bme.masood 5832 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 ساعت 9 شب تاپیکای تشخیص هویت زده میشه...یه جوری خودتو برسون صبحا خوابم من هنوز کسی نگفته شانس برنده شدنت خیلی بالاست اخه 9 شب بهترین زمان واسه دیدن دوستاس و بیرون رفتن ، من خودم هم بیرون نرم یکی میاد دنبالم ، به هر حال این زمان خونه نیستم یه شب باید گوشی رو خاموش کنم که نرم بیرون من رو حرفت حساب میکنم هااااااا ، اگه حدسیده باشن ... میخواسم برم بخوابم اما مجبورم کردی که برم تحقیقات
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 panisapar!sa پانیسا...پریسا شما دو تا خواستین وزن پستتون حفظ بشه؟ Par!sa صد آفرین مهند اصلا تو که میای تشخیص هویت اصلا همه باید برن بیرون
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 شما دو تا خواستین وزن پستتون حفظ بشه؟ صد آفرین مهند اصلا تو که میای تشخیص هویت اصلا همه باید برن بیرون برو بیرون پس! 1. دخمله...جونه خودم راس میگم 2. از کوشولوهای انجمنه 3. خیلی وقت نیست که عضو انجمنه 4. زیاد پست نداره...پست تخصصی که اصلااااا 5. به شعر و نوشتن علاقه داره چرا تو نباشی ؟
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 برو بیرون پس! 1. دخمله...جونه خودم راس میگم 2. از کوشولوهای انجمنه 3. خیلی وقت نیست که عضو انجمنه 4. زیاد پست نداره...پست تخصصی که اصلااااا 5. به شعر و نوشتن علاقه داره چرا تو نباشی ؟ واقعا چرا من نباشم؟ مهند تو استعداد درخشان نبودی احیانا؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 واقعا چرا من نباشم؟ مهند تو استعداد درخشان نبودی احیانا؟ چرا ، هنوزم هستم
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 نه.بعدی نه نه.اما داری نزدیک میشی تو الان احساس خودسپی پنداری بهت دست داده ؟
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 باشه حمید تو راس میگی! نه.گول خوردی.دروغ گفتم تو الان احساس خودسپی پنداری بهت دست داده ؟ ااااااااااااا.اسمش این بود؟یه ساعته داشتم دنبال اسم این حس میگشتما.کوجا بودی تو
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 نه.گول خوردی.دروغ گفتم ااااااااااااا.اسمش این بود؟یه ساعته داشتم دنبال اسم این حس میگشتما.کوجا بودی تو همون که مهند گفت
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 همون که مهند گفت مهند جیگر منه.هر چی دلش خواست میتونه بگه. تو چته این وسط؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 یا نگاره البته نگار جدید نیست که یا s70MMMهمینا دیگه
ارسال های توصیه شده