sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه سوالی اذیتم میکنه ولی جوابشو نمی دونم "چرا؟" 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ امشب باز یک غلطی کردم اینبار باید خودمو تنبیه کنم ... دیگه نباید تکرار کنم... حیف حال خوبم ..... 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ الان بعد از چندین ساله که این موقع شب خوابم میاد و دارم میرم رو تخت.... الان ساعت حدودا 22:40 .....آخرین باری که این موقع خوابیدم رو یادم نمیاد....شاید بیش از 8 سال پیش بود.... من رفتم.... 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ امشب بالاخره بعد چند روز انجمن کشف شد 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ از اون خوابای الکی دارم.از اونایی که تا میرم بخوابم خوابه میپره 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ امشب مثل هر شب دارم افسوس میخورم که چرا وقتم رو تلف میکنم باید موفق به برنامه ریزی بشم / دقیقا دو ساله دارم تلاش میکنم موفق نمیشم برنامه داشته باشم بالاخره باید یک غلطی بکنم نه !! اینجور نمیشه :icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ از امشبم که گذشت اگه خدا بخادو خودمم همت کنم از فردا قول میدم بشینم سر پروژه م ؛ فقط خداکنه تا 20 ام فروردین تمومش کنم !!! 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ چقد جالب! اومدم از اینکه کِی موفق به برنامه ریزی میشم بگم.. دیدم یکی از دوستان گفته منم دلم یه برنامه ریزی خیلی توپ میخواد که با کوچکترین مشکل وناراحتی خط نخوره 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ امشب الکی خوش بودم واسه خودمااااااااااااا....... اما بعدش ...یهو...یبارکی ...یه خوده هم فکر کردم...دیدم چه خوبه خوشحالماااااااا. 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امشـــــب حوصلــــــــــــم خیـــــــــــلی ســـــــر میــــــــــــــــره(به همین شدت) 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا همینی که این خانوم این بالا گفت... ولی خوب با شدت بیشتر... در ضمن احساس میکنم برای یه نفر دیگه واقعا مردم... 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ خسته شدم امروز....هم اکنون به بغل شما نیازمندیم 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امشب مثل خر تو گِل گیر کردم !!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): خدایا کمکم کن ! 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امشب هوای حوصله ام نیمه ابریست! تو به یاد من نبودی اما من واست میمردم 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ امشب از سر شب مقاله رو شروع کردم و همین الان introductionش رو تموم کردم.. 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشبم تکراریه... خدایا نذار زندگیم یکنواخت شه..... 9 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب عروسی کسی بودم ک قبل از عروس خانوم منو میخواست امیدوارم خوشبخت شن............ چ زیبا و دوست داشتنی بودن هردوشون..........از همه قسمت عروسی شیرین تر اون لحظه ای بود ک داماد عروسو محکم بغل کرد و چند بار چرخوندش 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ امشب همه چی داشت خوب پیش میرفت و به اون چیزی که میخواستم میرسیدم ولی باز همه چی خراب شد روز از نو روزی از نو 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده