eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ انتخابات به پایان رسید ..... نتایج رو در پست زیر مشاهده کنید ........ 19 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ اعلام نتایج انتخابات با بررسی و شمارش آرا در صندوق شماره 1 (واقع در تالار گفتگو آزاد) اسی و کتایون و اتحاد کارتونی (گزینه ی آخر) پیشتاز بودنند و البته پسر ایرانی هم رای قابل توجهی آورد در صندوق شماره ی 2 بیتاب با اکثریت آرا و با اختلاف بسیار زیادی اول شد در صندوق شماره ی 3 (واقع در پروفایل بنده) بیتاب و حرفای ناشایست و اتحاد کارتونی به ترتیب اکثریت آرا رو کسب کردن لذا با توجه به جمعیت 105 هزار نفری انجمن و شرکت کردن 89هزار نفر (معادل 85 %) نمایندگان منتخب به شرح زیر میباشند 1 - بیتاب با حداکثر آرا (63%) 2 - حرف های ناشایست (62.9%) 3 - و اتحاد کارتونی (62.8%) خلاص 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ رای من مولای خرم هستش اگه گفتین کیه 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ چرا فقط میشه به یکی رای داد؟ دخترم این کار به پیشتهاد حاج علی رومنان (کاندیدای منصرف) صورت گرفت هر چند که یادم نمیاد درستش چجوری بوده 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس هماهنگی کنید با وزارت کشور تا بتونیم به دو نفر رای بدیم.. 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ دخترم این کار به پیشتهاد حاج علی رومنان (کاندیدای منصرف) صورت گرفت هر چند که یادم نمیاد درستش چجوری بوده حاجی ایشون که انصراف داده.... این نظر سنجی رو چند گانه کنین... تشکرات 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ حاجی ایشون که انصراف داده.... این نظر سنجی رو چند گانه کنین... تشکرات دخترم درخواست دادم باید ببینیم قبول میکنن یا نه 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ کی گفته من به خودم رای دادم؟!!!! 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ کی گفته من به خودم رای دادم؟!!!! قبولت داریم مهندس ما هم بهت رای دادیم باشد که بتوانی در راستای نیل به اهداف بلند خود ما را هم یاری فرمایی!!! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ به دلیل استقبال بی سابقه و میلیونی شما ملت همیشه در صحنه این انتخابات تا 6 ماه دیگر تمدید شد 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ هرکی به من یه رشوه چاق بده 100 رایشو افزایش میدم بسم ا... کی اهل رشوه دادن اونو از صندق بکشم بیرون 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ هرکی به من یه رشوه چاق بده 100 رایشو افزایش میدم بسم ا... کی اهل رشوه دادن اونو از صندق بکشم بیرون مهندس کف مقدار چقدره؟؟؟ بازار بیاد دستمون! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس کف مقدار چقدره؟؟؟ بازار بیاد دستمون! هر 10 رای 200چوب اب میخوره یا 100تا کارت شارژ 2 تومنی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ هر 10 رای 200چوب اب میخورهیا 100تا کارت شارژ 2 تومنی خودمونیما چه قیمت ها بالاس.... شاید چون دلار گرون شده! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خودمونیماچه قیمت ها بالاس.... شاید چون دلار گرون شده! همیشه وجدان ادمها از هر کالایی گرون تر بوده 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ما هم رای دادیم راستی انتخابات آزاده یا فردا الم شنگه میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سران فتنه با این حرفا این انتخابات میلیونی رو زیر سوال نبرید 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه وجدان ادمها از هر کالایی گرون تر بوده 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من میخواستم به پدر پسر شجاع رای بدم اسمش نیست چرا!؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده