کهربا 18089 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 وقتی به پروفایل کسی سر میزنم و پیغام بازدیدکننده بسته است حس بدی به دست میده حتی اگه نخوام براش پیام بذارم 10
alimec 23102 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 تف به قبر هر چی دیکتاتور هست. البته این بیشتر تخلیه روانی بود تا قار قار تف به قبرت سه سه بار به نه بار 4
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 سرور هرچی لُنگیه. امیر قلعه نوعیه..... :boos: :ws48:سرور هرچی لُنگیه. :icon_pf (19):امیر قلعه نوعیه..... :icon_pf (19): تاجی لجش گرفته :hapydancsmil: مورچه گازش گرفته :hapydancsmil: قار قار 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 تاجی لجش گرفته :hapydancsmil: مورچه گازش گرفته :hapydancsmil: قار قار ما قدرتمون را در زمین فوتبال ثابت میکنیم. حیف که بچه ها بی ذوق بودن برنامه شکل نگرفت. 6 تایی که سهله، 100 تایی میشدین. 5
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 سرور هرچی لُنگیه. امیر قلعه نوعیه..... :boos: ما قدرتمون را در زمین فوتبال ثابت میکنیم. حیف که بچه ها بی ذوق بودن برنامه شکل نگرفت. 6 تایی که سهله، 100 تایی میشدین. خبرای کلاغارو ک شنیدی حاجی ؟ ۲تا دوپییییینگی از ۲ نفر رندوم با دوپینگ تو وقت اضافه تونستین ببرین ۱۰۰ ؟ 5
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2012 یکی از قوانین زندیگم اینه که تحت هر شرایطی تنهام حتی اگه خلافش ثابت بشه . 11
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2012 بعد یه ادمی میشناسم با یک اشتباه کوچیک چنان فاجعه بزرگی را در ابعاد مختلف زندگیش تکثیر و منتشر کرد که قابل تصور نیست اصن زندگیش از هم پاشید پخش و پلا شد تکه تکه و پاره پوره به معنای واقعی و اصل کلمه شد خانواده بیچارش .... فک میکند صبا که میبنمش موقع سلام کردن عکس العملش چیه ؟؟؟ یه تبسم احمقانه بی معنی که تا بنا گوشش بالا میاد هنوز داغه ادم داغ درد و احساس نمیکنه ...دلم میسوزه براش 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 خبرای کلاغارو ک شنیدی حاجی ؟ ۲تا دوپییییینگی از ۲ نفر رندوم با دوپینگ تو وقت اضافه تونستین ببرین ۱۰۰ ؟ من داخل زمین بچه های اینجا رو گفتم بابا، چیکار به فوتبال اونها دارم. :icon_pf (34): 1
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 سلامت نظام با انتخابات مي باشد... ____________________________ هر چه بگندد نمكش ميزنند...!!! واي به روزي كه بگندد نمك....!!! 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 دلم برای تقلب های دوران راهنمایی تنگ شده. یکبار 20 نمره رو از روی کتاب نوشتم، واقعا بهم چسبید. 7
alimec 23102 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 جای قار قار میشه صدای تهوع درآورد؟ با کلاس باش دختر/این حرفا چیه 2
lorena 10304 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 با کلاس باش دختر/این حرفا چیه حرف دلمه با کلاس و بی کلاس نداره که ... امروزم هروقت برم بیرون باز هم همون حال میشم.... 6
alimec 23102 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 حرف دلمه با کلاس و بی کلاس نداره که ... امروزم هروقت برم بیرون باز هم همون حال میشم.... به هر حال از من گفتن بود 2
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 بیشتر مردم دوروبریاشونو مثه ی وسیله میبینن بعضیا حتی بچه هاشونم واسشون حکم وسیله داره چ برسه ب بقیه ک اونم ب لطف نسبتای فامیلی ما شدیم فامیل درجه دوم اینجور آدما تا جایی ک بتونن ازت استفاده میکنن ب هدفشون ک رسیدن نخود نخود ما ک رفتیم آسیا شما بمون تو خماریش 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 حرف دلمه با کلاس و بی کلاس نداره که ... امروزم هروقت برم بیرون باز هم همون حال میشم.... موافقم ولی مجبوری عرق نعنا بخوری تا بدتر از این حال رو بهت القا نکنن بیشتر مردم دوروبریاشونو مثه ی وسیله میبینن بعضیا حتی بچه هاشونم واسشون حکم وسیله داره چ برسه ب بقیه ک اونم ب لطف نسبتای فامیلی ما شدیم فامیل درجه دوم اینجور آدما تا جایی ک بتونن ازت استفاده میکنن ب هدفشون ک رسیدن نخود نخود ما ک رفتیم آسیا شما بمون تو خماریش به شدت موافقم قسمت آخر خط دوم رو خوب سانسور کردیا،اصلش یه چی دیگه بود +++++++++++++ اگر کاری ازدستت بر نمیاد،لااقل وعده الکی نده(قار قار امروز) 3
lorena 10304 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 موافقمولی مجبوری عرق نعنا بخوری تا بدتر از این حال رو بهت القا نکنن تهوع مغزی رو عرق نعنا خوب نمیکنه کی میخوای این چیزارو یاد بگیری آخه پسرم؟ 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 تهوع مغزی رو عرق نعنا خوب نمیکنه کی میخوای این چیزارو یاد بگیری آخه پسرم؟ خب بگو از کدوماس پس باید شستشوی مغزی بشی 2
lorena 10304 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 خب بگو از کدوماسپس باید شستشوی مغزی بشی تهوع مغزی یه مرحله بعد از شستشوی مغزیه:icon_pf (34): 4
ارسال های توصیه شده