Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ نشد...همه اون تپش قلبا واس دیدن... امشبم نشد... ضدحالی خوردم که... افتضاحه امشبم.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ داااااغونم... همین... کاش یکی بووود... 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ سعی دارم شر یه مزاحم رو از سرم وا کنم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ ذووووووق دارم واسه بیدار شدن سحری... خدایا شکرت... التماس دعا تواین ماهه عزیز از امشب... دوست مریضمون یاتون نره.. براش بچه ها تاپیکم زده بودن.... شبتون آروم... 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ امشب از خوشحالی دارم بال درمیارم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ هالا لالاي لالاي لالالاي لاي ! هالا لالاي لالاي لالالاي لاي يك امشب شب عشقه ، همين امشبو داريم ! چرا قصه غم رو واسه فردا نزاريم ؟؟؟ عزيزان همه با هم بخونين ! همه همه ... برقصيم و بخونيم ، بدونيم ! كه امشب شب عشقه .... هالا لالاي لالاي لالالاي لاي ! هالا لالاي لالاي لالالاي لاي دست دست دست .... نميدم دل به هچي غم دنيا .... تموم غصه ها مال فردا ! 8 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ امشبمم مثل خیلی از شبای دیگه عجیبه ! 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ امشب يكم قلبم درد ميكنه ... تير ميكشه .... ! اما احساس اميدواري عجيبي دارم ... ! من ميسازم ! همه چيز رو ... ! 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ 2شبه داغونم... باورم نمیشه حتی نتونستم بخوابم... خدایا... شبام دیگه آروم نیست... چرا باید اینهمه غم داشته باشم که حتی شب نتونم راحت باشم وقتی همه توآرامش کاملا.... دلم یه شب آروم...یه خواب بدون استرس و ترس میخوادددددد.... قلبم درد میکرد... چطور ذهنم ازهمه چیز خالی کنم... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ امشب کلی اتفاق جور واجور افتاد یکم تعجب کردم 4 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ امشب هیچی دارم احساس بیهودگی مجدد میکنم خدایا خودت میدونی... اما راضیم به رضایت 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ چقدر جای حنانه تو انجمن خالیه البته هیچ ربطی به امشب نداشت خدا رو شکر نیستش که به علت نامربوط بودن و اسپم حذف کنه این پستو 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ امشب شب خوبی بود..ولی ته تهش ی غمی داشت.. 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ امشبم عااااااااااالی.... خدایا شکرت... خدایا عااااااشقتم... خدایاااااااااااااااااا دوستتتتتتتتتتتت دارم.... هرچی بگم کم گفتم.... هیچ دلیلی هم نداره واااااسه این حرفااااام.... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ امشب عجب وضعیتی شده! اول تو وایبر جواب میدم بعد جواب اس میدم بعد اینجا رو رفرش میکنم بینشم والیبال میبینم. همزمان هم دارم میوه میخورم 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ من امشب تا سحر خوابم نخواهد برد همه اندیشه ام اندیشه فرداست وجودم از تمنای تو سرشار است زمان در بستر شب خواب و بیدار است "فریدون مشیری" 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ دلم گرفت یهو! همین جوری الکی :( 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده