Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ امشب چ بارونییییییییییییییییییی میییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااااد.....................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا همه عزیزانم رو سلامت نگهدار امشب دلتنگم و نگران 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ امشب از اون شب هايي هست كه بايد نگران خودم باشم استثنأ:| همراه با كلي كار درد درد و كار بي تفاوت بودن ام خيلي نگران كننده اس... " ٠٤:١٠" بامداد سه شنبه ٩٤/٣/٥ 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ عرق بید مشک گل گاو زبون باعث شد بعد 6ماه دقیقا آروم بخوابم... خدایا شکرت عزیزانم کنارم هستن... شکرت دوستانم سلامت هستن... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ امشب از اون شباست ک انجمن خیلی ساکته...............آدم دلش میگیره........ 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ کاش هیچوقت نیومده بودم انجمن.... کاش هیچوقت واس دوستم دنبال پروژه نبودم و اینجا عضو نمیشدم... امشب پشیمونم... پشیمونم کردن... خدایا چقدر تنهام امشب.... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ امشب احساسی دارم ک امیدوارم هیچکس تجربش نکنه........ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ امشب از اون شبای طولانیه برام........ 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ شب امتحانه...همه جور امتحانی... 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ امشب فهمیدم که بعضیا برخلاف ظاهرشون قلب خیلی بزرگی دارن و من از قضاوت زود هنگامم خیلی پشیمونم:sorry: امیدوارم ازش درس بگیرم 7 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ امشب به قصه ی دل من گوش می کنی فردا مرا چو قصه فراموش می کنی این در همیشه در صدف روزگار نیست می گویمت ولی توکجا گوش می کنی 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ بی حوصله -خسته -تنها اما امیدوار 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ شب آرومیه حس خوبی دارم صدای شب میاد تا حالا به صدای شب دقت کردید..... 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ جشن تولد. خونواده. خوشحال کردن عزیزانم:shad: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده