M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ من ، بی تو چیزی نیستم جُز پرده ی بی آفتاب جُز رختخواب کهنه و لیوان آب و قرص خواب فقط محسن چاوشی 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ سرم خیلی درد میکنه خستم و خوابم میاد و کلی کار دارم باید خونه رو واسه سرما آماده کنم 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ یه متن بلند بالا اولش نوشتم اما پاکش کردم........ تو یه جمله خلاصش کنم اینطوری بهتره...... به گمانم امشب یه دوست خوب از انجمن رفت.......همین............ ............. میدونم تو این تاپیکها اسپم درست نیست اما واقعن حیفم اومد این حرف آقایاسر رو تایید نکنم .....مطمئنم درست حدس زدم ووخداکنه که حدس آقا یاسر گل درست نباشه ... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ مغزم شده اندازه یه کوه حوصله ندارم یه خبر تکون دهنده شنیدم عجیب داغونم حدود پمج سال پیش یکی از دوستان ک روانپزشک بود در صانحه رانندگی جوانمرگ شد و سه پسر بی مادر شدن... و امشب همسر همین خانم ک دکتر بودن و تقریبا نزدیک پنجمین سالگرد خانمش با قرص برنج خودکشی کرد و سه بچه هم بی پدر شدن هم بی مادر تو این جامعه گرگ صفت کثیف... مادرشون 33ساله و پدرشون 39ساله روحشوت قرین آرامش الهی 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ امشب کودک درونم شیطنتی کرد و الان پشیمونم پشیمون... 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ خیلی جالب بود. امروز احوالاتم از صبح تا الان مثه نمودار جزء صحیح سینوس بود. یا خیلی بد یا خنثی، در نقاط خیلی معدودی هم خوب! الانم که انتهای دوره است بازم خنثی ام پ.ن: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ 1ساعت طراحی میکردم...2ساعت کد...تا اذان... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ کارت عروسی میخوایم بنویسیم... ایشالا قسمت خودم و مجردای انجمن...:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ امشب دلتنگم... دلتنگ مکه .. دلتنگ کعبه ات هستم.. دلتنگ گوشه ای خلوت کردن و به تماشا نشستن کعبه ات... 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ خوشحالم خوشحالم که دوستای خوبی دارم خوشحال پدرومادرخوبی دارم ازاینکه تولدمه ازصبح چقدر ذوق میکنن 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ یه فیلم معرفی کردم که جمعا خانوادگی ببینیم خودم قبلا دیده بودمش یعنی هر ثانیه که میگذره بیشتر پی میبرم که انتخاب اشتباهی بوده فقط دعا میکنم بعد از تموم شدنش سالم بمونمیا به عبارتی سالم بذارنم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ امشب...خوشحااااالم پروژم یکیش تموم شد... آخیش..... 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ امشب به درب منزل تو پاسبانیم راحت بخواب، شاخه گل آسِمانیم با من بگو چه شد که چنین سنگدل شدی؟؟؟ رویت مگیر، گوهر زهرا نشانیم… دیدی که از قفای تو بیراه آمدم… با بوی چادرت به کجا می کشانیم؟؟؟ آن حرف دل، که زبانم دمی نگفت…. جبران نکرد موی سپید جوانیم؟؟؟ حرفم بدون پرده؟؟؟؟!! کمی سخت می شود… در جستجوی یک مَثَل داستانیم!!!!!! با این همه غرور به بندم کشیده ای سرباز تو، ولی به کلاه کیانیم…. من منتظر به برق نگاهت نشسته ام رعدی بزن، صوت خموش نهانیم ............................. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خبر نامزدیه دوست"دشمنم" شنیدم.... خوشحالم براش... خوشبخت بشه... 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ امروز و امشب خسته کننده ترین روز بود برام از صبح زود تا الان داشتم تو یونی میدویدم از این ساختمون به اون ساختمون از این دانشکده به اون دانشکده از این استاد به اون استاد پاهام دیگه تاول زد 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ امشب حس بی کسی حس اینکه خدا چرامن انقدر زود فراموش میشم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ امشب دلم هوای یکی رو کرده که خیلی وقته ندیدمش خیلی دلتنگشم خیلی 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ امشب شدید خسته ام... خریدام بالاخره تموم شد... ولی خوشحالم...زیااااد... 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ نشنو از نی ، نی حصیری بی نواست بشنو از دل ، دل حریم کبریاست نی بسوزد خاک و خاکستر شود دل بسوزد خانه ی دلبر شود 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده