*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ ویندوزم در اینترنت شناسایی شد آخه ارجینال نبود 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ حالم زياد جالب نيست... اميدوارم تا فردا خوب باشيم... 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ تا الان فکر میکنم خیلی خوب بودم اما از الان دیگـــــــــــــه نـــــــمی خوام خوب باشم حالم از خودم به هم میخوره 8 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ امشب که داشتم میومدم خونه به طرز شگفت انگیزی دیدم همه ی ماشینا پشت چراغ قرمز پشت خط عابر پیاده وایساده بودن ... فقط حال میکردی ماشینا رو ببینی برای اولین بار با یه حس غرور از جلوی ماشینا رد شدم !!!:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خوب نیستم..عین جنازه از وقتی اومدم خونه افتادم.. بی حس بی حسم... 8 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ تازه اومدیم خونه. رفته بودیم عیادت یه مریض. دوس دارم بخوابم چون باید صب زود پاشم.اما خوابم نمیاد. راستی صب خیلی اعصابم خرد شد. همه امتحانامو نمره خوب گرفتم اما تربیت بدنی 2 بهم داد صفر نمیدونم بخندم یا گریه کنم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خوب بودما یه هویی دلم گرفت! خواستم با یکی درد و دل کنم بهشم گفتم ولی انگار نه انگار الکی فک کردم واسش مهمم!!! الانم سرعت خراب اعصاب خراب دلم قتل میخواد! اونم زنجیره ای 13 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها خط مشی ما چیه؟ طرف میگه خیلی خوشحالم تشکر میکنیم. میگه ناراحتم تشکر میکنیم. میگه دور از جونش دارم میمیرم تشکر میکنیم. هرچی مگن ما تشکر میکنیم! 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلــــــم کادوی ولنتاین میخــــــــــــــواد 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ واسه خودم یه فال گرفتم...خیلی خوب بود...حافظ دستت درد نکنه... 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ یکیم پیدا بشه امشب به ما کادوی ولنتاین بده شدیدا استقبال می کنیم 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلم بستنی میخواد بستنی حصیرای که قدیما میخوردیم 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ امشب از خدا میخوام این فصل زندگیم زودتر تموم شه میخوام وارد یه فصل جدید شم -فصل تازه،حس تازه 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده