sun-shine 7672 ارسال شده در 7 مهر، 2014 امشب کلی فکر تو ذهنمه. :girl_in_dreams: دیگه نمی دونم چی درسته چی غلط. حس می کنم همه تصمیمات و کارام اشتباهه 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2014 اینم بگم که نصف اعصاب خوردیم همش تقصیر برنامه ی ماه عسله صدای این پسره علیخانی میره رو مخم خوبه کلا برنامه شو نمیبینم اما مجبورم صداشو تحمل کنم 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 9 مهر، 2014 چند شبی هست آرومم... بیخود دلم نمیگیره... بهونه نمیگیره که کسی آرومش کنه.... آرومه... آخه خیلی وقته سراغش نرفتم وبهش بگم هنوز هواتو دارم..."ای دل" خاک نگرفته...فقط به خودش اومده.... یه سدی جلو خودش گذشته... که من اینجور آرومم... این خوبه... اونی که باس باید اونجا "توی دلم" باشه هست... همین کافیه... خدایا شکرت... 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 9 مهر، 2014 امشب داداشم از پشت سرم داشت برا مامانم پیس پیس میکرد،مامانم حواسش نبود بعد دو ساعت بش گفتم مامان!دارن برات پیس پیس میکنن خو یاد سریال هفت سنگ افتادم کلی خندیدم با اینکه حالم خوش نبود 6
Paroshat 6378 ارسال شده در 9 مهر، 2014 من امشب خوشحالم ... خوشحالی باعث میشه آدم ارزش غم رو بفهمه ! بفهمه که اگر غم نبود هیچوقت خوشحال اینقدر لذت بخش نمیشد ! آدم میفهمه که جهان چقدر قشنگه ! چقدر شیرینه ! با تموم سختی ها و بدی هاش ! با تموم چیزایی که طبق نظر ما نیست ... 7
nasim184 12256 ارسال شده در 9 مهر، 2014 امشب باززم ته دلم دلم یه چیزی میخواد! خیلی وقته میخواد ولی هی میزنم تو سرش..... ولی امشب که دارم فک مبکنم میبینم کمتر داره بهونه میگیره.....فهمیده که هر چی بخوادو نمیتونه بدست بیاره...عاقله ماشالا بخواب دل...دیره 7
Paroshat 6378 ارسال شده در 10 مهر، 2014 امشب اگر یاری کنی ای دیده توفان می کنم آتش به دل می افکنم دریا به دامان می کنم امشب اگر یاری کنی ای دیده توفان می کنم آتش به دل می افکنم دریا به دامان می کنم می جویمت می جویمت با آن که پیدا نیستی می خواهمت می خواهمت هر چند پنهان می کنم زندان صبرآموز را در می گشایم ناگهان پرهیز طاقت سوز را یکسر به زندان می کنم یا عقل تقوا پیشه را از عشق می دوزم کفن یا شاهد اندیشه را از عقل عریان می کنم 5
maryam39 8211 ارسال شده در 10 مهر، 2014 صدای جیرجیرکی که قطع نمیشه فکر کردن به این که نهایتا مگه چند سال میخوام زندگی کنم که انقدر روحمو با قانونهای زندگی فرسایش بدم به این نتیجه رسیدم که سادهها خوش بخت ترند حتی اگه بقیه به سادگیشون بخندن 8
Tamana73 28835 ارسال شده در 14 مهر، 2014 دیشب با کلی خستگی...بهترین شب شد... کسایی که دوسشون داری کنارت باشن... 7
maryam39 8211 ارسال شده در 14 مهر، 2014 امشب: تحمل کسی که هر چند وقت یه بار با دورههای زمانی ثابت فیلش یاد هندوستان میکنه 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 مهر، 2014 امشب تو یه وبلاگی همینطور اتفاقی رفتم بعد رفتم پروفایلش،نویسنده ش یه دختر بود متولد77یکی از نوشته هاش این بود : ژلوفن چه خوب میکنه سردرد رو! بوس بهش... نسلمون نابود شد رفت بعد باز میگن چرا میگید دهه 60 و دهه 70 5
black banner 9103 ارسال شده در 14 مهر، 2014 امشب فک کنم سرویس داریم تا ته صبح سرکارم ته صبح دقيقا كجايي صبحه ؟؟ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 مهر، 2014 شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد " سعدی " 6
ارسال های توصیه شده