pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااام این هم از ستاد انتخاباتی من یعنی pesare irani نامزد اولین دوره مجلس سونا بیاید بخورید و بیاشامید و بزنید و برقصید در اخر به من رای بدید این هم عکس انتخاباتی من [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام kordi.swf[/FLASH] 26 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ امشب شام هم میده ستاد جایی نرید شام تدارک دیدم براتون 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ روح عزیز شما یه خورده از برنامه هات بگو البته شام هم برنامه ی خوبیه پول چی؟ نمیدین؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ روح عزیز شما یه خورده از برنامه هات بگوالبته شام هم برنامه ی خوبیهپول چی؟ نمیدین؟من به هر کاربر که به من رای بده شش ماه شارز رایگان adsl هدیه میدم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خلاصه ای از برنامه های من اینجاد مکان های ورزشی تشکیل یک تیم لیگ برتری با نام نواندیشان استان شدن نواندیشان حمایت از مدیر های قبلی و تقدیر از انها جلو گیری از اخراج و اخطار کاربر هاااااااااااااااااااااااا اااا همه رو هم عضو طلایی میکنم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حمایت از مدیر های قبلی و تقدیر از انها من به همين نامزد راي ميدم :mrsbeasley: شامم مِدَن !!؟ شُله چي؟ :gnugghender:شله نَمِدن؟:evilsmile: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب اگه میخوای بهت رای بدیم مقررات را رعایت کن . عکس تبلیغی باید 10* 15 باشه نه یک میلیمتر کمتر نه بیشتر من و خانواده 6 تا رای داریم چون نمیتونیم به کسی دیگه بدیم . برای تو ... حالا چیکار برامون میکنی ؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من به همين نامزد راي ميدم :mrsbeasley: شامم مِدَن !!؟ شُله چي؟ :gnugghender:شله نَمِدن؟:evilsmile: سفارش میدم از رستوران برج میلاد برا شما شله بیارن خب اگه میخوای بهت رای بدیم مقررات را رعایت کن . عکس تبلیغی باید 10* 15 باشه نه یک میلیمتر کمتر نه بیشتر من و خانواده 6 تا رای داریم چون نمیتونیم به کسی دیگه بدیم . برای تو ... حالا چیکار برامون میکنی ؟؟ این بنر انتخاباتیه عکس انتخاباتیم برابر مقراراته خوب به من رای بده قول میدم دقیق سر هر هفته برم جات تشکر کنم ماهی هم چهل هزار به هر یک از اعضای خانواده میدم لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب اگه میخوای بهت رای بدیم مقررات را رعایت کن . عکس تبلیغی باید 10* 15 باشه نه یک میلیمتر کمتر نه بیشتر من و خانواده 6 تا رای داریم چون نمیتونیم به کسی دیگه بدیم . برای تو ... حالا چیکار برامون میکنی ؟؟ عزیزم برای ارواح این استاندارد لازم الاجرا نیست لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم برای ارواح این استاندارد لازم الاجرا نیست اینکه از روح بودن پیشمون شده بود ... حالا ببینیم چیکار برامون میکنه اون مهمه .. اگه بگه جاده و درمانگاه که عمرا رای بیاره .. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اگه با ممد صحبت کنی عنوان عمه انجمن رو بده من بت رای میدم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سفارش میدم از رستوران برج میلاد برا شما شله بیارن این بنر انتخاباتیه عکس انتخاباتیم برابر مقراراته خوب به من رای بده قول میدم دقیق سر هر هفته برم جات تشکر کنم ماهی هم چهل هزار به هر یک از اعضای خانواده میدم ما احتیاج به بلیط هواپیما داریم تا یه سال مجانی از دوسلدورف تا تهران 40 تومان که میشه 20 یورو اقای نماینده . پول 2تا بستنی هم نمیشه لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اینکه از روح بودن پیشمون شده بود ... حالا ببینیم چیکار برامون میکنه اون مهمه .. اگه بگه جاده و درمانگاه که عمرا رای بیاره .. نامه ی پشیمانی ایشون در کمیسیون ارواح تحت بررسیه هنوز قطعی نشده لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نامه ی پشیمانی ایشون در کمیسیون ارواح تحت بررسیه هنوز قطعی نشده دیگه وقتی براش نمونده طفلک ... 48 ساعت کمتر .. عجب بد شانسی اورده لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ملت رو با شام و خرده چیز های دیگه مشغول نکن اگه قول بدی مدرک دکترا از هاروارد برام ردیف کنی/ 40 تا شناسنامه برات ردیف میکنم لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ عجب کاندیدیه از همین الان ستادش رو دو در میکنه فردا هم انتخاب شد مجلس را ... لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اگه قول بدی منو ببری تو خونه مجلس یک کاری برام دستو پا کنی کاری میکنم رئیس مجلس بشی! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم برای ارواح این استاندارد لازم الاجرا نیست دادیم چاپ خونه استاندار چاپ کنه اینکه از روح بودن پیشمون شده بود ... حالا ببینیم چیکار برامون میکنه اون مهمه .. اگه بگه جاده و درمانگاه که عمرا رای بیاره .. خونه و و درمانگاه سیخی چنده اونا رو که ممد ادمین باید بسازه من همه شما رو میبرم ددر اگه با ممد صحبت کنی عنوان عمه انجمن رو بده من بت رای میدم :hapydancsmil: از الان عنوان عمه رو بهت تبریک میگم اما اخه ملت هر فحشی میخوان بدن به عمه طرف میدن ما احتیاج به بلیط هواپیما داریم تا یه سال مجانی از دوسلدورف تا تهران 40 تومان که میشه 20 یورو اقای نماینده . پول 2تا بستنی هم نمیشه اینا به چشم + یه تور کنسرت نوروز 91:hapydancsmil: نامه ی پشیمانی ایشون در کمیسیون ارواح تحت بررسیه هنوز قطعی نشده تکذیب میشه دیگه وقتی براش نمونده طفلک ... 48 ساعت کمتر .. عجب بد شانسی اورده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده