sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ امشب... حرفامو زدم امشب...ته ذهنمو رو کردم آخه من تو این زمینه بیشتر منطقیم تا خیال باف امشب...الان دیگه مغزم کار نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ امشب از اون شباست که من اسیر میخونه بشم ................ 4 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ الان که ظهره ولی خب امشبی هم درکار هست :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ امشب گردنم درد میکنه.نمیدونم چراااااااااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ دلم میخواد فقط یه بار فقط یه بار اونی که بهش فکر کردم عملی بشه یعنی میشه خدا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ درسته که کلی درس خونده نشده +کلی امتحان پشت سرهم+کلی کار دارم.... ولی امشب یه دل غرق آرامش و حضور خدا رو دارم...ذیگه تو دنیا از هیچ اتفاقی نمیترسم و ناراحت نمیشم چون خدای عزیزم کنارمونه...خداجونم کمکمون کن... 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ هوای گریه دارم امشب دلم گرفته.... 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ یه دو روز نمیای اینجا بعد که میای میبینی همه جفت شدن!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمی دونم شایدم من چشمم فقط جفتا رو میبینه به هر حال عزیزای دوست داشتنی، خوشحالم که کنار هم شادید خدایا امشب من باید این پروپوزال لعنتی رو هر جور شده بفرستم.خودت کمک کن بیدار بمونم. خواهشا خودت نذار خواب بیاد چشمم ممنونتم 4 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ امشب قرصهایم هم آلزایمر گرفته اند... یادشان رفته که خواب آورند، نه یاد آور... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ باز امشب یادآوری شد که : برای بعضی ها زمین کم است ، باید آنها را روی چشم گذاشت 6 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ امشب رفتم دکتر. .. ازمایشات و بررسی از فردا شروع میشه الان حس یه ادمی رو دارم که قرار بمیره حلال کنید بچه ها حلال 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ کلافه ام دلتنگم نمیدونم چیکار کنم اروم شم دلتنگم شدید 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز تولدته... بهت 12 شب تبریک گفتم...کاش پیشت بودم و حضوری تبریک می گفتم...هوم؟ 4 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز حالمو گرفتی ولی من بیشتر به این مطمئن شدم که باید کاری بکنم که تا عمر داری بسوزی تو امروز منو سوزوندی ولی من امشب بیشتر عزممو جذب کردم تا ازت متنفر باشم... از یه طرف تو از یه طرف این امتحان الکترونیک لعنتی... خدایا بنده هات اذیتم میکنن به دادم نمیرسی؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امشب بر عکس اینکه فک میکردم شب خوبی باشه اصلا" اینطوری نشد امشب شب بدی بود واسم... 4 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ماشینو جلوی در خونه خودمون پارک کردم 40 هزار تومن جریمه شدم لعنت به این دزدا .... یاد جمله ی صادق هدایت افتادم .... یا جزیه ی مسلمین را بدهید یا سرتان را میبریم .... 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این دنیا رو هر جور بگیری میگذره و چقدررررر خوبه که میگذره و با خودش همه چیزو میشوره و می بره 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده