maryam39 8211 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 بار سومه که اینجا مینویسم و پاک میکنم چون چیزی که مینویسم هیچ ربطی به امشب نداره تو تاپیک گاه نوشته ام امروز دو تا پست گذاشتم نمیشه باز پست گذاشت ما حالمون خوبه تو بشنو و باور نکن 6
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 امشب بعد 28 ساعت بیخوابی میخوام بخوابم همه میگن تو دیونه ای اما خب من هنوز همونم همون عوض اونایی شدن که نموندن پهلوم شبتون بخیر بگیرید بخوابید که بهترین چیزه :yawn: 6
maryam39 8211 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 بعد دوازده ساعت بیرون بودن برگشتم خونه. رکوری زدم برا خودم:دی اما آدم واقعا توانش از اونی که فکرشو میکنه بیشتره 7
sahar 91 9480 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 امشب هم تشکر، هم گلایه هم خنده از ته دل، هم خنده حفظ ظاهر 8
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 راستش دیگه ناشکری نمیکنم / خدایا شکرت / اگه اینروزا کم میارم اگه کج میرم اگه ... خیالم راحته که هواست بهم هست... منو ببخش خدایا 7
maryam39 8211 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 امشب پر از حسای خوبه. با این که عصر و شب جمعه بود اما عالی گذشت. شکرت خدا 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 امشب نمیخوابم تا صبح بیدارم شاید ز فکر توست...شاید نمیدانم!!!!! 5
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 امشب ... :icon_razz: این 3تا نقطه کلی حرفه ها ! البته خب کسی نمیدونه !.. 8
sasan2007 1323 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 نمیدونم چرابا اینکه خسته ام اما خوابم نمیبره یک تقعلی به حافظ زدم [TABLE=width: 500] [TR] [TD=class: v]دلم رمیده لولیوشیست شورانگیز[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]فدای پیرهن چاک ماه رویان باد[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]هزار جامه تقوا و خرقه پرهیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]خیال خال تو با خود به خاک خواهم برد[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]که تا ز خال تو خاکم شود عبیرآمیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]فرشته عشق نداند که چیست ای ساقی[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]بخواه جام و گلابی به خاک آدم ریز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]پیاله بر کفنم بند تا سحرگه حشر[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]به می ز دل ببرم هول روز رستاخیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]بیا که هاتف میخانه دوش با من گفت[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]که در مقام رضا باش و از قضا مگریز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]میان عاشق و معشوق هیچ حال نیست[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]تو خود حجاب خودی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از میان برخی[/TD] [/TR] [/TABLE] 6
sahar 91 9480 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 امشب، نه فقط امشب بلکه هر شبمان را به رنگ آرامش کن شب واسه استراحت و آرامشه خدایا این نعمتو به همه بده که شب هنگام با خیالی آسوده خوابی آرام داشته باشند. 6
bahar91 939 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 امشب هیچ چیز و هیچکس نمیتونه خوشحالم کنه و این غم رو از دلم برداره خداجونم امشب برام لالایی بگو تا خوابم ببره خودت میدونی که من جز خودت هیچکس رو ندارم وای به اون روزی که من رو تنها بذاری به حال خودم میدونم خیلی بد شدم اما رهام نکن که نابود میشم خودت درست کن که دارم میبرم 7
m@f 1923 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 ................................................................................... 1
ارسال های توصیه شده