناب!!!!!!مـــــــا بــــــــــرنــــــــــــده ایـــــــــم Ela & Patira آرزو بر جوانان عیب نیست:there: 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ منم بالاخره مشاور دار شدم:hapydancsmil: بهاررادصادقی نیا هم مشاور بنده تو مشابقه خواند بود:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان به زودی سوالات خدمتتون داده میشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده