MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام خدمت نو اندیش های عزیز گاماس گاماس داریم به ایام عید نزدیک میشیم. میشه گفت همه ما وقتی به ایام عید فکر میکنیم، یه شور و شوق خاصی پیدا میکنیم.:hapydancsmil: درسته بعضی هامون، به دلیل فشارهای زندگی، مخصوصا دم عید، یه کم ابراز نارضایتی میکنیم (مثلا آقای خاص). ولی از درون خوشحالیم واسه نزدیک شدن به عید و خودمونو آماده میکنیم و تلاش میکنیم که روزهای عید ( یا سال نو ) برامون لذت بخش باشه. خیلی هامون، واسه ایام عید برنامه هایی داریم. بعضی هامون، طرح هایی چیده ایم و قراره با شروع عید و سال نو، عملی کنیم. بعضی ها روزهای عید رو واسه گردش و مسافرت یا خوش گذرونی برنامه چیدند. بعضی ها (مثل من بدبخت بیچاره ) باید کل عید رو درس بخونن، بلکه حاجتی بشه و درسهای عقب مونده رو جبران کنند ( البته "نواندیشان" در اولویته ) حالا شما واسه ایام عید 91 چه برنامه هایی دارین ؟ با یه دید کلی، چه هدف یا هدف هایی واسه سال 91 دارین ؟ چقدر خودتون رو واسه برنامه های عید، یا هدف های سال 91 آماده کرده اید ؟ 20 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دل خوشی دارین! من کل عید باید واسه طراحی و پیکر بندی مختلف بخش های سایتم وقت بزارم...و به کارم برسم.. سال های بعد جبران می کنم... 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت عید واسم جالب نبود ... 12 عید گذشته رو هم موقع تحویل سال کاری به سفره و این چیزا نداشتم حس و حالش برا من مرده .... البته بنا به دلایلی .... امیدوارم یه روزی دوباره منم حس کنم شور و شوقش رو 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بجز ایام کودکی هیچ وقت لحظه سال تحویل رو دوست نداشتم......حس میکنم یکسال دیگه از عمرم بیخود گذشت نت و درس تعطیل ........فقط خانواده:hapydancsmil: ولی واسه سال 91 کلی برنامه دارم ....امیدوارم جدا از مباحث اقتصادی که میترسم در کشور حاکم بشه سال خوبی باشه. 10 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بجز ایام کودکی هیچ وقت لحظه سال تحویل رو دوست نداشتم......حس میکنم یکسال دیگه از عمرم بیخود گذشتنت و درس تعطیل ........فقط خانواده:hapydancsmil: ولی واسه سال 91 کلی برنامه دارم ....امیدوارم جدا از مباحث اقتصادی که میترسم در کشور حاکم بشه سال خوبی باشه. اولین فرد بانشاط انجمن: مریم 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ما با همه ی مشکلات موجود تصمیم گرفتیم به همراه خانواده بریم ایران رو بگردیم من میگم بریم چابهار .. اونا میگن دوره یه جا نزدیک تر بریم .. اما تا جوون هستین و سلامت برین ازش استفاده کنین که وقتی پیر شدین دیگه دغدغه هاتون اینایی نیست که الان بخاطرش همه چی تو دیدتون تلخ شده دغدغه میشه نگه داشتن ادرار! ببخشید اینجوری گفتم .. اما یه واقعیت تلخه که به نظرم بد نیست بهش دقت بشه 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ما با همه ی مشکلات موجود تصمیم گرفتیم به همراه خانواده بریم ایران رو بگردیم من میگم بریم چابهار .. اونا میگن دوره یه جا نزدیک تر بریم .. اما تا جوون هستین و سلامت برین ازش استفاده کنین که وقتی پیر شدین دیگه دغدغه هاتون اینایی نیست که الان بخاطرش همه چی تو دیدتون تلخ شده دغدغه میشه نگه داشتن ادرار! ببخشید اینجوری گفتم .. اما یه واقعیت تلخه که به نظرم بد نیست بهش دقت بشه حق با توه مهدی جان اینو باید به همه بچه های انجمن گفت. ولی کو گوش شنوا 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حق با توه مهدی جاناینو باید به همه بچه های انجمن گفت. ولی کو گوش شنوا گوش نمیکنن که ! من یه چیزی میگم فکر میکنن بدشونو میخوام اما نمیگن این سنی ازش گذشته .. تجربه ش زیاده .. به حرفش گوش کنیم شاید جواب داد 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ یالاااااااااا:hapydancsmil: زیاد عید رو دوست ندارم،مث بقیه ایام هست برام،وهمیشه هم موقع سال تحویل خواب بودم به جز یه بار که اونم یه جای بدتر بودم سعی میکنم یک خانه تکانی ذهنی داشته باشم...یکم هم به اون یکی خانه تکانی برسم،خیلی شلخته میباشم سفر هم اگر بشه میرم(به اتفاق خانواده البته) سعی میکنم سال رو هم با شادی شروع کنم 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من که واسه عيد برنامه ام درس هست درساي دانشگاه که تخصصي همش با يه استاد عقده اي کنکور که هرچقدر ميخونم ميترسم نتونم بزنم حالا اينا رو اگه نريم مسافرت ريختم بريم که فاتحه ام خونده است سال 91 اولين هدفم اين موقع ميخوام برم دانشگاه سراسري واسه کارشناسي دعا کنيد برسم به اين هدفم امدگي هم50 درصدي اينا 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من که واسه عيد برنامه ام درس هست درساي دانشگاه که تخصصي همش با يه استاد عقده اي کنکور که هرچقدر ميخونم ميترسم نتونم بزنم حالا اينا رو اگه نريم مسافرت ريختم بريم که فاتحه ام خونده است سال 91 اولين هدفم اين موقع ميخوام برم دانشگاه سراسري واسه کارشناسي دعا کنيد برسم به اين هدفم امدگي هم50 درصدي اينا نگران نباش ایشالا قبول میشی عید رو هم واسه خودت زیاد سخت نگیر عید یعنی شادی و نشاط باید خوشحال بود و شنگول 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ عید که برای من یعنی تموم شدن زمان خونه تکونی...... چیدن سفره هفت سین .. ماهی گلی ... و.... مهمون داری و شلوغ البته کلش یه روزه فقط مسافرت رفتن که یکم خوب نیست چون خیلی ترافیک و شلوغیه خواب و نت دعوتم کنند یه عروسی دوستم میرم.... معمولا شهرگردی به اتفاق خانواده شایدم سفر ................. برنامه هام برای سال 91 رفتن به کلاس موسیقیه رانندگی ارشد کار شایدم بازم کلاسهای دیگه........ فعلا همینا دیگه 5 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ از اول عمرم تا به حال هیچ عیدی برام خوش آیند نبوده هیچ وقت ؛ نه تفریحی داشتیم نه رفت و آمد و عید دیدنی؛ همیشه تو خونه موندم؛ فقط چند سالی هست که با چند تا از دوستان عهد بستیم تا آخر عمرمون 4 فروردین هر سال ؛ هر کجای دنیا که باشیم باید بریم گردش./ چند سالی هست که فقط به عشق با هم بودن تو اون روز دلم خوشه فقط به شوق اون روز فقط به شوق اون روز 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ عید که برای من یعنی تموم شدن زمان خونه تکونی...... چیدن سفره هفت سین .. ماهی گلی ... و....مهمون داری و شلوغ البته کلش یه روزه فقط مسافرت رفتن که یکم خوب نیست چون خیلی ترافیک و شلوغیه خواب و نت دعوتم کنند یه عروسی دوستم میرم.... معمولا شهرگردی به اتفاق خانواده شایدم سفر ................. برنامه هام برای سال 91 رفتن به کلاس موسیقیه رانندگی ارشد کار شایدم بازم کلاسهای دیگه........ فعلا همینا دیگه به به به این میگن روحیه اصلا روحیه ات کلا با نو اندیش ها فرق داره ایشالا به همه کارهات میرسی (مخصوصا خواب و نت ) از اول عمرم تا به حال هیچ عیدی برام خوش آیند نبودههیچ وقت ؛ نه تفریحی داشتیم نه رفت و آمد و عید دیدنی؛ همیشه تو خونه موندم؛ فقط چند سالی هست که با چند تا از دوستان عهد بستیم تا آخر عمرمون 4 فروردین هر سال ؛ هر کجای دنیا که باشیم باید بریم گردش./ چند سالی هست که فقط به عشق با هم بودن تو اون روز دلم خوشه فقط به شوق اون روز فقط به شوق اون روز میفهمم مرتضی. بازم شکر کن که یه همچین روزی هست که با هم بریم بیرون ! 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ به بهبه این میگن روحیه اصلا روحیه ات کلا با نو اندیش ها فرق داره ایشالا به همه کارهات میرسی (مخصوصا خواب و نت ) میفهمم مرتضی. بازم شکر کن که یه همچین روزی هست که با هم بریم بیرون ![/QUO مسخره میکنی دیگه!؟ باشه ما هم واسه خودمون خدایی داریم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ به بهبه این میگن روحیهاصلا روحیه ات کلا با نو اندیش ها فرق دارهایشالا به همه کارهات میرسی (مخصوصا خواب و نت )! حالا کی هست به این برنامه ریزیهاش برسهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/whistle.gifخواب و نت هم که دیگه گفتن نداره یار همیشگی من شده مخصوصا توی این یکسالهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/w02.gifدنیای دوروزه مزخرف دیگه ارزش غصه خوردن نداره که.........هرچند این چیزیه ا باعث دلگرمیه فقط ولی قرار نیست بشینم تا حمله آمریکا......سلامت باشی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه از مدرسه و دانشگاه خسته بوده ام و ارزوی تعطیلات داشتم ولی وقت تعطیلات ارزوی بازگشتن به کلاس رو داشتم تعطیلات زیاد خوب نیست مثلا تابستون به نظر من باید تعطیلات تابستون رو تقسیم کرد به 4 تا 15 روز بعد میان ترم ها و پایان ترم ها و دو تا 15 روزش رو به ترما اضافه می کردن 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه از مدرسه و دانشگاه خسته بوده ام و ارزوی تعطیلات داشتم ولی وقت تعطیلات ارزوی بازگشتن به کلاس رو داشتم تعطیلات زیاد خوب نیست مثلا تابستون به نظر من باید تعطیلات تابستون رو تقسیم کرد به 4 تا 15 روز بعد میان ترم ها و پایان ترم ها و دو تا 15 روزش رو به ترما اضافه می کردن نکته خوبی بود موافقم باهات 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ راستشو بخواین من هنوز بوشو احساس نکردم!!! اما برا عید کلی برنامه دارم -قراره برم اصفهان گردی -قراره برم آبادان (از اون مسافرت های دور ایران در 80روز. . نه ببخشید در 8روز) میخوام به درسایی که باس میخونم و نخونم هم یکم برسم! تازه نواندیشان که سر جای خود... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سیزده بدرش خوبه:دی ببینم چی برنامه ریختن فقط خدا کنه مثل پارسال جایی نبرن که دسشویی نداشته باشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده