Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب اصلا اعصاب ندارم ، دنبال کسیم که گیر بدم بهش:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب یه فاز منفی حس میکنم تو انجمن با اینکه خوبم ولی این حس اذیتم میکنه .... 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب یه فاز منفی حس میکنم تو انجمن با اینکه خوبم ولی این حس اذیتم میکنه .... امشب اصلا اعصاب ندارم ، دنبال کسیم که گیر بدم بهش:icon_razz: ای بابا خجالت کشیدم امشب اصلا حوصله ی حرف زدن ندارم 18:50 . . . 23:00:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ روزم کجا بود؟ برا من همه ایام شبه. یه شب طولانی و تکراری 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ 18:50 . . . 23:00:icon_pf (34): چی شد؟ 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ چی شد؟ هنوز شب نشده انقدر شاکی. شب بشه چی میشه؟!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خوشا اي دل بال و پر زدنت ، شعله ور شدنت در شبانگاهي . . . 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ هنوز شب نشده انقدر شاکی. شب بشه چی میشه؟!:icon_pf (34): نه بابا حرص ظهر مونده تو دلمون اسم تاپیک واسه شبه گفتیم بنویسیم شب 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ چه برو بیاییه امشب انجمن!! :| 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ فاطمه که نیست انجمن سوت و کوره 2 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ راستش این امشب ها برام خیلی سخت و غیرقابل تحمل شده, بین زمین و آسمونم، تکلیفم مشخص نیست این شبا از قصه و تنهایی بیزارم، میدونید چیه! خیلی سخته کسی نباشه به دردو دلاتون گوش بده!!!!!!!!!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ امشب چه شبیست شب مرادس امشب این خانه پر از شمع و چراغس امشب بادا بادا مبارک بادا ایشاالله مبارک بادا آخر شب بود ما هم قاطی کردیم 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ وای امروز چه کیــــــــــــــــفی داد :hapydancsmil: حسابی درس خوردم دقیقا 14 ساعت بود که روی دفتر و کتابام خیمه زده بودم الان اینقده حس خوبی دارم :dancegirl2::w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8vهمه انرژی بد این 2 هفته کم کاری از بین رفت برام :w12: 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ امروزم گذشت و شب شد ، بازم گوش بحرفم ندادی تا کی میخوای ادامه بدی؟ داری هر روز رو بدتر از روز قبل میکنی عذاب کشیدنم واست لذت بخشه؟ خدا چرا این روز و شبا رو تمومش نمیکنی ؟ چرا اینقد این دس اون دس میکنی، من آمادما 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ ساعت 3:44 بامداد چهارشنبه 20 دی ماه 1391 همه خوابه خوابن الا وسایل و اشیای خونه تیک تاک ساعت جر جر دیوار صدای موتور یخچال سوت خفیف مهتابی چر چر آب داخل رادیات از دور هراز گاهی صدای ممتد ماشین ها و و صدای درون خودم که بلند تر از بقیه صداهاست چقدر شفاف و واضح باهام حرف میزنه ساعت 3:51 دقیقه بامداد چهارشنبه 20 دی ماه 1391 صبح بخیر نان بربری و پنیر و گردو و چای شیرین صبح بخیر زندگی ساده من صبح بخیر آرامش درونی من صبح بخیر من های بسیار بازیگر درون من من از این بامداد ها, من های زیادی را درون خودم کشف کردم ساعت 3:54 بامداد چهارشنبه 20 دی ماه 1391 11 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ هیچ وقت نشد ،من سروقت درسمو بخونم صبش پانشم :4564: 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ امشب حوصله هیچکس رو ندارم...با خودمم لج کردم...یه وقتایی آدم حوصله خودشم نداره دیگه...مخصوصا وقتی امتحان داره 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ شب خوبیه خدا رو شکر همه چی خوبه جز ......خدا خودش عالمه.ببخش خدا قرونت بشم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ امروز هم گذشت و شب شد و همچنان ادامه دارد .... اما منتظر بودم ، خیلی منتظر ، میدونی انتظار چیزیه که من ازش متنفرم؟ کاش اونقد که حرفات واسم مورد احترام بود حرفای منم واس اینجور بود ولی افسوس .... شبه سختی شد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده