Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ با 2 تا عروس دوماد تا 3حکم بازی کردیم...انقدر خندیدیم هممون همونجا خوابیدیم...خیلیییییی شب خوبی بود.... ♥♥♥♥♥♥♥ 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب حوصلم سر رفته بود بعد دیدم دو هفتس هیش کی تو این تاپیک بنده خدا چیزی ننوشته گفتم بیام یه ثوابی بکنم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب فوق العاده..... جهیزیه دوستم بردن... تموم شد.... خوشحالم براش. ♥♥♥♥♥♥ خوشبخت بشیعزیزه دلم 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گرگ همان گرگ است ، شغال همان شغال و بین این همه حقیقت تنها آدم است که آدم نیست ! دلم گرفت از یه خبر....روحش شاد 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب... خدای من! دلم گرفته... بیشتر احساس تنهایی میکنم 18 2 94 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب خیلی اتفاقی با مامان و بابا برنامه دوستت دارم پدر شبکه 5 تهران دیدیم،اقای رجبی بود بازیگر...حسش خیلی خوب بهمون داد طوری که سه تامون گریه میکردیم... بعد از رسوندن حسای خوب گفت توروخداهر جایی هستید بریدو دست پدر مادرتونو ببوسید منم حالا هی نگاه دست این عزیزای خودم میکنم خدایا شیرجه بزنم نزنم...دوست داشتم ها ولی یه حسی تهش بهم میگفت خجالت شو..بزار فردا بزار بعداا...هی اینور اونور کردم دیدم نه نمیشه بابام بلند شد بره دستش گرفتموااای که چقد چسبید.اصولا بوسیدن پدر خیلی سخته ولی بوسیدن مادر کار اسونیهمامانم فرار میکنه از دستم ولی پروژه موفقیت امیز بود حال این چندروزمو خیلی دوست دارم خدایا شکرت مراقب همه ی ماها باش:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خسته... از صبح داریم خونه تمیز میکنیم... انگار نه انگار 2ماه پیش عید بود والا... خونه همسایه عروسیه ما باید خونه تمیز کنیم مهموناشون تشریف فرما بشن... واااااالااعصاب ندارم....خودمون کشتیم فردا شهادته آهنگ نزارید باز گذاشتن صداشم گوش فلک کر میکنه.... بابا یه احترامی چیزی گوش ما ب فنا رف به درک احترام امام چی آخه؟؟؟؟؟؟!!!!! ای خدا... میگیم شهادته حنابندون گرفته....مردم اصن نمیفهمن..... اینم از امشب ما.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب... خدای من! دلم گرفته... بیشتر احساس تنهایی میکنم 18 2 94 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از عروسی اومدم... حنابندون البته که مردا خونمون بودن.... به امید خدا میخوام الان بخوابم... 2:56دقیقه بامداد.... پا درد همراه با سر درد همراه با بیخوابی....چه شود!!!!امشب!!! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب دوست دارم یه چند نفرو خفه کنم حیف که شخصیتم اجازه نمیده 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالی بود...کلی با دختر عمم حرف زدیم.......کاش شوهرش ازدست نمیداد که بچه7سالش بگه سنگ قبر بردارید میخوام بابام ببینم....خدایا خودت آرومش کن....:-(-----شب خوبی بود کنار عزیزانم. 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب عروسی دوستم بودم:hapydancsmil: خیلی خوشحالم امیدوارم همیشه مثل امشب از ته ته دل بخنده و شاد باشه ... امشب کلا خوشحالم وقتی توی این گرفتاری پایاننامه، فرصتی پیش بیاد که بشه لاک بنفش زد! چرا خوشحال نباشم؟؟ همچنین خیالم راحت شد؛ از خیلی چیزا ... حالا میشه راحت خوابید شب خوش نواندیشان :bigbed: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب انجمن خیلییییییییییی خلوته................وقتی توش قدم میزنم......کسی نیست..............ترسناکه...... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهمونی و آهنگ و رقص خودمونی خالمینا.... فردا بعداز 21سال میخوام تنها برم تولد دوستم... خوشحالم... ♥♥♥♥ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهمونی و آهنگ و رقص خودمونی خالمینا.... فردا بعداز 21سال میخوام تنها برم تولد دوستم... خوشحالم... ♥♥♥♥ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ امشب... هییییییییچ.... کاش خانواده پر جمعیت بودیم... خوهرم که کنکور داره صیح تا شب تو اتاق... برادر مغازش... منم که اتاق تنها... مامانو بابامم که فقط کتاب... انقدر تنهاییم.... دلم میخواد عروس وداماد داشته باشیم هرشب خونمون باشن.... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ چ رعدوبرقیییییییییییییییییییییییی میزنه آسمووووووووووووووووووووووووووووووون................جوووووووووووووووووووووووووووونم چ هوایییییییییییییییی........بارونم ک بزنه دیگه عالیییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ مثل اینکه بارون و تگرگ.......... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ همسایمونم تنها یارو همدم خانواده ما شده هرشب تو بام باهم.... همسایه عالی نعمته.... شامم هرشب خونه هم.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده