maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ بار سومه که اینجا مینویسم و پاک میکنم چون چیزی که مینویسم هیچ ربطی به امشب نداره تو تاپیک گاه نوشته ام امروز دو تا پست گذاشتم نمیشه باز پست گذاشت ما حالمون خوبه تو بشنو و باور نکن 6 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ امشب بعد 28 ساعت بیخوابی میخوام بخوابم همه میگن تو دیونه ای اما خب من هنوز همونم همون عوض اونایی شدن که نموندن پهلوم شبتون بخیر بگیرید بخوابید که بهترین چیزه :yawn: 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ بیخیال و شاد شاد و بیخیال :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ بعد دوازده ساعت بیرون بودن برگشتم خونه. رکوری زدم برا خودم:دی اما آدم واقعا توانش از اونی که فکرشو میکنه بیشتره 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ امشب هم تشکر، هم گلایه هم خنده از ته دل، هم خنده حفظ ظاهر 8 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ راستش دیگه ناشکری نمیکنم / خدایا شکرت / اگه اینروزا کم میارم اگه کج میرم اگه ... خیالم راحته که هواست بهم هست... منو ببخش خدایا 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ امشب پر از حسای خوبه. با این که عصر و شب جمعه بود اما عالی گذشت. شکرت خدا 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ امشب نمیخوابم تا صبح بیدارم شاید ز فکر توست...شاید نمیدانم!!!!! 5 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ امشب ... :icon_razz: این 3تا نقطه کلی حرفه ها ! البته خب کسی نمیدونه !.. 8 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ نمیدونم چرابا اینکه خسته ام اما خوابم نمیبره یک تقعلی به حافظ زدم [TABLE=width: 500] [TR] [TD=class: v]دلم رمیده لولیوشیست شورانگیز[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]فدای پیرهن چاک ماه رویان باد[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]هزار جامه تقوا و خرقه پرهیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]خیال خال تو با خود به خاک خواهم برد[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]که تا ز خال تو خاکم شود عبیرآمیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]فرشته عشق نداند که چیست ای ساقی[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]بخواه جام و گلابی به خاک آدم ریز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]پیاله بر کفنم بند تا سحرگه حشر[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]به می ز دل ببرم هول روز رستاخیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]بیا که هاتف میخانه دوش با من گفت[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]که در مقام رضا باش و از قضا مگریز[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: v]میان عاشق و معشوق هیچ حال نیست[/TD] [TD=class: vsp] [/TD] [TD=class: v]تو خود حجاب خودی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از میان برخی[/TD] [/TR] [/TABLE] 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ امشب، نه فقط امشب بلکه هر شبمان را به رنگ آرامش کن شب واسه استراحت و آرامشه خدایا این نعمتو به همه بده که شب هنگام با خیالی آسوده خوابی آرام داشته باشند. 6 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ امشب...ودلم....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ امشب هیچ چیز و هیچکس نمیتونه خوشحالم کنه و این غم رو از دلم برداره خداجونم امشب برام لالایی بگو تا خوابم ببره خودت میدونی که من جز خودت هیچکس رو ندارم وای به اون روزی که من رو تنها بذاری به حال خودم میدونم خیلی بد شدم اما رهام نکن که نابود میشم خودت درست کن که دارم میبرم 7 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ امشب من و گوشی و پتو مثل شب های دیگر با هم غصه میخوریم. 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ ................................................................................... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده