Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 20 آذر، 2012 من ترجمه کردم تموم شده مونده ویرایش متاسفانه چندان جالب نشد با اینکه بخاطرش یک کتاب خوندم ولی برخی لغات تخصصیو متوجه نشدم اشکالی نداره شما آپلودش کنید ما هم تا اونجا که بتونیم کمک میکنیم میشه اون کتاب رو هم معرفی کنید؟ بخاطر همین گفتم سعی کنیم لغاتی رو که نمیدونیم یا یادمون رفته رو هم اینجا بنویسیم تا هم بقیه استفاده کنن و هم اینکه با هم در مورد اون کلمات و جملات صحبت کنیم 6
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 20 آذر، 2012 بالاخره دندون درد امون داد تمومش کردمصلوات بفرستین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 24 آذر، 2012 سلام دوستان منم بالاخره ترجمه ام تموم شد خیلی باکیفیت نشد ولی سعی خودمو کردم دیگه اگر کمبودی هست به بزرگی خودتون ببخشید ببخشید دیرشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Lean 56968 ارسال شده در 25 آذر، 2012 با عرض شرمندگی وافر بخاطر تاخیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 و شرمندگی وافر تر بابت ترجمه داغون:vahidrk: اون قسمت قرمز رنگ هم متوجه نشدم منظورشو بازم شرمنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 26 آذر، 2012 همگی خسته نباشید تا چند روز دیگه هم فایل کامل رو همین جا آپ میکنم 5
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 16 دی، 2012 بعد از گذشت حدود 2هفته از اتمام ترجمه دوستان، فایل نهایی ترجمه اماده شد. امیدوارم کار خوبی شده باشه .برای من که تجربه جدیدی بود فایل مربوطه رو میتونید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید و نظرات خودتون رو در موردش همینجا بنویسید تا در کارهای بعدی بتونیم بهتر عمل کنیم راستی ترجمه بعدی رو دوست دارید روی چه موضوعی کار کنیم؟ موفق باشید 6
hasti1988 22046 ارسال شده در 16 دی، 2012 تبریک میگم....:icon_gol: بالاخره تونستیم یه کار گروهی ارائه بدیم...این نشونه پیشرفته...جای بسی امیدواری است...البته از بچه های صنایعی جز این انتظار نمیرفت.... خسته نباشید به همه دوستان... به امید موفقیت های روز افزون... 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 18 دی، 2012 خداقوت بچه ها کارتون خیلی عالیه منم تبریک میگم به همه دوستان که تونستیم بایاری همدیگر یه کار گروهی انجام بدیم از علی دوست عزیزم هم تشکر میکنم که زحمت هماهنگی کاررا به عهده گرفت:icon_gol: 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 21 دی، 2012 موضوع بعدی چی باشه؟؟؟ بابا بذار استراحتمون از مقاله قبلی تموم بشه بعد بعدیو بگو من اصلا خورد تو ذوقم ولی جدی من میگم اگر بشه یه موضوعی مثل ارگونومی و فاکتورهای انسانی را کار کنیم که هم تو مدیریت باشه و هم صنایع 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 21 دی، 2012 خداقوت بچه ها کارتون خیلی عالیه میلاد ما همیشه کارمون عالیه ولی تو هم بیا یه کار عالی بکن به همه بچه ها از جمله خودت یه مدال بده که تواین کار شرکت کردند امتیازهم بدی ناچارا قبول میکنیم 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 21 دی، 2012 بابا بذار استراحتمون از مقاله قبلی تموم بشه بعد بعدیو بگو من اصلا خورد تو ذوقمولی جدی من میگم اگر بشه یه موضوعی مثل ارگونومی و فاکتورهای انسانی را کار کنیم که هم تو مدیریت باشه و هم صنایع خیلی فاصله بیفته حالت فرسایشی پیدا میکنه، البته فاصله هم که افتاد حدود 3هفته استراحت حالا از مقاله قبلی استفاده کردید؟؟چیز جدیدی تونست اضافه کنه ب دانسته هاتون؟ ارگونومی هم خوبه و همه جا کاربرد داره 2
Lean 56968 ارسال شده در 21 دی، 2012 بعد از گذشت حدود 2هفته از اتمام ترجمه دوستان، فایل نهایی ترجمه اماده شد.امیدوارم کار خوبی شده باشه .برای من که تجربه جدیدی بود فایل مربوطه رو میتونید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید و نظرات خودتون رو در موردش همینجا بنویسید تا در کارهای بعدی بتونیم بهتر عمل کنیم راستی ترجمه بعدی رو دوست دارید روی چه موضوعی کار کنیم؟ موفق باشید من نتونستم دانلودش کنم چرا تو سایت آپلود نمیکنی 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 21 دی، 2012 من نتونستم دانلودش کنم چرا تو سایت آپلود نمیکنی تست کردم مشکلی نداشت دوباره آپلود کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 21 دی، 2012 خیلی فاصله بیفته حالت فرسایشی پیدا میکنه، البته فاصله هم که افتاد حدود 3هفته استراحت حالا از مقاله قبلی استفاده کردید؟؟چیز جدیدی تونست اضافه کنه ب دانسته هاتون؟ ارگونومی هم خوبه و همه جا کاربرد داره اااااااااااااا جدی سه هفته فاصله افتاد؟ من که اینقدرگرفتاربودم که درک نکردم تازه امروز دانلودکردم انشالله ازوجودش بهره میگیریم 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 از بین دوتا مقاله زیر یکی را برای کار ترجمه بعدی انتخاب کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
مهندس خوش فکر 11397 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2012 من فکر کنم جفتش مناسبه فرقی نداره فقط بخش بندیش کن دیگه 2
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 از بین دوتا مقاله زیر یکی را برای کار ترجمه بعدی انتخاب کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هردوتاییش خوبه اولی خب درباره نته و دومی برنامه ریزی تولید و برون سپاری هردوش خوبه ولی فکر کنم دومی یه کم سبکتره اولیه خب تعداد نمودارها و محاسباتش بیشتره ولی فرق نمیکنه 2
ارسال های توصیه شده