Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 سپی خودشم الان عذاب وجدان گرفته...داره با صاحب عکس مذاکره میکنه جاشو با یکی دیگه عوض کنه ! :biggrin: واسه چی؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 اینجا فقط مجتبی دانشگاه نرفته! باز یه چیزیو پیچوندی شده هنوز یونی نرفته؟؟ اره؟؟؟ تو چش من نگاه کن راستشو بگو! با توام! منو نگاه کن! خو نرفته بخدا هنوز دانشگاهی نشده
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 یه شکلک زنونه شم دیده بودم قبلا !! ولی اگه اشتباه حدسیده باشی هم حال میده ها !! سپی خودشم الان عذاب وجدان گرفته...داره با صاحب عکس مذاکره میکنه جاشو با یکی دیگه عوض کنه ! :biggrin: منم دیدهام ولی صاحب عکس هرکی هست بسی خوشگله هااااا
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 واسه راهنمایی آخرت نمیذارم حقمو بخورین. میخواستی بشینی اینجا تا بگه. کجا رفته بودی؟ این امتیاز حقمه.
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 واسه راهنمایی آخرت نوچ عذاب وجدان نمیخواد...باید بفهمین کی بوده دیگه فردا تاپیک بسته میشه توام نیم ساعت میموندی خووو
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 ولی صاحب عکس هرکی هست بسی خوشگله هااااا واس همین همه با تو اشتباه میگرفتنش دیگه !! نمیذارم حقمو بخورین. میخواستی بشینی اینجا تا بگه. کجا رفته بودی؟ این امتیاز حقمه. نامرد تو که میخواستی تقسیمش کنی با ما ؟! نوچ عذاب وجدان نمیخواد...باید بفهمین کی بوده دیگه فردا تاپیک بسته میشه توام نیم ساعت میموندی خووو حق با توئه متاسفانه ولی سپــــی انصافا" این سری که هیشکی جوابو نمیدونست خیلی باحالتر بود مسابقه
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 نامرد تو که میخواستی تقسیمش کنی با ما ؟! باشه. ولی فقط تو و نگارا...
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 نگار مهند یا برین سپیدو بیارین که بگه کیه یا منو بندازین از اینجا بیرون. خسته شدم باباژون.
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 به منم نشون بده خوب. به منچه خودش گفت به منم نشون بده!:biggrin:
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 به منچه خودش گفت به منم نشون بده!:biggrin: :ws28: خدا نکشتت نگار.
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 واس همین همه با تو اشتباه میگرفتنش دیگه !! نامرد تو که میخواستی تقسیمش کنی با ما ؟! حق با توئه متاسفانه ولی سپــــی انصافا" این سری که هیشکی جوابو نمیدونست خیلی باحالتر بود مسابقه نگووو:biggrin: فک میکنم راس میگیها جو میگیرتم:biggrin: باحال بود ولی پانیذا سرش دق کرد!
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 باشه.ولی فقط تو و نگارا... باشه ... پس 70 من ، 30 تو و نگار باشه ؟
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 باشه ... پس 70 من ، 30 تو و نگار باشه ؟ چیکار کنم دیگه. خراب رفیقم. باشه. ولی نگارو خودت راضی کن. اونم دوستمه. اگه راضی نشد 50 تو 50 نگار.
ارسال های توصیه شده