El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ کاش تو تالار فیلم زده میشد این بحث. خواهشم اینه که ماجرا رو سیاسی نکنید. فیلم از نظر من بی نظیر بود. شکر میون کلامت آواتارت خِلی شهوت انگیزه 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک زده شده که هرکسی نظرش رو در این مورد بگه، از نظر شما فیلم شاهکاره، نظر شخصیت هست تو یه محیط نه چندان جدی، مناظره که نیست بخوای طرفت رو ضایع کنی، لزومی نداره بقیه رو متهم به بی اطلاعی بکنی سینما انقدر سلیقه ای هست که بزرگترین منتقدان دنیا هم که ماها در مقابل اونها اطلاعاتمون صفر هست بارها سر فیلمها مختلف باهم اختلاف نظر داشتند ولی معمولا همدیگه رو به درک پایین و بی اطلاعاتی متهم نمیکنن و خودشون هم اعتراف میکنند که نظرشون سلیقه ای هست اره عزیز درست میگی.سینما سلیقه ای هست.اما ارزش هنری سلیقه ای نیست. یک فیلم رو ممکنه من خوشم نیاد ولی شما خوشت بیاد و اون فیلم ارزش هنری بالایی داشته باشه.سلیقه به این گفته میشه که یکی مثل من از اون فیلم خوشم نیومده.اما اگه هزار تای دیگه هم مثل من باشن دلیل نمیشه که این فیلم ارزش هنری نداره.چون یه چیز ثابت هست.پس خواهشا سلیقه رو قاطی این مسائل نکنید. تاپیک به این عنوان هست که اسکار حق فرهادی بود یا نه؟پس بحث سلیقه میره کنار وقتی اینطور با جسارت سوال میشه.وقتی یه فیلم نقد میشه و از حرف های کارگردانان سینما نقل قول اورده میشه و دلایل قوت و ضعف اون گفته میشه دیگه بحث سلیقه نیست.داریم رو ارزش هنری فیلم بحث میکنیم که ایا حقش بود اسکار بگیره یا نه.اگه فقط راجع به خوب یا متوسط یا عالی بودن یا اینجور مسائل صحبت میشه اره.اونموقع میگفتیم سلیقه ای هست.یکی دوست داره.یکی دیگه دوست نداره.اما اینجا از حق فیلم صحبت میشه.وقتی از حق یک فیلم صحبت میشه منم مثل نگار عقیده دارم بهتره بعضیامون که اونقدر اطلاعاتمون و درک هنریمون بالا نیست صحبتی نکنیم. اینکه یه نفر درک هنریش بالا نباشه چیز بدی نیست.نمیدونم چرا بعضی هامون جبهه میگیریم.خب نمیشه که همه به همه ی موضوعات و بحث ها علاقه داشته باشن. در مورد فیلم هم گفتم، خیلی دوست دارم اونایی که به فیلم ایراد وارد میکنند بیان ایرادها رو بگن.شاید خب ما حواسمون نبوده و ندیدیم این ایرادها رو.اتفاقا خوشحال میشم بدونم.به هر حال این فیلم وحی منزل که نیست. 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ مگه از تو نقل قول گرفتم و گفتم چرا حرف زدی؟!!!!!!! نه عزیز دلم تاپیک زده شده و نظرات گفته شده.. من کیو متهم کردم؟ کجای حرف من به شخص خاصی اشاره کرده بودم؟ سلیقه؟ بله صد در صد سلیقه تأثیر داره حتی اگه انتخاب کنندههای اسکار عوض میشدن شاید فیلمهای دیگهای اسکار رو میگرفتن یا باز همینا... ولی اختلاف سلیقشون در این حد که بگن جدایی یه فیلم در حد جایزههایی که گرفته نبود... اگه با من مشکلی داری دونه دونه تاپیکارو به بحثهای مسخره نکش! با خودم حلش کن. به همون فضای عمومی مجازی که میگی احترام بذار نه نگار با تو مشکلی ندارم سوء تفاهم نشه تو پست قبلیت تمام کسانی که نظرشون مخالف بود رو به بی اطلاعی متهم کردی که من هم جزوشون بودم، لازم به نقل قول گرفتن نیست که جدایی فیلم خوبی هست، معمولا هر جشنواره که برگذار میشه از یک منظر به فیلم نگاه میکنه، مثلا یکی به داستان فیلم و یکی از دید بینندگاه یکی به مسائل اجتماعی که تو فیلم مطرح میشه و ...، ولی اسکار تمام جوانب رو بررسی میکنه، البته اسکار بهترین فیلم خارجی زبان قبلا هم دیده شده بیشتر از منظر سیاسی به فیلم ها جایزه میده که به نظر من یک نقیصه هست و بر خلاف اکثر جایزه های دیگه اسکار هست، همونطور که قبلا فیلم ترکیه ای آفتاب رو دیدم نامزد این جایزه شد و من باز کُپ کردم چون اون هم فیلمی بود حتی سطح پایین تر از جدای و به مسائل اجتماعی ترکیه اشاره میکرد باز هم میگم به نظر من این جایزه اسکار سیاسی هست و برای تشویق فیلم سازهای کشور های دیگه برای ساخت فیلم هایی که باعث بیداری و آگاهی مردم میشن و نه یک جایزه فنی و تخصصی سینما، البته این نه از ارزش اون جایزه کم میکنه نه از ارزش جدایی، فقط باید متوجه شد جایزه فیلم به خاطر مضمونش و به جا بودنش در شرایط فعلی ایران بوده و این با شخصیت اسکار در تضاد هست، اسکار باید فنی و هنری به فیلم ها نگاه کنه، وقتی میگه بهترین فیلم خارجی زبان باید به تمام جوانب نگاه کنه 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اره عزیز درست میگی.سینما سلیقه ای هست.اما ارزش هنری سلیقه ای نیست. یک فیلم رو ممکنه من خوشم نیاد ولی شما خوشت بیاد و اون فیلم ارزش هنری بالایی داشته باشه.سلیقه به این گفته میشه که یکی مثل من از اون فیلم خوشم نیومده.اما اگه هزار تای دیگه هم مثل من باشن دلیل نمیشه که این فیلم ارزش هنری نداره.چون یه چیز ثابت هست.پس خواهشا سلیقه رو قاطی این مسائل نکنید. تاپیک به این عنوان هست که اسکار حق فرهادی بود یا نه؟پس بحث سلیقه میره کنار وقتی اینطور با جسارت سوال میشه.وقتی یه فیلم نقد میشه و از حرف های کارگردانان سینما نقل قول اورده میشه و دلایل قوت و ضعف اون گفته میشه دیگه بحث سلیقه نیست.داریم رو ارزش هنری فیلم بحث میکنیم که ایا حقش بود اسکار بگیره یا نه.اگه فقط راجع به خوب یا متوسط یا عالی بودن یا اینجور مسائل صحبت میشه اره.اونموقع میگفتیم سلیقه ای هست.یکی دوست داره.یکی دیگه دوست نداره.اما اینجا از حق فیلم صحبت میشه.وقتی از حق یک فیلم صحبت میشه منم مثل نگار عقیده دارم بهتره بعضیامون که اونقدر اطلاعاتمون و درک هنریمون بالا نیست صحبتی نکنیم. اینکه یه نفر درک هنریش بالا نباشه چیز بدی نیست.نمیدونم چرا بعضی هامون جبهه میگیریم.خب نمیشه که همه به همه ی موضوعات و بحث ها علاقه داشته باشن. در مورد فیلم هم گفتم، خیلی دوست دارم اونایی که به فیلم ایراد وارد میکنند بیان ایرادها رو بگن.شاید خب ما حواسمون نبوده و ندیدیم این ایرادها رو.اتفاقا خوشحال میشم بدونم.به هر حال این فیلم وحی منزل که نیست. من نمیتونم بگم اسکار حق فرهادی بود یا نه چون بقیه فیلم های نامزد شده رو ندیدم اما باید دونست این اسکار اسکار هنری نیست سیاسی هست که تو پست بالا هم گفتم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ فیلم به نظرم قشنگ بود ولی فقط قشنگ ... ی مطلبی که بیشتر از اینکه باید اسکار میگرفت یا نه بنظرم باید توجه بشه اینه که چرا نقش شهاب حسینی اصلا دیده نشد در صورتی که نقش واقعا موثری داشت 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من نمیتونم بگم اسکار حق فرهادی بود یا نه چون بقیه فیلم های نامزد شده رو ندیدم اما باید دونست این اسکار اسکار هنری نیست سیاسی هست که تو پست بالا هم گفتم خوشحالم از منطقت.ممنون.منم فیلمای دیگه رو ندیدم. در مورد سیاسی بودن فکر نمیکنم جدایی فیلمی با مضمون سیاسی بود.بود؟ 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به نظره منم كاملا استحاقه اسكارو فيلم جدايي نادر از سيمين داشت حتي اگه ما آمريكايي بوديم اين فيلم توي چند قسمت جايزه مي گرفت نه فقط بهترين فيلم، پيمان معاديم عالي بود اين فيلمو من توصيه ميكنم چند بار ببينيد چونكه فيلم يه ريزه كارياي قشنگي داره كه با چند بار ديدن متوجه اش ميشيد 7 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من اینطور جوایز جدای بحث فنی خیلی سیاسی هستند..یعنی به همین سادگی کسی قادر نیست بهشون دست پیدا کنه...این البته نظر منه! تنها چیزی که برای من سواله اینه در وضعیتی که بازار حمله ی آمریکا به ایران داغه وبحث روزه همه ی محافله..یک آکادمی بین المللی و صد البته آمریکایی میاد و به یک فیلم ایرانی بزرگترین جایزه ممکن و میده! این یعنی چی؟! دولت آمریکا اصرار اصرار که آره ایرانی ها تروریست اند..کارهای هسته ای مخالف حقوق بشر انجام میدن و .. و فیلمی جایزه میبره که از ایران و ایرانی یک شخصیت خانواده دوست،مخالف دروغ،پایبند به سنت های انسانی و با وجدان بیدار نشون میده که در برابر غم هم نوعش غمناک میشه و با وجود اینکه زندگیش افتضاحه اما حاضر نیس به هر قیمتی خودش و زندگیش و ارتقا بده و .. حالا من همه حرفم اینه که آیا ممکنه همچین شکاف بزرگی در عمل بین دولت آمریکا و آکادمی اسکار باشه؟!حتی اسوسیشن های خصوصی مثل نوبل هم با در نظر گرفتن امتیازات سیاسی چنین حرکت هایی انجام میدن! اما فارغ از این بحث ها و خیلی ریز شدن در این موارد من خیلی خوشحالم که سیاست های بین المللی دست از تقدیر و تشکر از فیلم های مجید مجیدی کشیده وکه سراسر غم و بیچارگی و درماندگی و به تصویر میکشد..لا اقل برای مردم دنیا تصاویر بهتری از ایران به نمایش گذاشته میشه! 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نه نگار با تو مشکلی ندارم سوء تفاهم نشهتو پست قبلیت تمام کسانی که نظرشون مخالف بود رو به بی اطلاعی متهم کردی که من هم جزوشون بودم، لازم به نقل قول گرفتن نیست که جدایی فیلم خوبی هست، معمولا هر جشنواره که برگذار میشه از یک منظر به فیلم نگاه میکنه، مثلا یکی به داستان فیلم و یکی از دید بینندگاه یکی به مسائل اجتماعی که تو فیلم مطرح میشه و ...، ولی اسکار تمام جوانب رو بررسی میکنه، البته اسکار بهترین فیلم خارجی زبان قبلا هم دیده شده بیشتر از منظر سیاسی به فیلم ها جایزه میده که به نظر من یک نقیصه هست و بر خلاف تمام اکثر جایزه های دیگه اسکار هست، همونطور که قبلا فیلم ترکیه ای آفتاب رو دیدم نامزد این جایزه شد و من باز کُپ کردم چون اون هم فیلمی بود حتی سطح پایین تر از جدای و به مسائل اجتماعی ترکیه اشاره میکرد باز هم میگم به نظر من این جایزه اسکار سیاسی هست و برای تشویق فیلم سازهای کشور های دیگه برای ساخت فیلم هایی که باعث بیداری و آگاهی مردم میشن و نه یک جایزه فنی و تخصصی سینما، البته این نه از ارزش اون جایزه کم میکنه نه از ارزش جدایی، فقط باید متوجه شد جایزه فیلم به خاطر مضمونش و به جا بودنش در شرایط فعلی ایران بوده و این با شخصیت اسکار در تضاد هست، اسکار باید فنی و هنری به فیلم ها نگاه کنه، وقتی میگه بهترین فیلم خارجی زبان باید به تمام جوانب نگاه کنه من کی گفتم کسی که نظرش مخالف من بود بی اطلاع هست؟؟ کو؟ فنی و هنری؟ یعنی جدا تو توی فیلم جدایی هیچ فن و هنری ندیدی؟؟!!!! حامد جان اگه برام روشن کنی کجاش از نظر فنی و هنری ایراد داشت یا کم داشت بهتر حرفتو میفهمم. دیدگاه فنی و هنری خودت رو برام میگی؟ 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ضمن اینکه معتقدم متن استارت تاپیک به شدت کودکانه و متعصبانه با چنگ انداختن به هرچیزی سعی در سیاه نمایی و از بین بردن ارزش فیلم داره و این شیوه از نظر من کثیف شمرده میشه باید بگم که من تا به حال این فیلم را ندیدم. اگر انتقادی هست باید به شیوه علمی و بر اساس علوم سینمایی روی فیلم بحث بشه. نه اینکه یه مشت حرف های خاله زنکی صد من یه غاز و حاشیه سازی. در ادامه باید بگم که من در خصوص فیلم و سینما اطلاعات چندانی ندارم و حتی این فیلم را ندیدم که بخوام نظری شبه کارشناسانه بدم. حتی اگر فیلم را میدیدم و با فیلم های شرکت کننده در مسابقه مقایسه هم میکردم باز هم معتقدم نظر من صرفا یک سلیقه است و بر پایه هیچ مبنای علمی بنا نشده و فاقد اعتبار. نه نگار با تو مشکلی ندارم سوء تفاهم نشهتو پست قبلیت تمام کسانی که نظرشون مخالف بود رو به بی اطلاعی متهم کردی که من هم جزوشون بودم، لازم به نقل قول گرفتن نیست که جدایی فیلم خوبی هست، معمولا هر جشنواره که برگذار میشه از یک منظر به فیلم نگاه میکنه، مثلا یکی به داستان فیلم و یکی از دید بینندگاه یکی به مسائل اجتماعی که تو فیلم مطرح میشه و ...، ولی اسکار تمام جوانب رو بررسی میکنه، البته اسکار بهترین فیلم خارجی زبان قبلا هم دیده شده بیشتر از منظر سیاسی به فیلم ها جایزه میده که به نظر من یک نقیصه هست و بر خلاف تمام اکثر جایزه های دیگه اسکار هست، همونطور که قبلا فیلم ترکیه ای آفتاب رو دیدم نامزد این جایزه شد و من باز کُپ کردم چون اون هم فیلمی بود حتی سطح پایین تر از جدای و به مسائل اجتماعی ترکیه اشاره میکرد باز هم میگم به نظر من این جایزه اسکار سیاسی هست و برای تشویق فیلم سازهای کشور های دیگه برای ساخت فیلم هایی که باعث بیداری و آگاهی مردم میشن و نه یک جایزه فنی و تخصصی سینما، البته این نه از ارزش اون جایزه کم میکنه نه از ارزش جدایی، فقط باید متوجه شد جایزه فیلم به خاطر مضمونش و به جا بودنش در شرایط فعلی ایران بوده و این با شخصیت اسکار در تضاد هست، اسکار باید فنی و هنری به فیلم ها نگاه کنه خوب حامد جان تو خودت داری میگی جایزه اسکار بر اساس محتوی به فیلم ها جایزه میده و بر اساس محتوای فیلم بود که جدایی جایزه اسکار را برد. و اذعان دارید که قبلا هم این اتفاق در خصوص فیلم های دیگه هم افتاده. درسته؟ پس جایزه اسکار از منظر سیاسی و ... به فیلم ها تعلق میگیره. درسته؟ پس نتیجه گیری بر اساس عنوان تاپیک میشه اینکه جایزه حق فیلم بود. درسته؟ چون جایزه اسکار به سلیقه افراد کاری نداره. بر اساس معیارهای خودش به فیلم ها جایزه میده. و جدایی این معیارها رو داشته پس حق بردن اسکار را داشت. 6 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من کی گفتم کسی که نظرش مخالف من بود بی اطلاع هست؟؟ کو؟ فنی و هنری؟ یعنی جدا تو توی فیلم جدایی هیچ فن و هنری ندیدی؟؟!!!! حامد جان اگه برام روشن کنی کجاش از نظر فنی و هنری ایراد داشت یا کم داشت بهتر حرفتو میفهمم. دیدگاه فنی و هنری خودت رو برام میگی؟ نگار جان فنی و هنری که همش مضامین اجتماعی نیس...بیان حقایق یک جامعه خیلی هم لطفی نداره! خلاقیت - ابتکار ایده جدید مثه matrix , inception و خیلیای دیگه نمیدونم.تکنیک خاص،پردازش های خاص..special effect القای مفاهیم به بیننده مثه match points 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ خوشحالم از منطقت.ممنون.منم فیلمای دیگه رو ندیدم. در مورد سیاسی بودن فکر نمیکنم جدایی فیلمی با مضمون سیاسی بود.بود؟ جدایی سیاسی نبود اجتماعی بود، جایزه سیاسی بود، وقتی میگم جایزه سیاسی بود به این معنی نیست که دست های پشت پرده استکباره جهانی و صهیونیستم جایزه رو بهش دادن، سیاسی یعنی چهره ای از عموم مردم ایران بود که دنیا دوست داره واقعیت داشته باشه و با جایزه دادن به این فیلم نوعی مردم و هنرمندان ایران رو تشویق میکنه به فکر کردن راجع به فیلم و لطماتی که دین در کف جامعه و سطح زندگی مردم میزاره و خیلی مسائل دیگه... من فقط حرفم اینه این جایزه اسکار به این دلیل داده میشه و شاید یک نیت خیر و خوب پشتش باشه ولی فریبکارانه هست وقتی میگه بهترین فیلم خارجی زبان! یعنی تو فرانسه فیلم بهتر از این ساخته نشده تو این یک سال؟ فیلم بهتر هم از نظر من فیلمی هست که هم حین تماشا و هم مدتی بعد از فیلم ذهن بیننده (نه فقط بیننده ایرانی) رو درگیر خودش بکنه بعید میدونم یک بیننده غیر ایرانی اگه بدون پیش زمینه ذهنی بشینه فیلم رو ببینه تا آخر به دیدنش ادامه بده 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نگار جان فنی و هنری که همش مضامین اجتماعی نیس...بیان حقایق یک جامعه خیلی هم لطفی نداره!خلاقیت - ابتکار ایده جدید مثه matrix , inception و خیلیای دیگه نمیدونم.تکنیک خاص،پردازش های خاص..special effect القای مفاهیم به بیننده مثه match points عزیزم من گفتم مضامین اجتماعی؟!!! داریم راجع ب جدایی و اینکه به نظر حامد از نظر فنی و هنری سطح پایین بود حرف میزنیم این چه مقایسه ای؟:icon_pf (34): ایده جدید مثل ماتریکس؟!!!!! الان ماتریکس رو با جدایی مقایسه کردی؟!! بقیشون که... 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ضمن اینکه معتقدم متن استارت تاپیک به شدت کودکانه و متعصبانه با چنگ انداختن به هرچیزی سعی در سیاه نمایی و از بین بردن ارزش فیلم داره و این شیوه از نظر من کثیف شمرده میشه باید بگم که من تا به حال این فیلم را ندیدم. اگر انتقادی هست باید به شیوه علمی و بر اساس علوم سینمایی روی فیلم بحث بشه. نه اینکه یه مشت حرف های خاله زنکی صد من یه غاز و حاشیه سازی. در ادامه باید بگم که من در خصوص فیلم و سینما اطلاعات چندانی ندارم و حتی این فیلم را ندیدم که بخوام نظری شبه کارشناسانه بدم. حتی اگر فیلم را میدیدم و با فیلم های شرکت کننده در مسابقه مقایسه هم میکردم باز هم معتقدم نظر من صرفا یک سلیقه است و بر پایه هیچ مبنای علمی بنا نشده و فاقد اعتبار. خوب حامد جان تو خودت داری میگی جایزه اسکار بر اساس محتوی به فیلم ها جایزه میده و بر اساس محتوای فیلم بود که جدایی جایزه اسکار را برد. و اذعان دارید که قبلا هم این اتفاق در خصوص فیلم های دیگه هم افتاده. درسته؟ پس جایزه اسکار از منظر سیاسی و ... به فیلم ها تعلق میگیره. درسته؟ پس نتیجه گیری بر اساس عنوان تاپیک میشه اینکه جایزه حق فیلم بود. درسته؟ چون جایزه اسکار به سلیقه افراد کاری نداره. بر اساس معیارهای خودش به فیلم ها جایزه میده. و جدایی این معیارها رو داشته پس حق بردن اسکار را داشت. من نگفتم اسکار حق فیلم نیست که، من میگم جایزه "بهترین فیلم خارجی زبان" {فقط با این تیتر،بهترین یعنی در همه زمینه ها بهترین} منطقا نمیتونه حق جدایی باشه اما اگه قبول کنیم اسکار سیاسی بوده و اهدافی پشت این جایزه هست میتونه حق جدایی باشه ولی باید بقیه فیلم های نامزد رو هم دید، پست 52 رو هم بخون 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اگه بخوام از دید خودم بگم فیلم بی نقصی بود جوری که بیننده رو محو فیلم و بازی میکرد و همه توجه جلب موضوع فیلمنامه و اتفاقات اون خانواده بود جدا از چهره و لباس و جلوه های خاص هنری خیلی خوب موضوع رو باز کرده بود نه زیاد کش دار بود و نه خیلی بسته و گنگ من که لذت بردم ولی نمیدونم که شرایط گرفتن اسکار دقیقا چه گزینه هایی هست ؟ هر چی هست خوشحالم که اسم کشورم با این فیلم فرهادی خوش درخشید 7 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم من گفتم مضامین اجتماعی؟!!! داریم راجع ب جدایی و اینکه به نظر حامد از نظر فنی و هنری سطح پایین بود حرف میزنیم این چه مقایسه ای؟:icon_pf (34): ایده جدید مثل ماتریکس؟!!!!! الان ماتریکس رو با جدایی مقایسه کردی؟!! بقیشون که... شما میگی ویژگی فنی و هنری چی مثلا!من میگم ایده نداشت!حرف جدید نداشت!خلاقیتی نداشت!تکنیک فیلم برداری خاصی نداشت! special effect نداشت!مفهوم جدید به بیننده القا نمیکرد!ذهن بیننده با فیلم درگیر نمی شد!همه و همه فیلم روی دیالوگ ها بود!هدف فیلم نمایش تصویر دیگری از ایرانی بود همین! منم میگم اسکار به همه جنبه های یک فیلم توجه میکنه..در حالیکه توی این فیلم به جز فیلم نامه که یه سری دیالوگ بود هیچ ویژگی منحصر به فرد دیگه ای وجود نداشت! 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من کی گفتم کسی که نظرش مخالف من بود بی اطلاع هست؟؟ کو؟ فنی و هنری؟ یعنی جدا تو توی فیلم جدایی هیچ فن و هنری ندیدی؟؟!!!! حامد جان اگه برام روشن کنی کجاش از نظر فنی و هنری ایراد داشت یا کم داشت بهتر حرفتو میفهمم. دیدگاه فنی و هنری خودت رو برام میگی؟ به قول خودت من گفتم جدای سطحش پایینه؟ کو؟؟ من الان سر هنری نبودن جدایی حرف نمیزنم سر ماهیت اسکار حرف میزنم که باید قبول کنیم چرا به این فیلم اسکار داده شده ولی اگه فیلم شاهکار و هنری میخوای که بدون هزینه مالی زیادی شاید در حد همین جدایی ساخته شده برو memento رو ببین، هرچند موضوع شون اصلا یکی نیست اما وقعا فیلمه من اگه داور بودم 10 سال پشت سر هم جایزه رو میدادم به ممنتو، 6 ماه الان این فیلم رو دیدم هنوز وقتی بهش فکر میکنم سرم سوت میکشه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک را دیدم نقدها رو خوندماصغر ایول با چه داف هایی می پری (نقل قول از سخنان آغا )یه حس شخصی :وقتی اصغر آقا رفت برای گرفتن اسکار بی اندازه احساس غرورو شادی کردم و اشک تو چشام جم شد(گریه حضار )حرف منطق و عقلم :اسکار هدایت شده توسط یه مشی سیاسی هس ولی با درنظر گرفتن فاکتورها و پارامترهای کیفی و فنی هنر هفتم و فرهنگ و شعور ملتها برداشت خودم از متن فیلم :واقعی بودن و بسیار طبیعی بازی کردن منو خیلی جذب کرد بخصوص در کنارهم قرار دادن شخصیت یه زن عامی و مومن و نماز خون (خدمتکار ) و زن تحصیل کرده و روشنفکر و اجتماعی و خواهان استقلال و ازادی (لیلا حاتمی )حرف آخر :نظر شخصیم اینکه اگه این فیلم چار پنج سال پیش ساخته شده بود شاید هرگز اسکار نمی گرفت و دایی جون ناپلون 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ جدایی سیاسی نبود اجتماعی بود، جایزه سیاسی بود، وقتی میگم جایزه سیاسی بود به این معنی نیست که دست های پشت پرده استکباره جهانی و صهیونیستم جایزه رو بهش دادن، سیاسی یعنی چهره ای از عموم مردم ایران بود که دنیا دوست داره واقعیت داشته باشه و با جایزه دادن به این فیلم نوعی مردم و هنرمندان ایران رو تشویق میکنه به فکر کردن راجع به فیلم و لطماتی که دین در کف جامعه و سطح زندگی مردم میزاره و خیلی مسائل دیگه...من فقط حرفم اینه این جایزه اسکار به این دلیل داده میشه و شاید یک نیت خیر و خوب پشتش باشه ولی فریبکارانه هست وقتی میگه بهترین فیلم خارجی زبان! یعنی تو فرانسه فیلم بهتر از این ساخته نشده تو این یک سال؟ فیلم بهتر هم از نظر من فیلمی هست که هم حین تماشا و هم مدتی بعد از فیلم ذهن بیننده (نه فقط بیننده ایرانی) رو درگیر خودش بکنه بعید میدونم یک بیننده غیر ایرانی اگه بدون پیش زمینه ذهنی بشینه فیلم رو ببینه تا آخر به دیدنش ادامه بده این اشتباه رو نکن.برو فروض خارجی فیلم رو ببین.فیلم طولانی بود و اصلن خسته کننده نبود.من 3 بار دیدم فیلم رو.هرچند به خاطر حافظه ام الان خیلیش یادم رفته. میشه بگی چرا جایزه سیاسی بود؟یعنی چه اونا با توجه به چه نکته ای این فیلم رو انتخاب کردند که شما میگی سیاسی هست؟مثلا با این انتخاب جه هدفی داشتند؟ اینکه میگی یعنی تو فرانسه فیلم بهتر از این ساخته نشده تو این 1 سال یه مقدار بی انصافی هست.داری ارزش جدایی رو میاری پائین.شاید ایران تو بعضی جاها قوی نباشه اما توی سینما واقعا قوی هست و در حد جهانی حرف برای گفتن داره.کم لطفی نکنیم دیگه. اینکه فرمودین لطماتی که دین در کف جامعه و سطح زندگی مردم میذاره- در این مورد باید بگم من سکانسی ندیدم که بدی دین رو نشون بده، برعکس خوب بودن دین رو نشون داد که اون زن به خودش اجازه نداد قسم دروغ بگه.این که لطمه نیست. مطمئن باشید همونطور که یه فیلم اجتماعی خارجی بیننده ایرانی رو درگیر میکنه جدایی هم میتونه یک بیننده خارجی رو درگیر کنه. 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ شما میگی ویژگی فنی و هنری چی مثلا!من میگم ایده نداشت!حرف جدید نداشت!خلاقیتی نداشت!تکنیک فیلم برداری خاصی نداشت! special effect نداشت!مفهوم جدید به بیننده القا نمیکرد!ذهن بیننده با فیلم درگیر نمی شد!همه و همه فیلم روی دیالوگ ها بود!هدف فیلم نمایش تصویر دیگری از ایرانی بود همین!بیان حقایق و دغدغه های یک ایرانی و لا غیر!! خب من میگم داشت! دید هنری داشت! ذهنت تمام فیلم مشغول بود با تمام حقیقی بودنش سادگی یه زندگی واقعی اونم نه فقط زندگی ایرانی یه زندگی واقعی.. رابطه اون پدر و دختر... نگاه دختر بچه... شهادت دادن اون دبیر رو حسابه... ............. عزیزم واقعا توضیحش برای عوض کردن دیدت فایده نداره.... حست به این فیلم به خاطر نداشتن علاقه به این نوع فیلم هست. فیلمهایی که دوس داری و مشغولت میکنن ذهنتو درگیر میکنن این نوع فیلمها نیستن... الان فقط سلیقهای نظر دادی... میفهمم که شاید فیلم جذبت نکرده ولی نقد فیلم این نیست عزیزم..... من خودم هم اونقدر دانش نقد فیلم ندارم نمیتونم قانعت کنم... شاید فروم هیل یا حمید باز از من بهتر بتونن با حوصله لازم راجبش حرف بزنن... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده