Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ عالیه شبام... خدایا شکرت... هیچ بنده ایی رو بیخواب نکن.... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ میدونم این چهار پنج روزی که گذشت تا همیشه تو خاطرم میمونه امشبم یه دوست و همدم قدیمی یادم کرد. چقدر خوشحال شدم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ هیجان دارم فک کنم تا صبح هم خواب ندارم 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ اينكه به رفقا اس ميزنم ميگم دارم ميام تهران همه ذوق ديدن منو دارند :ws3: انقدر طرفدار دارم من 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ سوتي رو داشتي ؟؟ فكر كردم تاپيك لذت هاي كوچيك زندگيت هست همزمان اين دوتا رو با هم باز كردم اشتبا پست زدم اينم از وضعيت امشب ما 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ بعضیا عاشقن نمیدونن امشب چی مینویسن 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سر درد... دل گرفتگی...تنهایی...افتضاحه... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ امشب انجمن خیلی ساکته من این سکوت رو اصلن دوست ندارم 5 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ شبها پر درد و من از غصه ها دلسرد. کجا پیدا کنم دلسوخته ای همدرد! اسیر صد خیال و وهم و اندوهم ، سراپا دردم و سنگین تر از کوهم . 1 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ خیلی جالبه ما هنوز بعد ۶ ترم تموم نمیتونیم به عنوان اعضای یه کلاس کنار هم باشیم و همو تحمل کنیم حتی!!!! حداقل در مورد خودم مطمئنم که هیچ وقت اینجور نبودم. اگرم وقتی چیزی گفتم واقعا این منظورو نداشتم خیلی جالبه که ما با این همه ادعا فقط به خاطر تفکر سیاسی یا مذهبی چند نفر حتی نمیخوایم لحظه ای تو یه گروه مجازی هم کنار هم باشیم واقعا شرم آوره با این که منم عقیده ام مثه اونا نیست ولی این جور کولی بازی در نمیارم تمام عمر دانشجوییم با این دو دستگیها هدر شد اعصابم خورده امشب 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ امشب یه حس خوبی دارم که میگه همه چی درست میشه چون خودم یه کم درست شدم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ خوشحال در عین حال دلشوره واسترس... 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ امشب يكم استرس دارم همه چيز خوبه فقط برنامه هام عقب مونده امشب ... حرف خاصي ندارم ديگه !!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ خیلی امشب خوبه خیلی خوشحالم به قول یکی، از ترک دیوارم خندم میگیره کلا تا حالا بهترین تابستونی بوده که تو عمرم داشتم شکرت خدا :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ تکیه بر دیوار کردم ، خاک بر فرقم نشست خاک بر فرقش نشیند، آنکه یار از من گرفت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده