?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ امشب بی صبرانه منتظر یه دوست قدیمی هستم....پریشب گفت دیگه نمیاد...ولی من همیشه منتظرش می مانم 8 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ امشب من حس کردم کم کم دارم اعتمادمو نسبت به همه ی مردا از دست میدم. بی اعتمادی اصلا حس خوبی نیس 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ امشب احساس میکنم دارم از خستگی میمیرم...فقط یه احساسه ..زنده ام 10 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ روز پر تلاطمی بود اول شادی وصف نکردنی و بعدا شوک باور نکردی و امشب مات و مبهوت به نظاره نشسته ام رویدادهای این جهان بیکرانه را 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ گاهی وقتا مث امشب..دقیقا مث امشب دوس دارم دلمو به روی همه باز کنم..رازمو فاش کنم... کاش میتونستم..کاش اجازه داشتم..کاش یه بارم اونی میشد که دلم میخواست... خدای مهربونم کمکم کن... 7 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ بعضی شبا واقعا نمیگذره مجبوری تحمل کنی..... 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ امشب بیشتر از همیشه دلم هواتو کرده کیلومتر ها فاصله بین من و توئه اما خوشحالم که قلبت اینجا پیش منهزود برگرد.... نادر از هند نبرد آنچه تو بردی زدلم... 8 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ بعضی وقتا به خاطر هدفی که داری کیلومتر ها از خونواده ، دوستات و کسایی که دوسشون داری فاصله میگیری فقط برا اینکه به اهدافت برسی..... نمیدوم این کار درسته یا نه؟؟؟؟؟ رسیدن به هدف ارزش دور بودن ازهمه رو داره؟؟...فک میکنم میگم آره مگه چن روز باید دور باشی ؟؟؟ باید تحمل کنم......ولی وقتی کارت به نتیجه ی دلخواه نمیرسهههه واقعا بین دو راهی میمونی......... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ امشب.... 3تا خبر خوب باید بدم به 3تا مادر بزرگ که کلی دعام میکنن... میخوام امشب در اختیار عزیزای دلم باشم... هنسفری فقط باید ببرم موقع خواب خونه مادر بزرگ.... 1 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ هر شب بیشتر حس میکنم که به خدا نزدیک میشم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ امشب.. خسته کننده... حرفای نامفهوم وکیل و نگاهای من!!!! عاشقتم وکیل....هی تکرارم میکنه.. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ شب جمعه و دعای بسیار زیبای کمیل حس خوبی بهم میده 6 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ امشب خيلي خسته ام. خیلی اصن حوصله هیچ چیز و هیچ کس رو ندارم. :w74: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ خدایا امشب دعا میکنم که دیگه انقد دهن منو سرویس نکنی .قبول کن دیگه افرین.امییییییییییییییییییییییییییننننننن 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ امشب یه بارون خوشگل اومد تهران... سرزده بود... اما خیلی دوسش داشتم... روز خیلی خوبی داشتم امروز..اما شب که شد دوباره دلم گرفت پ.ن : مهناز عزیزم ( mahnaazz) مرسی که امروزمو قشنگ کردی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ عالی.... معرکه.... کلی کار خوب و دعای خوب امروز داشتم♥♥♥♥♥ ممنونم که هستی مهربون(♥) الانم.. هوای خنک.... تکون خوردن درختا.... یه آسمون مهتابی.... کنار عزیزام♥♥♥♥ فقط انگشتم درد کرد انقدر تایپ کردم...:'( عوضش می ارزید و عالی بود.... 2 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ امشب... واااای مغزم داره سوت میکشه... عروسی بود خونه همسایه الان عروس بردن... خداااایا کی الان تو خونه عروسی میگیره...البته خونه باغه... خوشبخت بشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده