viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سایت the vancouver sun بدترین (زشت ترین) لباسی که هنرمندان در مراسم فرش قرمز اسکار به تن می کنند رو انتخاب کرد که لیلا حاتمی شناخته شد. این سایت معروفی هست و در جریان خود مراسم به این سایت گویا اشاره ای شده. 23 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حالا چون اون سایت گفته ما هم باید بگیم بده ؟؟ خوب باشه چون اون سایت گفته ما هم میگیم بده 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ولی خدایی تمام مدت لباس مزخرفش رو اعصابم بود خورد تو ذوقم لباسش 2 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ یه عکس دیگه هم بود که یه لباس قهوه ای فوق العاده مسخره ترم تنش بود 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شايد به نظر شماها لباسش مسخره بوده باشه ولي آيا از خودتون پرسيديد كه چرا بايد يه همچنين لباسي بپوشه؟ لباسي شبيه لباس عروس؟ 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شاید چون لباسش مثل بقیه اپن نبوده بدترین لباس بوده؟؟؟آره؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ غیر از این چی میخواست بپوشه؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شايد به نظر شماها لباسش مسخره بوده باشه ولي آيا از خودتون پرسيديد كه چرا بايد يه همچنين لباسي بپوشه؟ لباسي شبيه لباس عروس؟ 1.نه نپرسیدیم.. 2.به نظرم اگه باز برای پوززنی حکومت در ایجاد جویی برای نپوشیدن لباس مناسب باشه من باید برای ایشون بگم متاسفم.. به نظرم اگر میخواست پوززنی این حکومت نادان رو انجام با یه لباس درست و حسابی میرفت... یا میتونست برای پوززنی مثل قاطمه رجبی چادر بزنه و دماغشو بیرون بیاره..خیلی هم همه مردم دنیا میگرفتند ولی با این کار هیچ چیز جز بی سلیقگی رو برای مخاطبانش عرضه نکرد.. وقتی دیگه موهاتون گذاشتید بیرون دیگه این مسخره بازیهای لباس مضحک چیه؟! بنده برای لیلا حاتمی خیلی احترام قائلم و اون رو یکی از زیباترین بازیگرای زن و دارای چهره تاثیرگذار میدونم ولی بنده هیچ دلیل قانع کننده ای برای پوشیدن این لباس مضحک از طرف ایشون نمیبینم.. 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شاید چون لباسش مثل بقیه اپن نبوده بدترین لباس بوده؟؟؟آره؟؟؟؟ غیر از این چی میخواست بپوشه؟؟؟؟؟؟؟؟ نخير " دیشب سه چهره اصلی شاهکار اصغر فرهادی که در آخرین نمای فیلم با رخت عزا از یکدیگر جدا شدند، در هیبتی جدید کنار یکدیگر نشسته بودند و اینگونه بود که در کنار پیمان معادی، لیلا حاتمی در لباسی نظیر لباس نوعروسان نشسته بود و سارینا فرهادی باز هم حلقه اتصال این دو بود. در واقع، انتخاب لباس عروس گونه لیلا حاتمی (بازیگر نقش سیمین) دارای پیامی تفکر شده بود و نشان دهنده وصال و پایان جدایی بود" 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نخير " دیشب سه چهره اصلی شاهکار اصغر فرهادی که در آخرین نمای فیلم با رخت عزا از یکدیگر جدا شدند، در هیبتی جدید کنار یکدیگر نشسته بودند و اینگونه بود که در کنار پیمان معادی، لیلا حاتمی در لباسی نظیر لباس نوعروسان نشسته بود و سارینا فرهادی باز هم حلقه اتصال این دو بود. در واقع، انتخاب لباس عروس گونه لیلا حاتمی (بازیگر نقش سیمین) دارای پیامی تفکر شده بود و نشان دهنده وصال و پایان جدایی بود" ممنون... من متاسفانه هنوز فیلمو ندیدم و نمیدونم کی به کیه و موضوع از چه قراره!!!! 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شايد به نظر شماها لباسش مسخره بوده باشه ولي آيا از خودتون پرسيديد كه چرا بايد يه همچنين لباسي بپوشه؟ لباسي شبيه لباس عروس؟ منکه دلیلی پیدا نکردم میشه شما بگی دلیلشو 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون...من متاسفانه هنوز فیلمو ندیدم و نمیدونم کی به کیه و موضوع از چه قراره!!!! فيلمم اگه نديده باشي از اسمش كه مشخصه "جدايي نادر از سيمين" پس معلومه يه جدايي در كاره 3 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ فيلمم اگه نديده باشي از اسمش كه مشخصه "جدايي نادر از سيمين" پس معلومه يه جدايي در كاره لیلا حاتمی هم حتما مثل همیشه افسرده 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نخير " دیشب سه چهره اصلی شاهکار اصغر فرهادی که در آخرین نمای فیلم با رخت عزا از یکدیگر جدا شدند، در هیبتی جدید کنار یکدیگر نشسته بودند و اینگونه بود که در کنار پیمان معادی، لیلا حاتمی در لباسی نظیر لباس نوعروسان نشسته بود و سارینا فرهادی باز هم حلقه اتصال این دو بود. در واقع، انتخاب لباس عروس گونه لیلا حاتمی (بازیگر نقش سیمین) دارای پیامی تفکر شده بود و نشان دهنده وصال و پایان جدایی بود" افرین افرین اگه فکری خاص بر این لباس در نظر بگیریم من هم میخواستم چیزی مث همینکه تو گفتی بگم .. یعنی جدایی انجام نشد و دوباره زندگی انها بر گشته به روال معمولش 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بهترين لباس از نظر غربيا اينه كه همه لباساتو در بياري بعد با يه شرت به شكل سكسي بياين جلوشون اون وقت مي شين بهترين لباس پوش 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من کاری ندارم که لباسش عروسه یا هر چیزی ولی همون هم میتونست خیلی شکیل تر باشه .. این مزخرفترین نظره که هرچی لباس لختی تر زیباترباشه از نظر همون غربیها.. من خودم از لباسهای انجلینا خوشم میاد باشخصیته صرف نظر از چاک دامنش که میتونه تو چشم هم نیاد... ولی خدایش لباس لیلا خیلی بی روح و زشته کسی درمورد اینکه لباس عروس هست یا نیست نظر نداده..... 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نخير " دیشب سه چهره اصلی شاهکار اصغر فرهادی که در آخرین نمای فیلم با رخت عزا از یکدیگر جدا شدند، در هیبتی جدید کنار یکدیگر نشسته بودند و اینگونه بود که در کنار پیمان معادی، لیلا حاتمی در لباسی نظیر لباس نوعروسان نشسته بود و سارینا فرهادی باز هم حلقه اتصال این دو بود. در واقع، انتخاب لباس عروس گونه لیلا حاتمی (بازیگر نقش سیمین) دارای پیامی تفکر شده بود و نشان دهنده وصال و پایان جدایی بود" چجوری به این نتیجه رسیدی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ لیلا حاتمی هم حتما مثل همیشه افسرده نه افسرده نبود بيچاره شوهرش اصلا تحويلش نمي گرفت افرین افرین اگه فکری خاص بر این لباس در نظر بگیریم من هم میخواستم چیزی مث همینکه تو گفتی بگم .. یعنی جدایی انجام نشد و دوباره زندگی انها بر گشته به روال معمولش چجوری به این نتیجه رسیدی؟؟ منم از سايت بهترينها خوندم كه موسخه بعدشم كاملا مشخصه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده