panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ عضو جدیده زیر 500 تا پست داره سپی پاشو بیا ببین من اینهمه دوندگی کردم درست حدسیدم حالا. اگه نه بازم برم بدوم. :th_running1: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سپی پاشو بیا ببین من اینهمه دوندگی کردم درست حدسیدم حالا.اگه نه بازم برم بدوم. :th_running1: حدساتو دیدمبازم بدو لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یه جواب بیشتر برات ندارماونم حس و حالم به ترتیب بعد از خوندن پیامت :w58: :ws28: به خاطر اینکه حرفت داد میزنه یهو جو گیر شدی ممنون از ادبتون ترجیح میدم دیگه جوابتون رو ندم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حدساتو دیدمبازم بدو :th_scratchhead: دیگه کی مونده که من نگفتم؟ :th_scratchhead: ولی بازم ادامه میدم. :imoksmiley: باید برنده شم. :w74: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ aseman70 hasti1988 :th_running1: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ :w36: حدس بزن که داری می ترکونی این دفعه... خو چی کنم.نمیخواسم کسی ناراحت بشه خانواده؟ یعنی این جا تو فقط خاندان ما رو نمیشناسیاااااااا عمه جون جو و مشوش نکن من بودم نخیرم تابلو لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حدس بزن که داری می ترکونی این دفعه... :shad: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز دانشگاه نرفته یه نفر بگه دلم خوش شه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز دانشگاه نرفته یه نفر بگه دلم خوش شه من بگم؟ نمی دونم که لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اگه کسی نمیشناسدش چه جوری حدس بزنیم خو؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سپی بیا یه سری رو دعوت کن زیاااااااااادا. اون فرد مورد نظرم دعوت کن توش. این بشه یه راهنمایی تپل. :gnugghender: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اگه کسی نمیشناسدش چه جوری حدس بزنیم خو؟ چرا بابا میشناسنش نمیان اینورا تو یکی از تاپیکا که حضور فعال داره تو گفتگوی آزادم میاد لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز دانشگاه نرفته یه نفر بگه دلم خوش شه خداییش حقت چیه الان؟؟ طرف نه پست میده نه خیلی وقته عضو شده از کجای این راهنمایی های گوگولیت باید پالس مثبت بفرستیم برات؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چرا بابا میشناسنش نمیان اینورا تو یکی از تاپیکا که حضور فعال داره تو گفتگوی آزادم میاد اگه سکرت باشه که فک کنم پست تخصصی هم داره که! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده