*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشب بدجوری دلم تنگ شده نه برای شخص خاصی ، برا خودم برا خود خودم ... هی خودم ..... بی خیال بقیه .... در نهایت من می مونم و تو ... بیا با هم خوب تر باشیم 10 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ 2تا دیگه از امتحانا مونده فردا وقت دارم برا پس فردا بخونم ٰ شب امتحانیم دیگه ، دیشبم برا امتحان امروز نخوابیدم اما امشب دست خودم نیست وگرنه نمیخوابیدم و میخوندم ... امشب جلسه ای بود که من میزبانش و همه الان رفتن و من تنها ام با خونه ای درهم ریخته ... 10 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشب البوم های قدیمی رو ورق میزدم عکسها عجب خاطرات قشنگین چقد زود بزرگ شدم کودکی و نوجوانی بهترین دوران زندگیه شروع جونی با غم و دلتنگی و استرس اصلا چی فهمیدیم اززندگی؟ 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امروز که گذشت یه جورایی مثل روزای قبل بود ،یه کم متفاوت ،ولی من همون یه کم تفاوتشم دوست دارم .امشب اصلا خوابم نمیاد.از اینم خوشحالم که بی خواب شدم ... لااقل میتونم کارای ناتمومی که دارمو شاید تمومشون کنم... وااای خدا... هیچی به اندازه ی کارای ناتموم منو ذجر نمیده 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امروز که گذشت یه جورایی مثل روزای قبل بود ،یه کم متفاوت ،ولی من همون یه کم تفاوتشم دوست دارم .امشب اصلا خوابم نمیاد.از اینم خوشحالم که بی خواب شدم ...لااقل میتونم کارای ناتمومی که دارمو شاید تمومشون کنم... وااای خدا... هیچی به اندازه ی کارای ناتموم منو ذجر نمیده الان سه شبه داری همینو میگی هی اون تغییرو نمیدیا. ببین یه روز صبح به زور چک و لگد از خواب بیدار شو دیگه درست میشه. 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشب یه عالمه گانگستر بازی در آوردم 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ من نرسيدم بنويسم خو با فعل "ديشب" مينويسم ديشب تو جاده بودم يك آهنگ داريوش پلي كردم آخ آخ آخ يك دنيا خاطره زنده شد ... اونجا يك لحظه از گذر زمان ، متنفر شدم خدايااااااااااااا :sad0: 12 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ همین امشب فقط امشب فقط هم بغض من باش همین امشب فقط مثل خود عاشق شدن باش در آوار همه آینه هاتکرار من باش همین امشب کلید قفل این زندون تن باش رو گلدون رفاقت بریز عطر سخاوت بپاش رنگ طراوت ای جان جانان ای درد و درمان ای سخت و آسان آغاز و پایان ببار ای ابرکم بر من ببار و تازه تر شو ببارو قطره قطره نم نمک آزاده تر شو تو این باغ پر از برگ و پر از خواب ستاره اگه پر میوه ای پر سایه ای افتاده تر شو رو گلدون رفاقت بریز عطر سخاوت بپاش رنگ طراوت ای جان جانان ای درد و درمان ای سخت و آسان آغاز و پایان امشب ببین که دست من عطر تو رو کم میاره امشب همین ترانه هم نفس نفس دوستت داره صدا صدا صدای من به وسعت یکی شدن بیا بیا شکن شکن بیا به جنگ تن به تن بیا به جنگ تن به تن ببار ای ابرکم بر من ببار و تازه تر شو ببارو قطره قطره نم نمک آزاده تر شو تو این باغ پر از برگ و پر از خواب ستاره اگه پر میوه ای پر سایه ای افتاده تر شو رو گلدون رفاقت بریز عطر سخاوت بپاش رنگ طراوت ای جان جانان ای درد و درمان ای سخت و آسان آغاز و پایان 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشب با خودم یه عالم فکر کردم و نقشه کشیدم و به یه جایی رسیدم و...... آخر همش گفتم ....خب که چی؟ بعدش فهمیدم که به طرز تاسف آوری هیج امیدی به آینده ندارم بعدشم از عمق نا امیدی خودم وحشت کردم !حالا موندم بعدش چی کار کنم؟! 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ کاش امشب دیگه برا من صب نشه خسته شدم چقد تازگیا لوس شدم من اه حالم از خودم بهم میخوره همینطوری اشکام میاد... 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشبم خوب بود...به یاد گذشته ها بودیم 10 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشب در سر شوری دارم، امشب در دل نوری دارم باز امشب در اوج آسمانم، راضی باشد با ستارگان امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم....... 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دوباره تبريز لرزيد!:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دوباره تبريز لرزيد!:icon_pf (34): آره دیدی لرزید:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خیلی داغون و خسته:imoksmiley:........... مخصوصا استرسی که برا دیدن نمرهام داشتم ،از اون موقعه استرسِ تو جونمه.. نمیره بیرون :obm: 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امشب وقتی شنیدم پرایدو شده هفده تومن خیلی ناراحت شدم از اینکه این اقتصاد افسار گسیخته داره ما رو به کجا میبره....... 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امشب آماده ام میشنوی ؟ یا باز به من که رسید تو گوشت پنبه گذاشتی ؟ 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امشب به یه سری کارای مونده رسیدگی کردم...چه حس خوبی دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده