.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خوشحالم که این بار میتونم دیالوگمو بگم یعنی هلاااااااااکتونمااااا راهنماییای اولی تابلو بود!عکسا رو ندیده میشد فهمید کیه وای به اینکه سعیدم دیده باشین لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خوش گذشت بی من هویت سعید رو تشخیص دادین؟!!! لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ من خودم اصن فک نمیکردم اینقد شبیه الانم باشه عکساهرکی یه بار مارو دیده بود فهمید تبسم که میگه مدل خندت هم عوض نشده هنوز باورم نمیشه اینقد شبیه بچگی هام باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 والا مدل خندیدنت اصلا عوض نشده لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خوش گذشت بی من هویت سعید رو تشخیص دادین؟!!! کجا بودی نبودی بی تو تشخیص هویت معنی نداره لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خب هویت مجهول این دورمون که به شدت همون شکلی مونده فقط قد کشیده...آواتارش پیرمرده...تو امضاش از پیری و اینا حرفیده کسی نیست جز منچ ( از زور اول من کاربریش رو میگفتم منچ) mechjj کاشف هویت مجهولمونم کسی نیس جز ooraman عه سعید بود ؟ ----------------- تاپیک بسته شد ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده