*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من رنگ قرمز با شعار لا اله الا الله را نماد طرفدارانم انتخاب میکنم. هرکس میخواد به من رای بده با این پیشونی بند بیاد. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من رنگ قرمز با شعار لا اله الا الله را نماد طرفدارانم انتخاب میکنم. هرکس میخواد به من رای بده با این پیشونی بند بیاد. از دست شما بچه های واندیشان و خلاقیت هاتون من با مانتو سبز می آمدقت کنید سبز لجنی نیستشاااا 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من با مانتو سبز می آمدقت کنید سبز لجنی نیستشاااا مانتو که سر کردی،چادر هم تنت کن،پیشونی بند مارو هم بزن. 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ایشاله به دور دوم بکشه بتونیم رای هامونو بفروشیم اینجوری خشک و خالی که فایده نداره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اگه essi بیشترین رای رو بیاره یعنی تقلب شده,من قبول ندارم! چون تو اساسنامه اومده "رجال سیاسی" خانومای "کتایون" و "ساناز" همینجا به طور خودکار رد صلاحیت می شن 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چرا همتون شام میدین؟ ما هر چی هم سریع خودمونو برسونیم نمیتونیم تو همه ستادا شام بخوریم یکی ناهار و صبحانه بده بابا شب معدمون تا خرخره پر میشه اونوقت در طول روز خالیه این چه وضعشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اینایی که ساندیس میخوان بیان ستاد من [h=3]ستاد انتخاباتی سردار حاج سامان هشتیان[/h] 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آنهایی که تبلیغات میکنند و ستاد میزنند و پول خرج میکنند، وابسته به اشرافیت هستند. من کاربری نژاد هستم و از جنس خود شما کاربران. میدانم با حماسه حضورتان در جمعه بار دیگر با اکثریت مطلق اینجانب را انتخاب خواهید کرد. حالا چهارتا خس و خاشاک این گوشه ها تبلیغ میکنند، در رودخانه زلال شما ملت با بصیرت غرق خواهند شد. پر واضحه که خانم پر مشغله ای همانند من که دغدغه ای جز خوشبختی و رفاه شما را در ذهن نداره...وقتی برای این قبیل قرتی بازی هاپیدا نمی کنه... هر کس قول یه پست خوب بهم بده به نفعش کنار می رم من رنگ قرمز با شعار لا اله الا الله را نماد طرفدارانم انتخاب میکنم. هرکس میخواد به من رای بده با این پیشونی بند بیاد. وستان عزیز شما فقط برای گرفتن وام کاندید شدید؟ وام رو گرفتید و هیچ تبلیغی نمیکنید؟ بچه ها رو میفرستم واما رو پس بگیرن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ وام رو گرفتید و هیچ تبلیغی نمیکنید؟ بچه ها رو میفرستم واما رو پس بگیرن تبلیغ مارو خداوند متعال قبلا در دل ملت همیشه در صحنه کرده. :zadan: من از بطن همین مردمم و مردم از من و من از مردمم. 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تبلیغ مارو خداوند متعال قبلا در دل ملت همیشه در صحنه کرده. :zadan: من از بطن همین مردمم و مردم از من و من از مردمم. پ س از خدا هم وام تبلیغاتی بگیر 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان ساعت 10 امشب یعنی 10 دقیقه ی دیگه یک برنامه ی مستند از شبکه ی منوتو1 پخش میشه درباره مجلس هست از دست ندید 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تو بگو چی به موهات میزنی فر میشه من خودم واست شناسنامه میارم قبلا ازمایش خون دادم گفتن فسفر خونت دوبرابر حداکثره برا همین موهام فرفریه چیزی نمی زنم فقط بعد از اینکه سرمو می شورم چسپ مو می زنم که بیش از حد فر نشه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ وستان عزیز شما فقط برای گرفتن وام کاندید شدید؟ وام رو گرفتید و هیچ تبلیغی نمیکنید؟ بچه ها رو میفرستم واما رو پس بگیرن ها دیگه 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان ساعت 10 امشب یعنی 10 دقیقه ی دیگه یک برنامه ی مستند از شبکه ی منوتو1 پخش میشه درباره مجلس هست از دست ندید از امشب شبکه های منو تو، بی بی ....، ... ، فارسیوزمزمه... کلاً همه دیگه قطع شدههه 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ وستان عزیز شما فقط برای گرفتن وام کاندید شدید؟ وام رو گرفتید و هیچ تبلیغی نمیکنید؟ بچه ها رو میفرستم واما رو پس بگیرن وام چیه حاج اقا همون که گفتی قراره بدی ..کو ندادی که، من ازین پولا ندارم این جا هزینه کنم... 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ از امشب شبکه های منو تو، بی بی ....، ... ، فارسیوزمزمه... کلاً همه دیگه قطع شدههه ای بابا اینجا خوشبختانه نزدن برنامه ی قشنگی بود وام چیه حاج اقا همون که گفتی قراره بدی ..کو ندادی که، من ازین پولا ندارم این جا هزینه کنم... شما اصلا اومدی دنبالش؟ :icon_razz: من کو شما هم که هم پروفایلت بسته بود و هم پیام خصوصی هات پر بود چجوری میگفتم خُ ؟ 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ شما اصلا اومدی دنبالش؟ :icon_razz: آره آمدیم نبودید رفتیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده