Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ اهنگ غلط کردم چاووشی رو گوش میکنم. خیلی خوبه 7 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ اهنگ غلط کردم چاووشی رو گوش میکنم. خیلی خوبه اتفاقا منم امشب دارم پشت سر هم آلبومشو میگوشم ... نگار تازه خیز من کجایی آی کجایی به چشمان سرمه ریز من کجایی 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه شمع دیگه درست کردم ...الان تموم شد....:hapydancsmil: فردا عکسش رو میذارم..... 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ من شادم امشب زیر بارون .... باد صورتم رو نوازش میکند .... دوست دارم خدا ..... امشب باید همه پر انرژی باشند :hapydancsmil: بخــــــــــند که اینجوری بهتره 20 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ امشب......... سه شنبه نه شب چهارشنبه هوای برفی ......... قدم ردن زیر برف ...... بعد یه ساعت ورزش سنگین جاتون خالی خیلی حال داد :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ امشب من قاچاقی زندم داشتم از خیابون رد میشدم یک دفعه یک موتوری خلاف اومد و جلوم سبز شد سرعتم رو کم کردم و مماس باهاش خوردم و فقط با دستام خودم رو به سمت عقب کشیدم... 17 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دلم برا خاطر یه موضوعی گرفته بود اومدم اینجا تو امشب بنویسم... که پستا خوندم و دیدم دوستام خیلی خوشحالن دلم نیمومد بنویسم! امیدوارم همیشه شاد شاد باشید که منم از شادی دوستیام شاد بشم 16 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ امشب ... هیچی منم نمیگم... شما فکر کنید همه چی خوبه... 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ شب خوبی بود خداروشکر رفتم مهمونی ، هر چند با خاطرات تلخ و شیرین درگیر بودم اما شکر 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دلم هوای کافه نادری خودمان رو کرد هوای بهداری خودمون هوای تک به تک بچه های فرهیختگان میخوام بگم بچه ها 3 سال گذشت 3 سال بزرگتر شدیم بیاییم همه چی رو از نو شروع کنیم باز هم میتونیم .کافیه همت کنیم....... 11 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ امشب رفتم بیرون چقدر هواشو دوست داشتم .عالی بود 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ امشب هوا بارونیه اما بارون چشمای من بند اومده امشب آرومترم اما هنوز یه مقدار بی حوصله انشاالله اونم درس میشه 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ یکی از مزخرفترین شب های عمرم می باشد نمیدونم چرا احساس پوچی میکنم................... ویاد شعری میفتم که میگه: از روز ازل خلقت من یک وصله ناجور بود ای فلک گر من نمیزادی اوجاقت کور بود 13 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ یکی از مزخرفترین شب های عمرم می باشد نمیدونم چرا احساس پوچی میکنم................... ویاد شعری میفتم که میگه: از روز ازل خلقت من یک وصله ناجور بود ای فلک گر من نمیزادی اوجاقت کور بود معلوم نشد که در طرب خانه خاک نقاش ازل بهر چه آراست مرا 10 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ امشب سرشار از آرامشم........ 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منتظر یه اتفاقم ولی نمی دونم چی . . . اما دلم میگه اتفاق بدی می یفته . . . 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده