mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا بی خوابی زده به سرم... خدایا خودت یه فرجی بده 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ امشب خوب بود.. بالاخره اونی که باید میگفتم رو گفتم.. دیگه باید دید نتیجش چیه.. 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ امشب... دلتنگم... باز استرس و سردرد وبی حوصلگی...اه... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ امشب حال دلم خوب است نگران نباشید:) 10 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ حس نگرانی همراه با ترس از آینده و ...+نارضایتی از خود لعنتی ام... 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ گاه، میشود خندید، میشود شاد شد گاه با دیدن یک طنز گاه از خندهی دیگری گاه با صحبت کردن با دیگری و آنچان لذت برد از دوستی که در کنارت آنکه برای دیدن شب بخیرت، از خود گذشت و گاه، تو چه ساده دل میشکنی با نبودنت، با شب بخیری به طولانی یک شب چه ساده شکستی، دل مهربانش را، جاوید به دوستم 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ امشب از اون شبایی که خوابم نمیاد (تقریبا بیشتر شبها خوابم نمیاد) دیگه خوابیدن برام رویا شده 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ اری دیگر زندگی جالب نیست ... بدون حضور کسانی که دوستشان داریم زندگی جالب نیست . 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ میخوام عین دیوونه هاااااااااا امشب شااااااااد باشم... نیست سخته...ولی خب... انقدر شادیام مال اون بود مگه قدرشو دونست... خدایا کمکم کن پیش بقیه شادیه ظاهریم باشم.... درد داره شب رو با چشم باز صبح کنی... چشمی که عاشقش بود... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ شمارش معکوس شروع میشه . به نقطه ی پایان نزدیک میشم. 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ امشب امشب امشب همچون تکه یخی بود که گلویم را برید دیگر گلویی برای فروبردن تکه یخ های تیز را ندارم 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ امشب کلی مخش دارم....من ...پنیر و مخلفات دوره هم جمعیم برای مخش های فیزیک و ریاضی 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ امشب، تا صبح، بیدارم ( الکی گفتم، دیشب چهار ساعت بیشتر نخوابیدم، ۱۲ میخوابم تا ۷ :دی ) 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ امشب ................................ میخوام تنهاییی................ شام بپزم 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ امشب دوست دارم گريه كنم ! خيلي وقته ديگه حتي بلد نيستم گريه كنم ! زيادي دارم سنگي ميشم انگار ! امشب خيلي خسته است مغزم ! روحم ... روانم ! 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ امشب عکاسی یکی گفت گفت حالت را نمي پرسم . . . ! مي دانم خوبي ،عكس هايت همه با لبخندند !! و نمي دانست عكاس كه مي گويد سيب . . . من ياد حماقت حوا مي افتم و پوزخند مي زنم ... 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ شدیدا خسته شدیدا کار شدیدا هوا گرمه شدیدا بی حوصله 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ هیچ... تنها... درس نخوندم... منتظرم... هی خدا... امشبم م مثل هر شب بی خواب تاااااااااا خدا داند.... واما مهمش حوصله ندااااااارم... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ خستم یه امتحان آنلاین هم دارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده