bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ساعت 9 شب تاپیکای تشخیص هویت زده میشه...یه جوری خودتو برسون صبحا خوابم من هنوز کسی نگفته شانس برنده شدنت خیلی بالاست اخه 9 شب بهترین زمان واسه دیدن دوستاس و بیرون رفتن ، من خودم هم بیرون نرم یکی میاد دنبالم ، به هر حال این زمان خونه نیستم یه شب باید گوشی رو خاموش کنم که نرم بیرون من رو حرفت حساب میکنم هااااااا ، اگه حدسیده باشن ... میخواسم برم بخوابم اما مجبورم کردی که برم تحقیقات لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ panisapar!sa پانیسا...پریسا شما دو تا خواستین وزن پستتون حفظ بشه؟ Par!sa صد آفرین مهند اصلا تو که میای تشخیص هویت اصلا همه باید برن بیرون لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شما دو تا خواستین وزن پستتون حفظ بشه؟ صد آفرین مهند اصلا تو که میای تشخیص هویت اصلا همه باید برن بیرون برو بیرون پس! 1. دخمله...جونه خودم راس میگم 2. از کوشولوهای انجمنه 3. خیلی وقت نیست که عضو انجمنه 4. زیاد پست نداره...پست تخصصی که اصلااااا 5. به شعر و نوشتن علاقه داره چرا تو نباشی ؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=1]m.p.e.b هم میتونه باشه [/h] لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ برو بیرون پس! 1. دخمله...جونه خودم راس میگم 2. از کوشولوهای انجمنه 3. خیلی وقت نیست که عضو انجمنه 4. زیاد پست نداره...پست تخصصی که اصلااااا 5. به شعر و نوشتن علاقه داره چرا تو نباشی ؟ واقعا چرا من نباشم؟ مهند تو استعداد درخشان نبودی احیانا؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا چرا من نباشم؟ مهند تو استعداد درخشان نبودی احیانا؟ چرا ، هنوزم هستم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دختر باران! نه azadeh_arch _eng نه.اما داری نزدیک میشی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ نه نه.اما داری نزدیک میشی باشه حمید تو راس میگی! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ نه.بعدی نه نه.اما داری نزدیک میشی تو الان احساس خودسپی پنداری بهت دست داده ؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ باشه حمید تو راس میگی! نه.گول خوردی.دروغ گفتم تو الان احساس خودسپی پنداری بهت دست داده ؟ ااااااااااااا.اسمش این بود؟یه ساعته داشتم دنبال اسم این حس میگشتما.کوجا بودی تو لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ نه.گول خوردی.دروغ گفتم ااااااااااااا.اسمش این بود؟یه ساعته داشتم دنبال اسم این حس میگشتما.کوجا بودی تو همون که مهند گفت لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ همون که مهند گفت مهند جیگر منه.هر چی دلش خواست میتونه بگه. تو چته این وسط؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یا نگاره البته نگار جدید نیست که یا s70MMMهمینا دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده