Ala Agrin 14476 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 داشتم آکادمی گوگوش رو میدیم شهرام شب پره مهمان ویژه اومد و خوند واقعا این همه انرژی از کجا میاد با اون سن گفتش از گوگوش بزرگتره سنش از تعداد انگشتای دستشم بیشتره از گوگوش هست حالا گوگوش فکر کنم 60 سالی باشه من تو این سن چقدر بی حوصله ام اصلا فکرمم نمیرسه که به سن اونا برسم حالا منم با این همه علامت ؟؟؟؟؟؟؟ 7
terajedi21 2134 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 همـــه آرام گرفتند و شــــب از نيـــمه گذشـــــت وان چه در خواب نشد چشم پروين و من است! 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امشب خسته م شاید باعث بشه زودتر بخوابم چه حالی میده 13
black banner 9103 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امشب یک گل خیلی خوشبو خریدم / خیلی خوشحالم اسمش نمیدونم چیه / یارو اسمش رو گفت ها ، ولی یادم رفت !!!! دوسش دارم انقدر بوش کردم بیچاره از حال رفت !!! امشب شب گل گلی دارم !! نمیدونم چرا جدیدا انقدر رمانتیک شدم !! کلاس موسیقی میرم / ملو راه میرم / گل میخرم / رنگ پارچه روی تختم یک آبی آسمونی با گل های زرده با ناز مینویسم امشب رو دوست دارم ، مطمئنن تا پاسی از شب بیدار میمونم و از این حس خوب استفاده میکنم !! حالا دست دست دست دست دست !!! نای نای نای نای !! شووووووووووت (بلببی) امشب و هر شب و شبا دیگه شاد و شنگول باشید بلند صلوات برفست 17
zahra-d 4993 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امشب یه سر زدم به یه سایتی که قدیما میرفتم و یه مطالبی از 2سال پیش دیدم ...آخــــــــــــــــــــی چقدر مرور خاطرات گذشته قشنگو شیرینه 11
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 گوش دادن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم باحاله ها 13
Valentina 13664 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امروز روزسختی بود برای همین خستم.. هیچی مثل استرس آدمو خسته نمیکنه!!! 6
sahar 91 9480 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 حالا که امشب این پروژه تمومی نداره قراره یه کم بزنم به بیخیالی...خدایا خودت بخیر بگذرون 6
Waffen 15118 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امروز (امشب!!) اولین باره که اینجا می نویسم... اینقدر حوصلم سر رفته که نمی دونم چیکار کنم... فیلم جیمز باندم که ندارم ببینم حال کنم... یه عالمه کتاب نخونده هم دارم که هر وقت بهشون نگاه میکنم دلشوره میگیرم... خلاصه امروز خیلی حوصلم سر رفته... 8
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 9 خرداد، 2013 با این دلهره گاه . بی گاه ..فرقی نیس میان روز و شبم....جز تفاوت رنگ ها باش تا تمییز روز و شب زندگانیم باشی
Waffen 15118 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 خوب... مشکل بی حوصلگیم حل شد... همین الان کل soundtrack های need for speed most wanted رو دانلود کردم... الان دارم میگوشم... نمیدونید چه حالی میده که... از فیلم جیمز باند خیلی بیشتر حال میده... انگار خاطرات اون زمانا همه برگشته... فقط برو بچی که اون موقع بازی میکردن میدونن چی میگم... یادش بخیر... الان دارم Do ya thang رو میگوشم... وقتی داشتیم دور هفتم بازی رو میرفتیم و یهوو میخوردیم به دیوار و میباختیم اینو میزاشت... 13
hasti1988 22046 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 روی خط مرزی هستم..... مرز بین آروم بودن و عصبانی شدن....نمیدونم اون بالا چه خبره که فرکانس های اینطوری میفرسته بهم....شاید به مسئله ای برخورده ولی آیا ممکنه بدون اطلاع من بخواد بحثی صورت بگیره.....چی شده ذهن من؟ چند نفس عمیق ....کارساز نیست....بهتره تا اتفاقی نیافتاده زودتر چراغ خاموش امشب رو بزنم..... 13
شــاروک 30242 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امشب دلم فقط میخواست که با خدا فیس ت فیس حرف بزنم !! باهم مشکلاتمو حل میکردیم .... من میگفتم فلان مشکل و اونم با خنده میگفت : حلّــــــه !! 12
*lotus* 20275 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 هجوم فکرای مختلف نمیزاره بخوابم،خدایا خودت یه راهی پیش رومون بزار 9
parisa.javan 496 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امشب اگر یاری کنی ای دیده طوفان می کنم آتش به دل می افکنم دریا به دامان می کنم می جویمت،می جویمت با آنکه پیدا نیستی می خواهمت،می خواهمت هرچندپنهان می کنم زندان صبر آموز را در می گشایم ناگهان پرهیزطاقت سوز را یه سر به زندان می کنم امشب اگر یاری کنی ای دیده طوفان می کنم آتش به دل می افکنم دریا به دامان می کنم باز آی که فرمان می برم عشق تو با جان می خرم آن را که می خواهی زمن آن می کنم،آن می کنم . . امشب اگر یاری کنی امشب اگر یاری کنی امشب اگر.............. 7
Waffen 15118 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 امشب... امشب... امشب مثل هر شب جزیره اومد به خوابم... امشب مثل هر شب خواب دیدم که روی آبم... 11
ارسال های توصیه شده