آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ روزهای خوش زندگی و در انتظار خوشیهای بیشتر و بالاتر سینما خوش گذشت 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا دلم میخواد روضه های آهنگران (همونی که برای جنگ و شهدا میخونه) گوش بدم!! 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ امشب ... بدترین شب زندگیم بود 1393/5/26 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ برخلاف دیشب امشب خیلی خوبه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوشحالم 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ درگیر احساسات متناقضم نه فقط امشب خیلی وقته... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ فکرای مزخرف...درد...سردرگمی.... خدااااا... 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ امشب خیلی خوشحالم:hapydancsmil: یه دوست دارم اسمش عطیه خانم گله کلی از غم و غصه دورش کردم منم به شاد بودنشه که شادم 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ بسی شادمانم و اینو اول مدیون تغییر نگرشم نسبت به یه سری مسايل و بعد میمنت بزرگتر شدن خانوادمون هستم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ امشب خیلی حس خوبی دارم. :) جزو معدود وقتاییه که به خودم افتخار میکنم ... حس میکنم شخصیتم خیلی تغییر کرده ... قدیما شاید آدمی بودم که منت آدما رو میکشیدم و خودمو تحقیر میکردم... اما خیلی وقته اون رفتارها و شخصیتا تغییر کرده .... حالا به شدت مغرور و محکم نشون میدم ... و این خیلی خوبه که حس میکنم نوع رفتار مردم و اطرافیان خیلی با من عالیه ... :) این چند جمله هم خیلی روم تاثیر گذاشت ... هر چه از دست میرود بگذار برود چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم! ارنستو چگوارا. کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من . ضرب المثل فارسی. الهی در شب قبرم بسوزان ، ولی محتاج نامردان مگردان. داریوش. 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ چقدر خوشحالم که همه امشب نوشتن خوشحالن خدا رو شکر:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ دست به دامن خدا که می شوم ، چیزی آهسته درون من به صدا می آید که نترس . . . ! از باختن تا ساختن دوباره فاصلهای نیست . . . امشب خیلی خیلی خیلی امید دارم بخدای خودم اصلا خیلی آدم بعضی وقتا خدارو میذاره تو آمپاز 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ امشب دلم گرفته ... وقتی ازم دوری بدجور احساس تنهایی میکنم 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ امشب خیلییییییییییییی شب خوبی بود پیش خانوده ام خیلی اتفاقای متفاوت و خوبی بود:hapydancsmil:چقدر چسبید به بهفقط پاهام داره میترکه 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ دارم فکر میکنم واقعا دنیا اینجوریه که از هر دست بدی از همون دستم میگیری؟!! امشب ارزو میکنم از همون دستی که دادی بگیری . هر چی دادی رو بگیری هر چند خیلی بدی دادی . 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ امشب ستاره ها اومدن برق شادی رو چشامون بریزن چشاتونو باز کنین به اسمان نگاه کنین بچه ها 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ دیشب تحمل هر دردی... امشب تحمل تنهایی.... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ حس خیلی خوبی دارم خدا همه چیزو خودش درست کرده قربونش برم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده