toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ امشب به کوچه دل ما را سر گذر نیست...کان ماه پیکر ما دل را ربود امشب... 5 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ خدا جونم امشب منو به اون ارامشی که چند وقت بود منتظرش بودم رسوندی خدای عزیزم ممنونم ازت که ارومم کردی , همه چیزو میسپرم به دستای مهربونت دیگه به هیچ چیز فکر نمیکنم تا تو رو دارم نگرانی و اضطراب برام معنا نداره ممنونم که هستی... 3 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ همه شب ها مانند خدایت همیشه در کنار تو خواهم بود و به یاد تو خواهم بود وتنهایت نخواهم گذاشت......پس به خدایت بگو منم هستم.....االا بذکر الله تطمئن القلوب...:qfu28wh4kkweeki7jfi:ha5t4lmd53df3cpu2lq 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته بزن تارو بزن تار بزن تا بخونم با تو آواز بی خریدار بزن تارو بزن تار برای کوچه غمگینم! برای خونه غمگینم! ... برای تو، برای من، برای هر کی مثل ما داره می خونه غمگینم! . . . 3 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ امشب با تمام وجودم میخوام بهت بگم تا بدونی دوستت دارم... 3 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ امشب آروم آرووووووووووووووم ام.......... 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ امشب تنهام .... هه حالا کی میفهمه ؟ خوش باشید کلا :icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ امشب دیدم و شنیدم که روزی دلم برای این لحظه ها تنگ خواهد شد همان گونه که آنها از دلتنگی برای دیروزهایشان حرف میزدند قدر این روزها دانستن باید. 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ امشب همش در این فکرم که چطوری برخورد کنم که باز نگم کاش کاش ولی نمیشه! این کاش ها همیشه خودشون نشون میدن 12 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ ما ازوناشیم که شبو دوست داریم ... :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ شب ترسناکی بود ... کمی ترسیدم ، بیچاره زنی که مُرد 4 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ امشب هم با تو هستم با تویی که همیشه با منی همیشه همیشه واقعا چقدر خوبه که همیشه همیشه هستی ،هستی من 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ دوباره شب شد .... شبای تنهایی رو دوست ندارم 5 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ امشب تا صبح میخوام دورت بگردم فقط همین..... 6 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ امشب که نه دیگه داره میشه کم کم ام صبح !! برم بخوابم .. شب یعنی تنهایی یعنی فکر و فکر یعنی ... تو شب بخیر دوستان و ( بعضی رفقا .. ) .. 5 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ امشب اعتراف میکنم که دیگه هیچوقت مال خودم نیستم....متعلق به کسی ام که همه ی وجودمه.....خدایا خودت از دلم خبر داری...............خداجونم کمکمون کن....همه کس ما دو تا فقط تویی..... 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ شب غریبی است شبی که محکوم به سپری شدن لحظه لحظه ی محکومیتش را میشمارد به امید آن که خورشید فردا خبری از تو بیارد 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ خوشا نماز و نیاز کسی که از سر درد به آب دیده و خون جگر طهارت کرد 5 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ امشب بالاخره بهش گفتم...به آرزوم و به عشقم رسیدم... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده