behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ امشب بعد از 4 روز درس خوندن تونستم یه کتاب 400 صفحه ایی رو تموم کنم !!!:icon_pf (34): مخم به کل جوش آورده دیگه .... فردا رو بگو چه جوری دوره کنم ؟؟؟!!!:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ امروز به هر برنامه ای که تو ذهنم بود رسیدم برای همین امشب خیلی پرانرژی ام / خدایا شکرت 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ امشبم خدارو شکر میگم ... :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ امشب به شدت نگرانم و دلشوره دارم امیدوارم اتفاق بدی نیفتاده باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ امشب رنگ خوشحالی رو تو چشمای یکی دیدم...وااااای که چقدر انرژی گرفتم 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ هنوز هیچی نشده چقد استرس دارم!! استرسای قبلیم کم بود اینم اومد روش!! خدا کنه امتحان فردامو خوب بدم.. 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ وای سرم درد میکنه امتحا ندارم....هیچی بلد نیستم....اخه تو یه ترم چی درس دادی! جزوس دادی! سوال حل کردی ! امتحانتم میدونم چجوری میخای بگیری!!! پ 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ اميدوارم همه بچه هايي كه امتحان دارن، امتحانشونو خوب بدن! 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ امشب 1 اس ام اس از دوستم که بیچاره فقط حالمو پرسید حالمو بدتر کرد 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دارم آنلاین بیلیارد حرفه ای بازی میکنم....برنده میشم ولی بالاترین امتیاز10,925 هست امتیاز من 8,457 هست.... امشب میخوام برسونم به بالاترین امتیاز.... امتیازم حالا شد 9,306 برای امشب کافیه.... 9 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ امشبم مثل هميشه از اونور شهر تا اينور قدم زدم خسته شدم!از قدم زدن نه!از چي نمي دونم ولي دلم خيلي خيلي هواي رفتن داره!ولي نمي دونم كي وقت پرواز من از اين قفس .... دلم گرفته است! 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ همچین خوب نیستم ، نگرانم ، کاش دلواپسیم الکی باشه 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ امشب امشب امشببببببببببببببببببببببببببببببببب 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ همچین خوب نیستم ، نگرانم ، کاش دلواپسیم الکی باشه نگووووووووووو منم همينجوري هستم خيلي بدم مياد از اين حال (( دلواپسي الكي)) خودتم نميفهمي براي چي اينجوري هستي !!! 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ امشب تازه به عمق فاجعه پی بردم که بعد از اتمام امتحانات وقت تحویل انواع و اقسام پروژه هاست !!!:w768: امشب اگر یاری کنی ای دیده طوفان میکنم .......:cryingf::w821: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دیده اید بعضی وقتا یک هویی هوس یک چیزی می کنید؟ یک چیز خوب؟ که اگر در دسترس باشد کلی کیفور می شوید؟ مثلا یک هویی هوس هندوانه میکنید وسط زمستان و می روید در یخچال و در را باز می کنید و میبینید یک قاچ هندوانه نشسته و منتظر است تا بخوریدش! حالا حکایت امشب من است. امشب یک هویی به یاد قدیما هوس فروم بازی زد به سرم . دروغ چرا اولش پسوردم را یادم رفته بود که به زور امتحان چندباره یادم آمد. ولی خب نواندیشان الان نواندیشان قدیما نیست. و این یعنی تغییر. همه ما تغییر می کنیم. همه محیط ها تغییر میکنند و "هیچ چیز ثابت و پا برجای نیست..." و هیچ وقت این قضیه، چیز بدی نبوده... ازون قدیما کاربرای کمی موندن. خب خاطراتی خوبی رو هم با هم رقم زدیم. یک زمانی اینجا شده بود پاتوقم. یادش به خیر که با اینترنت دایال آپ و نفتی خودمو جز میدادم تا بتونم دوتا تاپیک بالا بیارم:) خلاصه از آن زمانها گذشته و توی این 6 ماه که نبودم خیلی چیزها عوض شده. خیلی از دوستای قدیمی رفته اند و بقولی "بی دوستان در بوستان" .... شب همگی خوش و خدانگهدارتون. 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دارم دعا میکنم واسه فردا.... که خدا کنه عالی باشه....من منتظر همچین روزی بودم . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده