شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ امشب سر درد بدی دارم انگار داره منفجر میشه از شدت فشار ... چه حس بد و غریبیه 15 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ هوا سرد و سکوت خونه سردتر یه عالمه کتاب جلو دستم و حال خوندن رو هم ندارم اصن یه وضعی 14 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ یه وضی رو خوب اومدی لادن امشب گریه کردم ؛ نه از درد و رنج بلکه از محبت دوستم ؛ از دل پاکش؛ از قلب شفافش ؛ فرشته منه 11 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ یه وضی رو خوب اومدی لادن امشب گریه کردم ؛ نه از درد و رنج بلکه از محبت دوستم ؛ از دل پاکش؛ از قلب شفافش ؛ فرشته منه اونو که من از میلاد عاریه گرفتم قربون اون دل نازک و پاکت برم .تو که خودت فرشته ای مهربونم 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دیراومدم انجمن نشستم ماکتمو به جایی رسوندم حس خوبی دارم 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ این بغض داره خفم میکنه؛ حتی نمیزاره یه اه بکشم 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ حالم از بعضی چیزا به هم میخوره:84eb3ampc0vsywihe0i 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ هر شب رازِ نهانی است بر من امشب هم ،یکی از شبها.. 10 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلم می خواد تا فردا می بنوشم من زیباترین جامه هایم را بپوشم من با شوق رویت باغچه هامونو صفا دادم امشب تا می شد گل توی گلدونها جا دادم بعد از گسستن ها آن دل شکستن ها فردا تو می آیی بعد از جداییها آن بی وفاییها فردا تو میآیی از خونه ما ناامیدیها سفر کرده گویا دعاهای من خسته اثر کرده 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلم یه رقص دو نفره (تانگو) میخواد!:girl_in_dreams: باز فیلم دیدم متوهم شدم! 11 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ امشبم همينطور الكي ميگذره!خوش بحال كساني كه نهايت استفاده رو ميبرن قدر اين شبها رو بدانيد كه اجر فراواني ميتواند داشته باشد التماس دعا 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ امشب چقد حالم بده ینی واقعا من فردا کنکور دام چه زود دیر میشود 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ امشب... من... تنهايي... دلواپسي براي فردا... 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر جالبه برام! 43 نفر تو انجمنن ولي انقدر اينجا سوت و كوره امشب! كي صب بشه اين امشب... 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر جالبه برام! 43 نفر تو انجمنن ولي انقدر اينجا سوت و كوره امشب!كي صب بشه اين امشب... در این لحظه 338 کاربر در سایت آنلاین و در حال فعالیت هستند. تعداد 41 عضو و 297 مهمان اون بچه هایی هم که حالت مخفی برای پروفایلشون انتخاب کردن جزء مهمان حساب میشن. یعنی تازه بیشتر از 41 نفر هم هستیم. 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ در این لحظه 338 کاربر در سایت آنلاین و در حال فعالیت هستند. تعداد 41 عضو و 297 مهمان اون بچه هایی هم که حالت مخفی برای پروفایلشون انتخاب کردن جزء مهمان حساب میشن. یعنی تازه بیشتر از 41 نفر هم هستیم. آره!راست ميگيد! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ شب بخير امشب! شب بخير دوستان بي حال انجمن! شب بخير خودم! :bigbed: 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دوست دارم بخوابم دیگه پانشم 4 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ امشب میخام به زندگی کسالت بار خودم خاتمه بدم وتکلیفمو با خیلی چیزها معلوم کنم و فردا روز بهتر و پر از امیدی را آغاز کنم.(به امید خدا بهترین یاورم درهمه لحظات) 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده