hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ الان دوربین فیلمبرداری رو زدم به برق تا شارژ بشه.... مامان داره کت و شلوار برادرم رو چک میکنه تا اگر تا داشت اتو کنه... 2 اسفند دفاع پایان نامه ارشد برادرمه .... دانشگاهش یه شهر دیگه س و گویا چند باری که رفته جلسه دفاع چند نفر خانواده هاشون نبودن ، ما هم نمیریم بنابراین.... مامان گفتن دوربین رو بذارم شارژ بدیم ببره یکی فیلم بگیره ما هم ببینیم.... براش آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که بهترین ها نصیب برادرام (2 تاشونم) بشه .... برای همه دوستانم و همینطور خانواده خودم سلامتی و شادی و موفقیتی مستدام را آرزومندم.... 15 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ دارم برا تاپیک تند خوانی مطلب مینویسم فردا ارسال کنم 12 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ امشب شاهد یه دعوا بودم خیلی بد بود ! 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امشب پس از یک قطعی طولانی مدت ،انجمن باز گشایی شد.... 12 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امشب پس از یک قطعی طولانی مدت ،انجمن باز گشایی شد.... فکر کنم فقط ما زنده موندیم 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ فکر کنم فقط ما زنده موندیم خدا بیامرزاد....دوستان خوبی داشتیم..... 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خدا بیامرزاد....دوستان خوبی داشتیم..... فکر کنم فقط ما زنده موندیم اینک ما جز آندسته از کاربرانی بودیم که پشت در انجمن نشسته و تحصن کرده بودیم ما جز کاربران واقعی هستیم باشد که رستگار شویم 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ ساعت 12 خوابیدم ساعت 3 بیدار شدم. امشب بدخواب شدم.. ولش امشب خوشگلا باید برقصن 10 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امشب باید کلی سوال امتحانی واسه بچه ها طرح کنم 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ الان دوربین فیلمبرداری رو زدم به برق تا شارژ بشه....مامان داره کت و شلوار برادرم رو چک میکنه تا اگر تا داشت اتو کنه... 2 اسفند دفاع پایان نامه ارشد برادرمه .... دانشگاهش یه شهر دیگه س و گویا چند باری که رفته جلسه دفاع چند نفر خانواده هاشون نبودن ، ما هم نمیریم بنابراین.... مامان گفتن دوربین رو بذارم شارژ بدیم ببره یکی فیلم بگیره ما هم ببینیم.... براش آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که بهترین ها نصیب برادرام (2 تاشونم) بشه .... برای همه دوستانم و همینطور خانواده خودم سلامتی و شادی و موفقیتی مستدام را آرزومندم.... انشالله روزی منم بشه !!!:ws37: 6 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خودم خیلی خوشحالم.ولی دوستم تو ضد حاله.خیلی نگرانه من هم هر چقدر سعی میکنم نمی تونم آرومش کنم واقعا از خودم بدم میاد که نمی تونم براش کاری کنم.واقعا چیکار کنم تا آروم شهخدایا کمکش کن. براش دعا کنید لطفا 12 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خیلی زده حال بود چون کشتی فرنگیمون به روسیه باخت..... من که خسته ولی با زور به کشتی نگاه کردم ولی آخرش زده حال خوردم 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ دلشوره رو کجای دلم بذارم..!! 12 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سر صفره ی ناهار ته دیگ پرید تو گلوم و حالم رو گرفت :gnugghender: ؛ کلی خون از گلوم اومد با داداشم رفتم بیمارستان آخه نمیتونستم آب بخورم , جلو در انتظامات داداشم گفت یه مریض اورژانسی داریم باید کجا بریم , گفتن چشه : داداشم با خنده گفت ته دیگ تو گلوش گیر کرده و حسابی با هم خندیدیم هر چی به داداشم گفتم نگو ته دیگ خیلی تابلوه ولی این کارو نکرد و قسمت پذیرش و صندوق و حراست داخلی همینطور میگفت ته دیگ و همه می خندیدن .... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دکتر اومد و یارو حراستیه گفت خانم دکتر این همون ته دیگیه هست حسابی سوژه ی خنده شده بودم ... آخر کارم نتونستن چیزی رو در بیارن و یه خورده دارو دادن و گفتن حالت بد شد بیا اینجا یه فکر دیگه به حالت کنیم . نتیجه ی اخلاقی امشب اینه که ته دیگ نخورید اگر خاستید بخورید با عجله نخورید .... 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امشب چشمم خورد به نام یه کاربری که... ناراحت شدم ... یعنی ناراحتم کرد چرا بعضی ها جواب دوستی رو جور دیگه ای میدن... که دیگه اصلا نخوایی حتی حالشونو بپرسی باور کنید این دنیا ارزش دلخور کردن آدما رو نداره اینجاست که میگن "صد تا دوست کمه و یه دشمن زیاد" دوستای عزیزم حواستونو جمع کنید.... 13 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ امشب رد اشک چشامو قرمز کرده و میسوزه برا منم سر نمازاتون دعا کنید بچه ها 12 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ موندم امشب پاور سمینارم رو درست کنم ؟ یا فردا صبح ؟؟ فردا جمعه است میخام بخابم ؛ امشبم خیلی خستمه خوابم میاد !!!! :icon_pf (34):پس من چیکار کنم ؟؟؟؟ خداااااااااااااااااا 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ امشب آخرین شبیه که استرس دارم بعد از 1 مدت طولانی برای چندروز حداقل خیالم راحت میشه 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سرم بدجور داره درد می کنه! نگران یکی از دوستامم امیدوارم حالش خوب باشه! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده