رفتن به مطلب

تأثیرات فشار کار بیرون از خانه بر محیط خانواده

ارسال های توصیه شده

من کاملا درک میکنم چی میگی...چون خودم وقتی میرسم خونه فقط یه دوش میگیرمو یه چای میخورمو با سرعت نور میرم سمت خواب

همیشه هم این بحث با همکاران هست که اگر بچه یا خانواده داشتیم چطور میخواستیم بعد از کار و خستگی بهش رسیدگی کنیم :sigh:

مشکل خستگی بدنی و مشکل اقتصادی با هم فرف داره

گاهی مشکلات اقتصادی باعث اعصاب خوردی و بداخلاقی میشه که این بر میگرده به سیاست اقتصادی مملکت و سطح حقوق پایین کارمندان و شاید انتخاب شغل نامناسب

ولی خستگی بدنی + استرس ترافیک رفت و برگشت رو نمیشه کاریش کرد و کسانی که متاهل هستن باید با این قضیه کنار بیان.

اگر مشکل اقتصادی نباشه معمولا خانم تمام وقت از کودکان نگه داری کنه در غیر اینصورت برای اونها پرستار بگیرند یا پیش پدربزرگ یا مادربزرگ بمونن.

در مجموع باید یک درک متقابل وجود داشته باشه و از بحث های بیهودۀ خارج از خانواده که نتیجۀ بحث خواهر شوهر و مادرشوهر و خاله شوهر و فک و فامیل زن میشه جلوگیری کنن و فقط به زندگی خودشون بپردازن :ws3: و با همدلی با هم همکاری کنن و قدردان زحمات همدیگه باشن و این حس دو طرفه ایجاد بشه که اگر خستگی و فشار هست برای هر دو هست نه برای یک نفر و برای تلاش روزانشون منت بر سر دیگری نذارن.

در مجموع زندگی متاهلی خیلی سخته خدا بهشون صبر بده. :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر من , بسیاری از ما ایرانی ها داریم زندگی می کنیم برای کار کردن. کار شده همه چیزمون. از صبح که بیدار میشیم تا سر کار هستیم که خوب توش غرق هستیم. آخر شب هم که میایم خونه باز هم خستگی فیزیکی و بدتر از اون فکر کار روزانه و دغدغه ی کار فردا را هم داریم.:th_running1:

نمی خوام بگم که اصلا" نباید کار کرد یا بهش فکر کرد یا... خودم هم دارم تو همین جامعه کار و زندگی می کنم و میدونم که اگه یه روز کار نکنیم , خیلی هامون برای نون شب هم ممکنه به مشکل بر بخوریم. امنیت شغلی و بیمه درمانی و..... هم نداریم و .. و.. و:4564:

توی خیلی از کشورها (توی فیلماشون هم دیدیم) آخر وقت اداری که کار تعطیل میشه , "کار و خستگی و فکرش رو توی همون محل کار میذارن و در رو قفل می کنن". آخر هفته و تعطیلات که دیگه جای خودش رو داره.

من شخصا" خیلی از خارجی ها رو دیدم که حتی توی تعطیلاتشون تلفن کاری رو جواب نمیدن. تا می خوای از کار صحبت کنی سریع می پره وسط حرفت و میگه الان دیگه جای صحبت از کار نیست ...

ولی ما ایرانی ها رو در نظر بگیرید:

- تا اداره تعطیل میشه توی سرویس داریم با همکارامون در مورد کار صحبت می کنیم.

- می رسیم خونه تمام خستگی ها , دعوا با رییس و ارباب رجوع و اعصاب خوردی های کار روزانه رو برای خانواده تعریف می کنیم.

- وقتی بعد از مدتها یکی از دوستان قدیمی یا یکی از فامیل رو می بینیم , 70 تا 80 در صد صحبتهامون در مورد کارمونه.

- برخوردمون با همکارامون و یا ارباب رجوع (در بسیاری از موارد) محترمانه و با صبر و حوصله است. ولی وقتی اومدیم خونه , نیم ساعت برای خانواده و فرزندانمون با حوصله وقت نمیذاریم..

و...و...و... خیلی از این موارد میشه مثال زد.

به نظر من باید بتونیم با برنامه ریزی:

یه مرز بین کار و زندگی شخصی و خانوادگی بذاریم.

ساعت کارمون رو از استراحت کاملا" جدا کنیم.

ساعت کار رو از زندگی شخصی کاملا" جدا کنیم.

برای شخص خودمون هم توی برنامه روزانه یکی دو ساعت اختصاص بدیم.

برای خانواده و فرزندان یکی دو ساعت در برنامه روزانه بگنجونیم.

سعی کنیم:

- برای زندگی کار کنیم , نه زندگی کنیم برای کار کردن

- مشکلات و فکر کار رو "در اداره و محل کار بذاریم و در رو پشت سرمون قفل کنیم" نه اینکه:"پشت در خونمون بذاریمش" چون حتی بیرون از خونه , در اوقات غیر کاری نباید مزاحممون بشه.

میدونم اولش سخته. ولی شدنیه. چون من خودم تونستم انجامش بدم:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه
با اون تیکه حرفت کاملا موافق هستم..

حالا به نظرت چطوری میشه این مشکلات رو حل کرد؟

راهکار بده لطفا :a030::icon_gol:

مرسي مهندس

مثلا وقتي مياي خونه اولش يه يه ربع چرت بزني

بعداس به همه چيز از ديد مثبت نگاه كني

يا قر نزني از وضعيت كار

مشكلات كارو خونه نياري

سعي كني بيشتر با خانوم بچه ها بگي بخندي

خنده حلال مشكلات هست

و تمام مشكلات و حل شدني بدوني و كموه نسازي

با خانو م بري پياده روي باهاش حرف بزني

از اين كارا انجامك بشي و مهمتر از همه توكل به خداكني تو كارا

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من این مشکل راهکار فردی نداره. همه ما داریم کم کم به این سمت میریم که خودمون رو در راه تهیه مایحتاج زندگی نابود کنیم. دست خودمونم نیست. تنها راه حل ساده این مشکل اینه که کمتر کار کنیم. که خوب مقدور نیست. شرایط جامعه همه انسانها رو مجبور میکنه در شرایط سخت و طاقت فرسا کار کنن. هدف از اینکار صرفا استثمار و استحمار مردمه. حالا امشب را علی الحساب خوب استراحت کنید که فردا صبح رای گیری داریم در انجمن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من این مشکل راهکار فردی نداره. همه ما داریم کم کم به این سمت میریم که خودمون رو در راه تهیه مایحتاج زندگی نابود کنیم. دست خودمونم نیست. تنها راه حل ساده این مشکل اینه که کمتر کار کنیم. که خوب مقدور نیست. شرایط جامعه همه انسانها رو مجبور میکنه در شرایط سخت و طاقت فرسا کار کنن. هدف از اینکار صرفا استثمار و استحمار مردمه. حالا امشب را علی الحساب خوب استراحت کنید که فردا صبح رای گیری داریم در انجمن.

اگه کم کار کنیم از کجا بیاریم بخوریم

من یادمه که اوایل ازدواج سالی سه یا چهار بار میرفتم مسافرت و تفریح ولی الان بعضی وقتا برای یبار مسافرت در سال هم وقت نمیکنم

و این خودش باعث یه بار مضائف و افسردگی و پریشان حالیه بیشر برام میشه هم خودم و شقی و هم بچه هام:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • اضافه کردن...