panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ وااییییی خدای من!!!!!!!!! جیگرم برنده شدددددددددددددد!!!!!!!!!! :biggrin: نذر کرده بودم برات مادرررررررررر ! یعنی اگه نمیبردی من جات دق میکردم! پانیذا باید برقصه پانیذا باید برقصه!(شکلک مورد علاقه سپی!) ماماااااااااااااااااااااااااان... واسم چی میخری؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ماماااااااااااااااااااااااااان...واسم چی میخری؟ وای من عاشق این شکلکم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ماماااااااااااااااااااااااااان...واسم چی میخری؟ آروم عزیزم نکن اینجوری میمونی رو دستم!:icon_pf (34): سپی جایزه رو بده بچه از دست رفت! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ آخ جووووون بالاخره برنده شدیممممم :hapydancsmil: نذر کرده بودم برات مادرررررررررر ! یعنی اگه نمیبردی من جات دق میکردم! :ws28: نگاااااار لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ تشخیص هویت من 10 صفحه هم جلو نرفت. مال مردم 50 تا 50 تا جلو میره. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ آروم عزیزم نکن اینجوری میمونی رو دستم!:icon_pf (34): سپی جایزه رو بده بچه از دست رفت! تازه عاشقمم میشن مامان. دیدی هادی عاشقم شد. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ واسم چی میخری؟ این : جلف ترین شکلکی هست که در تمام عمرم دیدم. میخوام بفرستمش تاپیک شیوه زدن بچه های لوس،دونه دونه موهاشو بکنم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ آخ جووووون بالاخره برنده شدیممممم :hapydancsmil: :ws28: نگاااااار :biggrin: دیدی آخر بردیم مهند؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ تازه عاشقمم میشن مامان. دیدی هادی عاشقم شد. هادی به بچه من نظر نداشته باش ها! آرزو دارم براش حالا حالاها ...تحصیل داره بچمو ادامه میده هنوز لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ این : جلف ترین شکلکی هست که در تمام عمرم دیدم. میخوام بفرستمش تاپیک شیوه زدن بچه های لوس،دونه دونه موهاشو بکنم. مامااااااااااااااااااااااااااااااااااان... نزنه منو. لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ :biggrin: دیدی آخر بردیم مهند؟ آررررررره خب این همه تلاش کردیم پَ میخواستی کی برنده شه ؟! من حاضرم یه قرارداد مادامالعمر با پانیزا ببندم واسه سهیم شدن توی جایزه مسابقات تشخیص هویت لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ این : جلف ترین شکلکی هست که در تمام عمرم دیدم. میخوام بفرستمش تاپیک شیوه زدن بچه های لوس،دونه دونه موهاشو بکنم. اسی یعنی کپ این بچه های لوسه ها خیلی باحاله شکلکش اما رفتارش آدمو حرص میده همچین می خوای یکی بزنی تو سر بچه و مادر با این تربیتش هادی به بچه من نظر نداشته باش ها! آرزو دارم براش حالا حالاها ...تحصیل داره بچمو ادامه میده هنوز نقل و نبات آوردیم دخترتونو بردیم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ هادی به بچه من نظر نداشته باش ها! آرزو دارم براش حالا حالاها ...تحصیل داره بچمو ادامه میده هنوز لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من حاضرم یه قرارداد مادامالعمر با پانیزا ببندم واسه سهیم شدن توی جایزه مسابقات تشخیص هویت ببندیم.:w73: :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ آررررررره خب این همه تلاش کردیم پَ میخواستی کی برنده شه ؟! من حاضرم یه قرارداد مادامالعمر با پانیزا ببندم واسه سهیم شدن توی جایزه مسابقات تشخیص هویت همووووووووووون! کشتیم خودمونو! حق ماست این جایزه! منم که مادر گرامشم بچّم جایزه هاشو میاره میده به من براش پس انداز میکنم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اسی یعنی کپ این بچه های لوسه ها خیلی باحاله شکلکش اما رفتارش آدمو حرص میده همچین می خوای یکی بزنی تو سر بچه و مادر با این تربیتش:icon_razz: نقل و نبات آوردیم دخترتونو بردیم بیخود!! هی ای نی هی ای نی.. دختر نمیدیم بهتون! ( قبلشو یادم رفته خو!) ببین بچّم داره میدرسه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بچّم جایزه هاشو میاره میده به من براش پس انداز میکنم :w16: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بیخود!! هی ای نی هی ای نی.. دختر نمیدیم بهتون! ( قبلشو یادم رفته خو!) ببین بچّم داره میدرسه پس من میبرمش هر موقع شعرش یادت اومد بیا بگیرش لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ پس من میبرمش هر موقع شعرش یادت اومد بیا بگیرش برو آقا تا نزدم تو چشت از گوشت بپّره بیرون!کلا تازه مامان شدم از امروز ظهر! چی چیو بدم ببری؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده