f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خداااااااایا خداجونم دلم ....دلمو یاری کن....:w821::w821::w821::w821::w821::ws44::ws44: 7 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ وقتی به حرف زدن پی در پی شبانه با یکی عادت میکنی وقتی که نمیاد خیلی دلتنگش میشی یعنی کجاس 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ هر دو دقیقه یه بار این دانلود منیجر ارور میده که سریال نامبرت فیکه!!! با اینکه میدونمم باید چی کار کنم درس شه حوصلم نمیاد ولی خب بدجورم رو اعصابمه کلی امشب زدیم تو سر و کلهی هم ولی به نظرم آخر به یه نتایجی رسیدیم آی دی ام رو نمیگم البته 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ hlaf امشب هم مثل بقیه شبهاست نه خوابم میاد نه حصشو دارم بیدار بمونم فک کنم باید امشب رو برم تو حالت استند بای:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ امشب آروم... اومد و رفت یه نفر... خوب بود... 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ بوی تنهایی شب می آید از میان کوچه یاد دیروز دلم می شکند باز باید تا صبح ته سیگار به دندان فشرم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ یه حس غیر قابل وصف دارم تو تنهایی.... مثل امشب.... 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ امشب دارم گلایی که واسم آوردنو بو میکنم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ امشب شبه مهتابه.... حبیبم رو میخوام.... 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ امشب منم ودیوار اتاقم تنهایی تنها تنها 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ میترسم اخه مردم ازار چرا به من ترس وارد میکنید ؟ داشتم میخوابیدماااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ امشب فهمیدم چقدر از محیط واقعی کار دورم و چقدر مهارت هست که ندارم ولی لازمه داشته باشم تا حالا عمق ماجرا رو نمی دونستم راس میگه. تا وقتی که دوریم و خودمون دستمون تو کار نیست خیـــــلی فانتزی فکر میکنیم! 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ امشب وقتی ب روزی ک داشتم نگاه کردم، باز هم ب این حقیقت رسیدم که ب هرچی فکر کنی برات پیش میاد 1مدت بود 1 فکر غم انگیز ذهنمو مشغول کرده بود، امروز اون فکر تو زندگیم اجرا شد تصمیم گرفتم همون روند سابقو ادامه بدم و فقط ب چیزای خوب فکر کنم خدایا ما را ب حال خودمان وا مگذار 2 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ امشب تمام سعیمو کردم که حتی یه لحظه همه ی غم هاشو فراموش کنه و بخنده.... خدایا طاقت ناراحتی هاشو ندارم خدایا لحظه هایی که حس میکنم ذهنش درگیره دیوونه میشم ای مهربون ترین خودت کمکمون کن 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ امشب بیاین پیش ما دور هم باشیم. تحلیل شخصیت شماره 108 " ms13 " 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ باورم نمیشه... خیلی زود بود بی پدر بشن... یادمه میگفت بابام هرشب قصه میگه اما حالا... چه خاطره بدی روز اول مدرسش باباش نبود... چه شبای بدی رو دارم... 7 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ کاش یکی بود --- تا اون یکی تنها نبود ... ولی خب همیشه تو قصه ها بهم میگفتن یکی بود یکی نبود ... اگه نتونم قسطامو بدم دوستان هدایتم میکنن زندان هه -- خیلی خونسردم نه ! ببینین چقد با مرامم با اینکه 2ماه اینترنت نداشتم اما اینجارو یادم نرفته باز بگید مرتضی بی معرفته عزت زیاد 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اامشب از اون شباست که حالت گرفته و بازم نمیخوای صبح شه چون فردا صبح هیچی در انتظارت نیست الا دوری و تنهایی 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ خستهام خیلی خستهام دلم میخواد یه روز بخوام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده