کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی به پروفایل کسی سر میزنم و پیغام بازدیدکننده بسته است حس بدی به دست میده حتی اگه نخوام براش پیام بذارم 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ تف به قبر هر چی دیکتاتور هست. البته این بیشتر تخلیه روانی بود تا قار قار تف به قبرت سه سه بار به نه بار 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ :164::164::164::164::164::164::164::164: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سرور هرچی لُنگیه. امیر قلعه نوعیه..... :boos: :ws48:سرور هرچی لُنگیه. :icon_pf (19):امیر قلعه نوعیه..... :icon_pf (19): تاجی لجش گرفته :hapydancsmil: مورچه گازش گرفته :hapydancsmil: قار قار 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ تاجی لجش گرفته :hapydancsmil: مورچه گازش گرفته :hapydancsmil: قار قار ما قدرتمون را در زمین فوتبال ثابت میکنیم. حیف که بچه ها بی ذوق بودن برنامه شکل نگرفت. 6 تایی که سهله، 100 تایی میشدین. 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سرور هرچی لُنگیه. امیر قلعه نوعیه..... :boos: ما قدرتمون را در زمین فوتبال ثابت میکنیم. حیف که بچه ها بی ذوق بودن برنامه شکل نگرفت. 6 تایی که سهله، 100 تایی میشدین. خبرای کلاغارو ک شنیدی حاجی ؟ ۲تا دوپییییینگی از ۲ نفر رندوم با دوپینگ تو وقت اضافه تونستین ببرین ۱۰۰ ؟ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ یکی از قوانین زندیگم اینه که تحت هر شرایطی تنهام حتی اگه خلافش ثابت بشه . 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ بعد یه ادمی میشناسم با یک اشتباه کوچیک چنان فاجعه بزرگی را در ابعاد مختلف زندگیش تکثیر و منتشر کرد که قابل تصور نیست اصن زندگیش از هم پاشید پخش و پلا شد تکه تکه و پاره پوره به معنای واقعی و اصل کلمه شد خانواده بیچارش .... فک میکند صبا که میبنمش موقع سلام کردن عکس العملش چیه ؟؟؟ یه تبسم احمقانه بی معنی که تا بنا گوشش بالا میاد هنوز داغه ادم داغ درد و احساس نمیکنه ...دلم میسوزه براش 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خبرای کلاغارو ک شنیدی حاجی ؟ ۲تا دوپییییینگی از ۲ نفر رندوم با دوپینگ تو وقت اضافه تونستین ببرین ۱۰۰ ؟ من داخل زمین بچه های اینجا رو گفتم بابا، چیکار به فوتبال اونها دارم. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ جای قار قار میشه صدای تهوع درآورد؟ 7 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سلامت نظام با انتخابات مي باشد... ____________________________ هر چه بگندد نمكش ميزنند...!!! واي به روزي كه بگندد نمك....!!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دلم برای تقلب های دوران راهنمایی تنگ شده. یکبار 20 نمره رو از روی کتاب نوشتم، واقعا بهم چسبید. 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ جای قار قار میشه صدای تهوع درآورد؟ با کلاس باش دختر/این حرفا چیه 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ با کلاس باش دختر/این حرفا چیه حرف دلمه با کلاس و بی کلاس نداره که ... امروزم هروقت برم بیرون باز هم همون حال میشم.... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حرف دلمه با کلاس و بی کلاس نداره که ... امروزم هروقت برم بیرون باز هم همون حال میشم.... به هر حال از من گفتن بود 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بیشتر مردم دوروبریاشونو مثه ی وسیله میبینن بعضیا حتی بچه هاشونم واسشون حکم وسیله داره چ برسه ب بقیه ک اونم ب لطف نسبتای فامیلی ما شدیم فامیل درجه دوم اینجور آدما تا جایی ک بتونن ازت استفاده میکنن ب هدفشون ک رسیدن نخود نخود ما ک رفتیم آسیا شما بمون تو خماریش 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حرف دلمه با کلاس و بی کلاس نداره که ... امروزم هروقت برم بیرون باز هم همون حال میشم.... موافقم ولی مجبوری عرق نعنا بخوری تا بدتر از این حال رو بهت القا نکنن بیشتر مردم دوروبریاشونو مثه ی وسیله میبینن بعضیا حتی بچه هاشونم واسشون حکم وسیله داره چ برسه ب بقیه ک اونم ب لطف نسبتای فامیلی ما شدیم فامیل درجه دوم اینجور آدما تا جایی ک بتونن ازت استفاده میکنن ب هدفشون ک رسیدن نخود نخود ما ک رفتیم آسیا شما بمون تو خماریش به شدت موافقم قسمت آخر خط دوم رو خوب سانسور کردیا،اصلش یه چی دیگه بود +++++++++++++ اگر کاری ازدستت بر نمیاد،لااقل وعده الکی نده(قار قار امروز) 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ موافقمولی مجبوری عرق نعنا بخوری تا بدتر از این حال رو بهت القا نکنن تهوع مغزی رو عرق نعنا خوب نمیکنه کی میخوای این چیزارو یاد بگیری آخه پسرم؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ تهوع مغزی رو عرق نعنا خوب نمیکنه کی میخوای این چیزارو یاد بگیری آخه پسرم؟ خب بگو از کدوماس پس باید شستشوی مغزی بشی 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خب بگو از کدوماسپس باید شستشوی مغزی بشی تهوع مغزی یه مرحله بعد از شستشوی مغزیه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده