Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سپی خودشم الان عذاب وجدان گرفته...داره با صاحب عکس مذاکره میکنه جاشو با یکی دیگه عوض کنه ! :biggrin: واسه چی؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ واسه چی؟ واسه راهنمایی آخرت لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ولی اگه اشتباه حدسیده باشی هم حال میده ها !! خدا نکنه. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اینجا فقط مجتبی دانشگاه نرفته! باز یه چیزیو پیچوندی شده هنوز یونی نرفته؟؟ اره؟؟؟ تو چش من نگاه کن راستشو بگو! با توام! منو نگاه کن! خو نرفته بخدا هنوز دانشگاهی نشده لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ یه شکلک زنونه شم دیده بودم قبلا !! ولی اگه اشتباه حدسیده باشی هم حال میده ها !! سپی خودشم الان عذاب وجدان گرفته...داره با صاحب عکس مذاکره میکنه جاشو با یکی دیگه عوض کنه ! :biggrin: منم دیدهام ولی صاحب عکس هرکی هست بسی خوشگله هااااا لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ واسه راهنمایی آخرت نمیذارم حقمو بخورین. میخواستی بشینی اینجا تا بگه. کجا رفته بودی؟ این امتیاز حقمه. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ واسه راهنمایی آخرت نوچ عذاب وجدان نمیخواد...باید بفهمین کی بوده دیگه فردا تاپیک بسته میشه توام نیم ساعت میموندی خووو لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ تازه امروز یه مسابقه دیگه هم بردم. :lol: کلی زرنگ شدم. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ منم دیدهام به منم نشون بده خوب. لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ولی صاحب عکس هرکی هست بسی خوشگله هااااا واس همین همه با تو اشتباه میگرفتنش دیگه !! نمیذارم حقمو بخورین. میخواستی بشینی اینجا تا بگه. کجا رفته بودی؟ این امتیاز حقمه. نامرد تو که میخواستی تقسیمش کنی با ما ؟! نوچ عذاب وجدان نمیخواد...باید بفهمین کی بوده دیگه فردا تاپیک بسته میشه توام نیم ساعت میموندی خووو حق با توئه متاسفانه ولی سپــــی انصافا" این سری که هیشکی جوابو نمیدونست خیلی باحالتر بود مسابقه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نامرد تو که میخواستی تقسیمش کنی با ما ؟! باشه. ولی فقط تو و نگارا... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نگار مهند یا برین سپیدو بیارین که بگه کیه یا منو بندازین از اینجا بیرون. خسته شدم باباژون. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به منم نشون بده خوب. به منچه خودش گفت به منم نشون بده!:biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به منچه خودش گفت به منم نشون بده!:biggrin: :ws28: خدا نکشتت نگار. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ واس همین همه با تو اشتباه میگرفتنش دیگه !! نامرد تو که میخواستی تقسیمش کنی با ما ؟! حق با توئه متاسفانه ولی سپــــی انصافا" این سری که هیشکی جوابو نمیدونست خیلی باحالتر بود مسابقه نگووو:biggrin: فک میکنم راس میگیها جو میگیرتم:biggrin: باحال بود ولی پانیذا سرش دق کرد! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باشه.ولی فقط تو و نگارا... مرامتوو لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باشه.ولی فقط تو و نگارا... باشه ... پس 70 من ، 30 تو و نگار باشه ؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باشه ... پس 70 من ، 30 تو و نگار باشه ؟ چیکار کنم دیگه. خراب رفیقم. باشه. ولی نگارو خودت راضی کن. اونم دوستمه. اگه راضی نشد 50 تو 50 نگار. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده