black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ امشب امشب هيچي ! خيلي دلم ميخواد عاشق بشم ! خريتش خيلي به آدم انگيزه ميده ! ولي هيچ رسيدني در كار نيست ، چون عشق ديگه هيچ معناي نداره ! كاش ميشد ... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ حقیقتا صبرم دیگه داره لبریز میشه من درکش نمیکنم اصلا به نظرم مسخره میاد نمیدونم شاید اگه یه روز سر خودمم بیاد بتونم درک کنم ولی الان نه و نه مطمئنا هیچوقت به این شدت :| ای کاش میفهمد که من آدم مناسبی برای حرف زدن در این مورد نیستم فقط سعی میکنم جملات کلیشهای بگم که بهش برنخوره حتی اگه بتونمم همدردی کنم دیگه واقعا ظرفیتم پر شده واسه امروزم بسه جون من ادامه نده دیگه:| 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ چقدر امشب بی تابم چقدر بی قرارم خدایا به کی بگم تودلم چی میگذره خدایا یه نگاهی به من بنداز محتاجم بهت خیلی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ داداشم اووووومد امشب.... خدایا شکرت.... تا صبح باهمیم... من بگم اون گوش کنه.... من بگم و اون آرومم کنه... خدایا شکرت... 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ امشب یه حس آرامش عجیبی دارم 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ دلگیرم از دنیایی که غرق شبی بی انتهاست... 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ امشب دیگه اینقد دلتنگم دارم منفجر میشم...... عقل و غرورم دارن به قلبم زور میگن....... منمو مرحوم ایرج بسطامی و دوبیتی های باباطاهر......:icon_gol: خدایا دل بلا بی دل بلا بی:icon_gol:گنه چشمون کِرِه، دل مبتلا بی..... اگه چشمون نکردی دیده بونی :icon_gol:چه دونستی دلم خوبان کجا بی..... 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ امشب زمین آشپزخونه رو تی کشیدم ولی خسته نشدم خو چیز مهمی بود !نمیشد نگم که 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ خراااااااااااااااااااااااااااااااااااابم امشب... لعنت ب حالی که تنهایی ولی یه شوونه میخوای تا روش زار بزنی... لعنت ب این حالی که من دارم... لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ فک کرفکر نمیکردم حالم خوب بشه امشب.... یه دنیا از داشتن دخترعموم از خدا ممنونم.... خداجون عاشقتم. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سکوت... آرامش مطلق... فکر...به همه چیز... اینم از امشب... خدایاشکرت... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ پر میشه از نبود تو پیمونه ی چشای من نباشی بی تو میشکنم ویرون میشه دنیای من تو شعله دار عشقمی تو شام بی چراغ من شعلتو بردارو بیار تو بی کسی سراغ من تو این محاله بودنت چه خوبه که شتاب کنی منو با قرض دوریات دوباره بی حساب کنی 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ خوابم میاد ولی نمیرم بخوابم کل بدنم درد میکنه نمیتونم راه برم اخه چرا از پله ها افتادم پایین امشبم خواستم دل یکی از دوستامو به دست بیارم بیشتر دلم شکست.عیب نداره بذار شاد باشه بذار نفهمه اصلا چی کار کرد 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ امشب خیلی خوب بود از برد ۳-۰ والیبال شروع شد و بعد بیرون رفتن و کلی خندیدن دوچرخه سواری تو تاریکی شب و .... ولی الان انگار یه چیزی کمه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ با رمان خوندن سپری میشود شبها... بی هوا...تنها...آروم...راحت... خدایاشکرت... 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ مسخره است که تا نیم ساعت پیش داشتم از شادی بال درمیاوردم اونم همین جوری ولی الان دارم دق میکنم اونم همینجوری البته به این که بقیه برن عروسی و تو هم دعوت نباشی ربط داره به این که آهنگ غمناک پروفایل یکی دیگه روگوش بدی ربط داره به این که همه چیزهایی که فکر میکردی حقیقت دارن الان به نظرت توهمی بیش نیان ربط داره و احساس میکنم بیش تر از همه به این ربط داره که چند روز بیشتر از تابستون باقی نمونده از فاز افسردگی گرفتن بدم میاد برم یه آهنگ بندری بذارم خوب شم 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ تصميم قطعي گرفتم ، مثل قطعيت ها گذشته اما مثل اينكه عدم قطعيت بيشتر صدق ميكنه تصميم گرفته بودم ديگه سمت دنياي مجازي نيام ! 24 ساعت نگذشته ! اما امشب انقدر داره بهم سخت ميگذره ! كه ترجيح دادم بيام اينجا دارم منفجر ميشم! نميتونم با در و ديوار حرف بزنم كه .... اما اينجا حداقل تعدادي هستند كه حداقل اين پست رو بخونند ! شايد كمي آروم بشم . . . . . . اما نشدم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده