Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا حس میکنم دارم زندگیم رو تلف میکنم... نمی دونم چرا این حس بد تموم نمیشه... 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه نفسسسسسسسس راحت کشیدم یه امشبو دیگه بدون دغدغه میخوام بخوابم 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ امشب اولین مانتو رو خودم دوختممممم.هورا.کلیم مشتری جذب کرد.انرژی مثبتتتتت.:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ دیشب اینطوری بودم نیمدم سایت امشب اینطوری بودم اومدم سایت جل الخالق... عجب روزگاریه 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ خيلي خسته ام...خيلي!:smiley-gen165:ولي خسته از يه كار لذت بخش! خريــــــــــد عيد!!:hapydancsmil: شب آروميه...خدايا ممنون 13 لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خیلی غمگینم احتمال گریستنم بسیار است 11 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب، هم به جمع سه شب گذشته اضاف میکنم لعنتی، چت شده تو دوباره بجای تاپ توپ زدن، این همه درد داری برای من؟ بدون اینکه دردی بهم وارد کنی، آروم، به کارت برس هنوز خیلی کارا باهات دارم، بهت نیاز دارم 11 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ بعضی مواقع یه احساساتی از گذشته داری که میخای به یاد بیاریشون و برات دوباره تکرار بشه اما امشب دیگه اونا یادم نمیاد - احساس های قشنگ من کجایید ؟؟؟!!! یعنی چه بلائی داره به سرم میاد . :smiley (18): 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ فردا بايد برم بيرون!الان بايد خوابيده باشم!!:icon_pf (34): يكي منو بندازه بيرون پيليز... 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ فردا بايد برم بيرون!الان بايد خوابيده باشم!!:icon_pf (34):يكي منو بندازه بيرون پيليز... خودم دارم ميرم... هيشكي كمكم نكرد 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خوابم در رفته کجاس نمیدونم هااااااااااااااااا پیداش کردم 11 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دستاتو میخوام امشب چشماتو میخوام امشب قلبم مال توست امشب من تو رو میخوااااااااااااااااااااااااممممممممممممممم............ 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دستاتو میخوام امشب چشماتو میخوام امشب قلبم مال توست امشب من تو رو میخوااااااااااااااااااااااااممممممممممممممم............ احتمالا پاتایا باشی و تو فاز و حال چون اینجا تازه 5 عصره:دی 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ احتمالا پاتایا باشی و تو فاز و حالچون اینجا تازه 5 عصره:دی نه شاعر اینو عصر ب طرفش میگه ک بدونه امشب چی میخواد 5 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ چه زود شب ميشه و زمان ميگذره به شكل شديدا الكي!:icon_razz: عيد هم كه اصلا خوشحالم نميكنه برعكس ناراحت ميشم! 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه نفر به شدت روی اعصابمه !!! کاشکی هر چی زودتر بخوابه .......... 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دوتا سریال پشت سر هم نگاه کردم به هلاکت رسیدم انقد تبلیغات نشون داد 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خوشحالم...چون توی کل روز کارای مفیدی کردم و کلا پر فایده بودم 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب حس عجیبی دارم دل شوره عجیبه حس میکنم قرار اتفاقی بیفته و هیچ ایده ای هم ندارم که چی ممکنه باشه....... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده