maryam39 8211 ارسال شده در 23 اسفند، 2013 خدایا خوب می دونی کجا کارامو سرم تلافی کنی... خوب میدونی... باشه من اعتراضی ندارم کی این شب صبح مبشه؟؟؟؟؟؟ 8
behe 2545 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 امشب آن نیست که در خواب رود چشم ندیم خواب در روضه رضوان نکند اهل نعیم عاشق آن گوش ندارد که نصیحت شنود درد ما نیک نباشد به مداوای حکیم امشب آخرین شبی هست که دانشجو هستم ........ دلم تنگ میشه واسه همه ی کل کل های دوران دانشجویی ... اون دغدغه ها ... اون شیطنتا واسه همه ی اون چیزایی که توی این دوران داشتیم و بعدش نداریم ... یاد آن ایام بخیر ............. 6
f.r20 659 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 نمیدونم چرا امشب انقدر انرزی دارم...شاید هیچ کس باورش نشه ولی خودمم نمیدونم چرا انقدر سرخوشم...یه امیدواری عجیبی ته دلم داره وول میخوره... 7
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 امشب ... تاسف به حال خودم ... فردا امتحان ... 300 صفحه که میگم بچه های پیام نور میدونن چی میگم اونم یه درس تحلیلی .. فقط خدا.... پاس شه 9
parniyan71 560 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 امشب شب میلاد اوست شب به دنیا آمدن آرزوهایش و مرگ رویاهایم خدایا بغلم نمیکنی؟؟؟؟ 11
دختر باران 18625 ارسال شده در 27 اسفند، 2013 امشب یه برنامه ریزی جامعی کردم یعنی اگه بتونم عمل کنم.تونستنو که میتونم.فقط تنبلی نکنم خوبهایشالا میشه 13
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 27 اسفند، 2013 امشب ... نه ساعت چنده ؟ 3 نیمه شب پس داره صبح میشه هیچی دیگه امشب نداریم همین... 8
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 28 اسفند، 2013 [h=5]به سلامتـــــــــــے خـــُودم به سلامتــــــــــے خُــــودت کـــــه تنهآییــــــــــــم.. ب دَرَکـــــــــــــــ که هـــــوا دونفـــــــــــــــره شدهـــ .. [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
Gandom.E 17805 ارسال شده در 29 اسفند، 2013 امشب عجب خسته ام..... امتحانم افتضاح بود.. یعنی پاسش میکنم؟؟؟ لعنت به هر چی استاد سختگیره 6
JU JU 7193 ارسال شده در 29 اسفند، 2013 تمام تنم میلرزید ولی حداقل فهمیدم فهمیدم که چه دنیای کثیفیست انسانها به راحتی نام خدا را به زبان میآورند و خود را از خدا میدانند و دیگران را به سمت خدا هدایت میکنند اما، در وجه ناپیدای درونیشان، خود را هم فریب میدهند تو هم همان دستهای لعنت به تو و خدایت خدایی که اگر بود، باید پاسخت را میداد لعنت به تو و آن خدایی که میپرستی اون خدای لعنتی که هر وقت دستم دراز کردم، جز ریسنمانی بریده، چیزی به دستم نداد بگذار خوش باشد خدا، تو هم خش باش حداقل میدانم، انسانیت را هم فراموش کردهای اگر در ابتدا، انسان بوده باشی یا شاید من تو را انسان میپنداشتم شاید خدا را، هم خدا میپنداشتم در هر صورت، آسمانت به رنگ خون باشد اگر خدایی باشد، البته، که نیست (امیدوارم یا من بیدار نشم، یا توی لعنتی ) 3
JU JU 7193 ارسال شده در 29 اسفند، 2013 کثیف میشوم نمیخوام برای انسانی ارزشی قایل شوم میخواهم مریض باشم، دیوانه خونم مکیدن خون دیگران لعنت به مهربانی و دل مهربان من تو باعث شدی ندانسته دروغ بگویم چه میدانستم اسمت هم، بیمارم میکند لعنت به خودم ( بدنی داغ و آشفته و عصبی، معده ترش کرده، و درد عوضی قلب ) 7
دختر باران 18625 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 امشب.....دلم میخواد ساز دهنی بزنم.غمگینه غمگین.برای دل خودم. 10
One gear 7070 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 بازم شب اومد و من موندم و یک عالمه درد.... امشب قراره از اون شبایی باشه که صبح نمیشه.... 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 بچه ها بذارید شب بشه بعد براتون صبح کردنشو سخت کنید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امیدوارم برای هممون شب خوبی باشه 8
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 من امشب همش رفته تو مخم که اصلاً من کی هستم؟چیکار میکنم؟ امشب انگار وارونه نشوندنم رو صندلی همه چی رو برعکس میبینم!!! امشب رفته تو مخم که جوانیمون داره همینطوری میره و ما هیچی نمیتونیم بکنیم....!! 10
آرتاش 33340 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 امشب چی شده؟چرا دوباره این حس برگشت؟نمیدونم حکمتی توشه یا نه انگار همه چی دست به دست هم دادن اینجوری بشه 8
behe 2545 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 امشبو یه عالمه درد ناگفته توی دلم .... خدایا این حس داره داغونم میکنه ؛ خودت آرومم کن !!! بدتر از این نمیشد که این حس صاف توی فصل امتحانا بیاد سراغم ... خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا بیشتر از این عذابم نده ؛ بگیر این حس و حال رو از من 9
ارسال های توصیه شده