هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیک هیچ قالب و موضوع خاصی نداره جایی برای تخلیه انچه به ذهن میرسه حرفا و فکرای کوتاه مینیمال همون گپ و گو های کوتاه تو مایه قار قار کلاغ ها که میتونه منتقل کننده هر پیامی باشه جیک جیک گنجشک بغ بغو کبوتر چه چه قناری .... اینا ئم ازاده فقط خروسو بیخیال بشین نقل قول گرفتن بلامانع اس و برا بحث هیچ موضوع و پیش شرطی نیست ، هر فازی مجازه حالا که همه چی ازاده کپی پیس ئم ازاده فقط یکم ذوق و سلیقه بخرجید جوری پیس کنید که گوینده اصلیش n بارم بخونه نفهمه خودش گفته . همینا دیگه فهلا 18 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ازمن خیلی کپی پیست کردن اما هرچقدر می گردم تصویر برابر اصل را پیدا نمی کنم اورجینال از خودم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ البته من وقتی خیلی فکرم مشغوله/افکارم رو تو دفتر مینویسم فحش ناموسی و ..هم هست.. 8 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تمام دلخوشی های این روزای ما همین آقای فرهای عزیز بود که آن هم تمام شد و ما ماندیم و حوض بدبختی هایمان.. چقدر دنیامون کوچک شده با تفکرمون.. به امید تکرار این دلخواشیها.. و به امید به جهنم واصل شدن کسانی که عامل گرفتن لذتهای کمیاب هستند... 16 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ امثال اینا امروز اسکار میسازن دیروز پهلوی مبارک فاطمه زهرا را شکوند فردا در مقابل امام عصر می ایستند .شیون حضار 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اقا من اومدم تاپيك را پاك كنم اما نشد هيچي ديگه فقط يهو گفتم اينجا را پاك كنم چون يهو ام فهميدم كار بيخودي كردم پاك كردنشم كار بيخود تريه جو ديگه ميگره ول ميكنه .. حداقل اينجا محفل شاعرانه و اديبانه كسي را خراب نميشه 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اونايي كه عكس بچه كوچيك ها رو اوتار صفحه پروفشون ميزارن و حداقل بيست سالو دارن !!! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ادمايي كه بودن شون حتي مجازي به ادم انرژي و ارامش ميده ... دوستي شون كم كم برات حقيقي ميشه و يهو ميشن قسمتي از زندگيت... خيلي مواظب باشين يهو يه روز حرف از رفتن ميزنن ميسوزيدا كباب ميشيد بقرعاآآآن 10 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اقا من اومدم تاپيك را پاك كنم اما نشد هيچي ديگه فقط يهو گفتم اينجا را پاك كنم چون يهو ام فهميدم كار بيخودي كردم پاك كردنشم كار بيخود تريه جو ديگه ميگره ول ميكنه .. حداقل اينجا محفل شاعرانه و اديبانه كسي را خراب نميشه نه خوبه که....من خوشم اومد سر فرصت میام مینویسم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مداد رو کاغذ سر بدی و خط بکشی بلند و ممتد یـــــــک صدایی میده خیلی با حال برا تمدد اعصابم خوبه دوست داشتی میتونی کوتاه وبریده و کلمه کلمه هم جلو بری ولی هیج ولی اینجوری فقط اعصابت خط خطی میشه ... ا........................................................................................................................................ تو همین انجمن ادمای خوبی زندگی میکنند حد اقل برای من رفیقای خوبی بودند دوستانی که نزدیک به دوسال از بهترین روزهای زندگی را دوستانه باهم بودیم دوستانی که زیاد دور نیست همین نزدیکی به فاصله سی و دو حرف دوستانی با یک فونت مشخص با یک تصویر ندیده دوست داشتنی گاهی می خنداندت گاهی ارامت میکنند ولی با این همه از تنهایت هیچی کم نمیشود باز اخر هر شب من میمانم و ملافه ای که روی سرم کشدیه ام با بالشتی که بغلم را پر کرده است و دستهای که خالی خالی ست و صدای غرغر موتور یخچال گوشه اتاق .... .............................................................................................................................................................. در درونم که همون اعصابم باشه یک کمپرسور مدام روحم را کمپرس میکنه با فشار1000 bar 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا سرعت سایت خیلی پایینه ردیف نمیشه؟ برای انتخاباته یعنی؟ قار قار.. 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا سرعت سایت خیلی پایینه ردیف نمیشه؟ برای انتخاباته یعنی؟ قار قار.. احتمالا بخاطره تبلیغاته این کاندیداس دارن رسیدگی میکنن تقلب نشه قار قار.. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سرور هرچی لُنگیه. امیر قلعه نوعیه..... :boos: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ حالا که اینجور شد یا اقدس :w155: یا هیچکس :w155: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اونايي كه عكس بچه كوچيك ها رو اوتار صفحه پروفشون ميزارن و حداقل بيست سالو دارن !!! پس فکر کردی بچه 2 ساله میاد عضو سایت میشه عکس خودشو میزاره؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ :ws48:سرور هرچی لُنگیه. :icon_pf (19):امیر قلعه نوعیه..... :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ پس فکر کردی بچه 2 ساله میاد عضو سایت میشه عکس خودشو میزاره؟ اخه خیلی زیاد شده گل و گیاه و در و پنجره ..... اینا هم زیاد شده چواته لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نظر دانشمندا قابل احترام هست ولی فک کنم ادمای این دوره زمونه بیشتر اینترنت زی باشن تا هوا زی البته گاهن دیده شده بعضیا تخت خواب زی هم هستند یه داشم دارم همش تو یخچال و اشپزخونه است اون از دسته خوراک زیا ست 24 ساعته در حال خوردنه ..... خلصه فقط هوا زی نیستیم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده